Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Oktay AKKUŞ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

Kim ne derse desin Adidasin shortlari mükemmel ins.bizimde böyle uzun shortlar olur

Arkadaslar hepiniz BJK formasi kötü diyorsunuz ama kesime bakin bir Adidasla Nike arasindaki fark ortada, renkleri karistirmayin sade kesime bakin

Yorum

• Valla diğer iki formayı bilmem de çubuklu formaları bizimkilerden güzel.. en azından bi tasarım var dümdüz çubuk değil.. Damalı forma da çok iyi gitmese de renklerine değişik olmuş.. Bizim formalara bakın bi de düz beyaz düz mavi düz turuncu.. böyle formayı babam da çıkarır piyasaya.. Çubuklu formamız dümdüz çubuk.. Nerde Ts Club çubuklu forması da nerde Nike ? İlk yılında güzel bi çubuklu forma giyecek bence bjk..

Yorum

• Beceke forumu yıkılıyor bu rezalet üzerine.

Bir alıntı:"Quaresma'nın geleceği varsa da bu formaları gördükten sonra gelmez"

Bence de hepsi berbat. Umbro'yu çok arayacaklar.

Yatalım kalkalım Nike giydiğimize dua edelim. Çubuklumuz onların çubulklusundan bin kat daha iyi.

Yorum

• Liverpool'un beyaz, Lazio'nun mavi formaları şuana kadar en çok beğendiğim formalar...

Yorum

• [QUOTE=TSKara61;2463436]

Sade Forma bu kadar güzel olurmu?

Yorum

• İlk olarak TSKara61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Marsilya'nin damalari birbirlerine orantiliydi. Burdaki damalar 3 boyutlu gorunumu veriyor, ve bu cok cirkin bir efekt yaratiyor. Kiyasi bile yapilmasi bence yanlis olur. Marsilya'nin gecen sezonki formasi gayet orijinal ve hos bir formaydi. Benim en begendigim formalardan biri.

Besiktas'inkise cirkin otesi.
              şu formanın kolları bordo olsa

veya kollar beyaz, karelerin içi bordo

süper olur
              Bugün dünden akıllı değilsen kayıptasın!

Yorum

Ali Fuat Abi, bu arada Trabzon'daki gorusmen nasil gecti?

Iki tane merak ettigim konu var. Kaleci formamiz hakkinda hic bir bilgi yok su ana kadar. Bir de sirt numaralarinin cataloga gore delikli bir font stili olacagini bekliyorduk, fakat su ana kadar izlenim gecen seneki yazilarin kullanilacagi. Bu duruma aciklik getirirsen sevinirim.
                İşte sade forma budur Beyaz formanın asaletine bakın. Şimdi kimse tanıtımından öyle güzel gözüküyor demesin, bu formayı eski cep telefonlarıyla çeksen bile güzel olduğu belli olur. Nike'ın yaptığı formalarda da birkaç detay olsa sade formalar tercih edilmiş diyip geçeriz ama bize sundukları mavi ve turuncu formalar şaka gibi Nike'ın bize güzel formalar sunması için Shacktar gibi Uefa'da final oynamamız mı gerekiyor?
                Hiçbir isim Trabzonspor'un üzerinde değildir !

Yorum

• yapamayrım
                  bilen yapsa
                  En son Mehmet Öztürk tarafından düzenlendi; 21.08.2009, 01:21.
                  Bugün dünden akıllı değilsen kayıptasın!

Yorum

• Şimdi baktım da Beşiktaş'ın formaları hakkaten çok kötü yav forma düz olmasın, üzerinde atraksiyon yaratayım diye içine etmişler bari Heerenveen formaları gibi kalp malp kondursalardı Hangisi daha kötü karar veremiyorum.. Kalın çubuklu formaları geçtiğimiz sezonki GS formalarına benziyor yine aralarında en iyi forma sanki o..
                    Bu yolda asla yalnız yürümeyeceksin!

"Benim için Trabzonspor, en güçlülere karşı koyan ve herkesi yenen hayali kahramandı. Öyle bir kahramandı ki statükoyu bile devirmişti.” K.K.

Yorum

• Yakın zamanda Çubuklu formamı alacam nasip olursa...

Yorum

• 8jk nin formalardan sonra şükredelim)

Yorum

Forma tanıtımı harika olmuş. Beyaz formaya eridim bittim resmen.
                          Türkçe, Turkche olmasın! Dilimizi koruyalım! Türkçeye 29 harf yeter!

“Ben basit bir '
                          iyi futbol dilencisiyim'. Elimde şapkam, dünyanın dört bir yanını geziyor ve stadyumlarda yalvarıyorum:
                          “Tanrı rızası için, güzel bir maç lütfen!”
                          Eduardo Galeano

"İhaneti severim, ama hainlerden nefret ederim." Cesar

Yorum

• 8taş formalrını gördüm biraz çubuklu iii duruyor oda eski model adidasın 2 senedir kulllandığı tarz bizmkiler bence daha iii .

Yorum

• Bence Fenerbahçenin Formaları Güzel Olcak İyi Yatırım Yaptılar Adidas Göz Ardı Etmez.
                              Gs'nki de Mal Gibi Olur. Arka Fon Koyarlar Turk Telekomun Arkasına Bu Sene Bi de Siyah Giyerler Bence
                              Herkesin polisi kendi vicdanıdır ; fakat polis vicdanı olmayanların karşısındadır..

Yorum

• Çubuklu Formaları Hoş Duruyor Düşünceler Güzel Gibi
                                Herkesin polisi kendi vicdanıdır ; fakat polis vicdanı olmayanların karşısındadır..

Yorum

Yükleniyor...
                                X