Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Tarihini korumak ne zamandan beri rezillik oldu?

Yorum

• Rezillikmi? adamlar modayi asti artik, acmiyor onlari. biz hala moda pesinden kosuyoruz.

artik millet tarihinle ilgileniyor, sportif basarilarin doruguna ulasmislar... bizde hicbiri yok, moda olsa nolur!

Yorum

• Man U. ve taraftarı formalarından memnunsa, bizim beğenip beğenmememiz çok da önemli değil.

Ben formalarını ve olaya yaklaşım tarzlarını çok beğendim.

Önümüzdeki sezon maçlarını izlerken hayran hayran izleriz artık.

" Hiç da duymadum! "
        https://twitter.com/afs_ist

Yorum

• arka sayfalarda barcelona'nın forma tanıtımlarını klüpte bu işlere bakan arkadaşa göstermek lazım...
          geçen seneki rezillikten sonra iyi bir ders olur heralde...
          .........::::ıl cApiTaNo::::.......

Yorum

• ya inş formalar güzel olur ve armalar dikişli olur formamızla rezil luyoruz

Yorum

• bu seneki formalar harbiden çok kötüydü.armalar yapıştırma ilk maçta sökülüyor. avea yapıştırması zaten geçen senenin yapıştırması çok büyük büyük duruyor ve bazı formalarda çok aşağıda bazı formalarda çok yukarıda. say say bitmez.
              en azından yeni formalarımızda armamız herkesin beklediği gibi nakışlı olsun, nike amblemi ile armamız aynı hizada olsun, avea - türk telekom artık her neyse yazı boyutu orantılı ve formanın tam ortasında olsun sökülmesin.. bunlar zor şeyler değil. çok şey istemiyoruz.
              devamı gelsin mi gelsin çok özledik çünkü...

Yorum

• İlk olarak TSezgin61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Rezillikmi? adamlar modayi asti artik, acmiyor onlari. biz hala moda pesinden kosuyoruz.

artik millet tarihinle ilgileniyor, sportif basarilarin doruguna ulasmislar... bizde hicbiri yok, moda olsa nolur!

Bence de rezillik değil aksine klüp kendisine has bir karakteristik oluşturmuş oluyor. Özdeşleşmek , onunla anılmak güzel birşey. Yoksa her sene yeni bir forma modeli üretmeye insan kapasitesi de bi yere kadar yeter.
                Bizi yakan ataş "közden ötesi"

Yorum

• İlk olarak OFLuR_61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

valla ben bu sene bizim formamiz olduunu gösteren bi amblem sembol bisey bekliorum formalarimizda, biktm artk siradan formalardan, nerde TS farki ???
                  gövdesi siyah olan süper be!!!!
                  Bugün dünden akıllı değilsen kayıptasın!

Yorum

• hey allahim sen bana sabir ver...

Yorum

• Arsenal 09/10 deplasman forması

Çok sevdim bunu, tişört niyetine giyilebilecek bir forma
                      Trabzonspor HES yapma, kendi kalene gol atma!
                      Karadeniz'e Özgürlük!

Yorum

• OFLUR_61 kardeşim kirlilik olmasın diye bir daha alıntı yapmıyorum yaptığın dizaynları ama gördüğüm en güzelleri bunlar.. Afs abimizin de hakkını verelim en çok uğraşan kişi o dur aramızda. Abimizi ayrı tutuyorum ama gerçekten çok profesyonel tasarımlar. Özellikle gövdesi siyah olan ve parçalı forma müthiş olmuş.. Amblemimizin ortada olduğu forma da değişik bi hava katmış.. Bu seneki formalar aşağı yukarı belli ama özel yapılacak olan formalara bir ışık tutmasını diliyorum. Arkada kalmasın bu tasarımlar

Yorum

• OfluR61 kardeşim, emeğine sağlık ama forma dizaynları daha sade olmalı, biraz abartılı duruyorlar...
                          Bir takım adamlar işe el koydular; mahallenin en güzel kızını sermaye yaptılar.
                          Bize de aşkı bırak müşteri ol diyorlar.
                          El değmemiş oyunumuzu geri istiyoruz!..

Yorum

• İlk olarak BordoMavi Sevda tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            OfluR61 kardeşim, emeğine sağlık ama forma dizaynları daha sade olmalı, biraz abartılı duruyorlar...
                            Calismalar icin tesekkürler fakat bencede fazla abartili olmuslar... yinede emege saygi!

Yorum

• İlk olarak OFLuR_61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

valla ben bu sene bizim formamiz olduunu gösteren bi amblem sembol bisey bekliorum formalarimizda, biktm artk siradan formalardan, nerde TS farki ???

bu ikisi gerçekten bence tam formalık ne sade ne çok karışık
                              Elektrikte Edison,futbolda Trabzon,Araplarda petrol ,Trabzon'da Futbol...

Yorum

• afs abi formalari görme firsatin oldumu ? ts club acilisinda formarlari görme firsati olabilir demistin?

Yorum

Çalışıyor...
                                X