Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• interin formasini anca bu kadar deisebildim. renkleri biraz daha ii tutturursam fena bisi olmuyo. keske nike olsaymis diesi gelio insanin
    Hadi eyvallah..

Yorum

• edited by me... Edited by: egemengundogdu
      Hadi eyvallah..

Yorum

• İlk olarak egemengundogdu tarafından gönderildi

interin formasini anca bu kadar deisebildim. renkleri biraz daha ii tutturursam fena bisi olmuyo. keske nike olsaymis diesi gelio insanin
        kardes mikemel olmus bu forma eline saglik canim çekti walla mütis bi tasarim

Yorum

• İlk olarak gerçekefsane tarafından gönderildi

sahada oynayan forma mi [img]smileys/smiley7.gif[/img]

inan bana çok etkisi var formanin..belki çok afaki,çok halay ürünü gibi gözükecek ama ben bu seneki durumumuzun ilk sorumlusunun forma oldugunu düsünüyorum..forma topçunun üstünde durdugunda ''ahan da büyük takim,ahan da trabzonspor'' diyecek..bakiniz 96daki formamiza,bakiniz kappa ile yakalanan çikisa..bakiniz puma giydigimizde düstügümüz durumlara..

Yorum

• İlk olarak mcgyver_61 tarafından gönderildi

Önce suna açiklik getimek lazim...Bazi arkadaslar " Ankaraspor nike giyiyor..."" falan demis...Beyler Bir ankarasporun giydigi nike'ye bakin bir de Rusya milli takiminin giydigi nike'ye bakin...Ankaraspora sallama formalar yapmis..Nike büyük bir firmadir ve Her büyük kulübe özel tasarimlar yapiyor..( Isteyen incelesin görsün farki). Bize de her halde siradan bir forma üretmezlerdi yani[img]smileys/smiley2.gif[/img]

Beyler lotto güzeldir diyenler razimidir acaba Gürsusporun ( Bursa'nin küçük bir ilçesi, Su an amatörde) formasinin aynisini giymeye...Olacagi bu... Bakin Türkiye de yaptigi formalara rezalet....[img]smileys/smiley11.gif[/img]

Nasil ki rusya ile ankaraspor'a nike ayni özeni göstermiyorsa Lotto da Trabzonspor ile Gürsuspor'a ayni yaklasmayacaktir..yorma kafani..
            BordoMavi.Net Forum Kurallarına aykırı bir mesaj veya kullanıcı gördüğünüzde, Kullanıcı Panelinde bulunan sekmesine tıklayarak ilgili mesajı raporlamanızı sizlerden rica ederiz.

Yorum

• İlk olarak gerçekefsane tarafından gönderildi

sahada oynayan forma mi [img]smileys/smiley7.gif[/img]

Lotto olsa ne olacak. Lotto ise karara saygi duyun. Diger ürünlerin satislari ne kadardi. Ts club formalari, diger formalardan daha fazla satti.

Lotto ise alirim, alirim formami giyerim.

duygusal olmaya gerek yoksahada formanin oynamadigini bizde biliyoruz.bizim çabamiz amacimiz büyük trabzonsporun en iyilere layik olmasi sebebiyledir.

bugün türkiye liglerinin alt kademelerinde birçok klüp lotto giyiyor.sifir tasarim ve sifir isçilik.bir ara gese de lotto giymisti sonra ne oldu bilmiyorum.

lotto kesinlikle trabzonsporumuza yakismiyor.su an için lotto isik vaad etmiyor.

ama güzel isler yaparlarmi?o da muamma.eger olursa bize [img]smileys/smiley32.gif[/img]düser.

ama ben umutlu degilim.
              Trabzonspor kültürünü yaşa, yaşat, öğret...
              İşte BMN!*

Yorum

• nike olsa daha iidi ama lotooyuda deneyelim
                FORMANIN ÖNÜNDEKİ ARMAN İÇİN OYNA ARKASINDA YAZAN İSMİ HATIRLAYACAKLARDIR.

