Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• formalar gayet güzel olmuş...
    ben beğendim...

Yorum

• Formalar bunlarsa bence gayet güzel ama resmi sitede bişe yok...
      Hamiş

Yorum

• İlk olarak Yigit SARI tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Mavi gibi gözüküyor
        İnşallah değildir.

Yorum

• formaları begendim bende bizim türk halkı zaten herşeyi eleştirir bakın üzerine giyin hele gri formayı ya da cubuklu formamızı aynanın karsına gecince ne asalet diyeceksiniz yakıştı diyeceksiniz herşeyden önce gelir Trabzonspor'um diyeceksiniz sadece eleştiriyorsunuz bence bir kusuru yok 7 cubuk 7. şampiyonluk inşallah Şenol Hocayla olalım artık destek zamanı bu sende boşa gitmesin Her zaman her yerde En büyük TRABZONSPOR dur bunu bursayı şampiyon yaparak gösterdik
          ‎Burak Yılmaz'ın kapatmadıgı Trabzon defteri İcraya verdigi Kulübümüzden parasını alınca kapatacaktır NOKTA!!
          NANKÖRSÜN BURAK YILMAZ

Yorum

• İlk olarak Kereşenli tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            İnşallah değildir.
            Bilmem mavi daha iyi olur gibime geliyor . Bide bordo şort çok boğucu yapmış formayı öyle gözüküyor

Yorum

• İlk olarak 61_ts tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              gri cok götü olmus.....pazar formasi gibi...nike bizim icin cok götü formalar yapiyor...puma süperdi veya kappa......
              Fazla abartmayalım lütfen !
              Sabırlı olmak lazım .

Yorum

• ben 30 yıl önceki cubuklu formamı istiyorum

Yorum

• Ülkemizde zaten hiç bir takıma hiç bir firma pek orjinal ürünler üretmiyor yani fazlasını beklemek anlamsız olur.
                  Güzel görünüyorlar.

Yorum

• Konçlar güzel gözüküyor yalnız.

Yorum

• Çizgilinin şortundaki ve konçundaki beyazlar çok gereksiz olmuş . Geçen seneki forma osla belki güzel olabilirdi çünkü yakası beyazdı

Yorum

• Gri formamız inşallah bordo şort ve tozluklarla kullanılmaz her zaman.

Altına beyaz yada mavi kombinasyonlar oluşturulması lazım.

Yorum

• formalarımızda türk bayrağı olması iyi...

Yorum

• Buda aylardır beklediğimiz çubuklu formamız

BordoMavi.Net

Forum Kurallarına uymayan mesajları lütfen http://forum.bordomavi.net/images/buttons/report.gif butonunu kullanarak raporlayalım

Yorum

• Gri forma bence tam bir hayal kırıklığı ,bize özel tasarım denilen bu forma daha önce birçok takımın kullandığı model ve tasarım aynı rengi ve modeli daha önce hollanda liginde görmüştü.sonuç olarka nike bize elinde kalmış malları bizim üzerimizden piyasaya ya sunuyor.

Yorum

• Böyle tam belli olmaz tabi lansmanı görelim bide..
                                OSCAR CARDOZO

Yorum

Yükleniyor...
                                X