Yorum

• niye bu kadar sikinti yaptiniz anlamadim arkadaslar.. lotto bir italyan firmasi ve gayette güzel aslinda.. bugün italyada andriy shevçenko palermo chivo gibi takimlarin formalarini yapiyor gayette basarili.. ikinci ben nike formalarindan nefret ediyordum bu kadar tek düze bi firmayla anlasmadigimiza mutluyum açikçasi. ben olsam tercihimi Adidas tan yana kullanirdim.. ama olsun lotto da sorun yok iyidir

Yorum

• bakin buda palermo'nun offical sitesinde lotto formayi yakindan inceleyebileceginiz bölüm :

http://www.ilpalermocalcio.it/en/societa/colori.jsp

Yorum

• beyler forma kalitesiz diyen arkadaslar palermonun formasi su anda 65 euro dan satisa sunuluyor kendi sitelerinde yani pek ucuz sayilmaz aslinda. Bu da demek oluyoki Trabzonspor umuzun formasi lotto olursa sayet forma için ödeyecegimiz fiyat 100 ytl civarlarinda olacak herhalde.

Yorum

• Lotto ile anlastilar turuncu forma yok
                        Daha önce Kappa ile olan anlasmasini iptal ederek sezon basindan beri kendi ürünlerini üreten ve müsabakalarda futbolcular ve teknik heyete bu malzemeleri giydiren Trabzonspor, yeni dönemde Lotto ile anlasma yapti. Lotto ile dün Istanbul?da 1 yili opsiyonlu 3 yillik anlasma imzalandi. Yeni dönemde Trabzonspor ürünlerini Lotto üretecek ve turuncu formalar artik kullanilmayacak. Lotto?dan özel çubuklu forma tasarimi da istendi.

kaynak:www.trabzonrehberi.net/haberler.asp?id=177

Yorum

• İlk olarak serdar61 tarafından gönderildi

beyler forma kalitesiz diyen arkadaslar palermonun formasi su anda 65 euro dan satisa sunuluyor kendi sitelerinde yani pek ucuz sayilmaz aslinda. Bu da demek oluyoki Trabzonspor umuzun formasi lotto olursa sayet forma için ödeyecegimiz fiyat 100 ytl civarlarinda olacak herhalde.

formanin kalitesi parasi ile mi ölçülüyor.tipik zeka iste pahali ise kalitelidir.

ayrica suda var italyada 65 degil 100 avro yada forma satabilirsin.bu türkiyede böyle degil.

yani orasi italya burasi türkiye bu ayrimi anlamak gerek.

ben hala trabzonspor'a ve trabzonspor taraftarina lottonun yakismadigini düsünüyorum.
                          Trabzonspor kültürünü yaşa, yaşat, öğret...
                          İşte BMN!*

Yorum

• BEN KAPPA OLMASINI ISTERDIM...[img]smileys/smiley1.gif[/img]

AMA LOTTO OLDU,ZATEN BENIM ISTEMEMLE OLMUYO.BENCE YÖNETIMIN BU KONUDA BI ANKET YAPMASI GEREKIYORDU.

NEYSE YAPACAK BISEY YOK HAYIRLI OLSUN...

Yorum

• ya habu sezonn formasi gibi tülbent tarzi olmasn da[img]smileys/smiley5.gif[/img]

Yorum

• İlk olarak yigiT_61 tarafından gönderildi

BEN KAPPA OLMASINI ISTERDIM...[img]smileys/smiley1.gif[/img]

AMA LOTTO OLDU,ZATEN BENIM ISTEMEMLE OLMUYO.BENCE YÖNETIMIN BU KONUDA BI ANKET YAPMASI GEREKIYORDU.

NEYSE YAPACAK BISEY YOK HAYIRLI OLSUN...
                                dedigin gibi anlasmislar artik taraftarlarada sormuyorlar zaten bize hayirlis olsun demek düser ve evet bi anket çok güzel olurdu ama neyse...
                                ...anti-klişe timi...

Yorum

Yükleniyor...
                                X