Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Bundan sonraki süreçlerin daha sağlıklı yürümesi için resmi ürünler konusunun daha hassas ele alınması konusunda hem fikiriz sanırım.
    Kulübün genel olarak estetik bir kurumsal kimlik çalışmasından geçmesi ve bunun bilinçli takip edilmesi gerekiyor.

Forma modellerimizin sayısının en fazla 3 tane olması ideal olanı. Peki bu üç forma modeli hangisi olmalı?
    1- Çubuklu forma vazgeçilmezimiz,
    2- Aston Villa tarzı diye bilinen gövdesi bordo kolları mavi forma
    3- Klasik formanın negatifi gövdesi bordo kolları mavi forma.

alternatif olarak içinde bordomavinin de kullanıldığı farklı bir renk forma.

Bu modellere beyaz şort ve çoraplarla daha farklı kombinasyonlar oluşturulabilir. Ayrıca kappa döneminde olduğu gibi taraftar forması olarak daha ekonomik modeller de sunulabilir satışa.

Peki bu üç model bizim için yeterli olur mu sizce? Veya bizim için olması gereken klasik formalarımız sizce hangileri olmalı?
    https://twitter.com/afs_ist

Yorum

• İlk olarak a f s tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Bundan sonraki süreçlerin daha sağlıklı yürümesi için resmi ürünler konusunun daha hassas ele alınması konusunda hem fikiriz sanırım.
      Kulübün genel olarak estetik bir kurumsal kimlik çalışmasından geçmesi ve bunun bilinçli takip edilmesi gerekiyor.

Forma modellerimizin sayısının en fazla 3 tane olması ideal olanı. Peki bu üç forma modeli hangisi olmalı?
      1- Çubuklu forma vazgeçilmezimiz,
      2- Aston Villa tarzı diye bilinen gövdesi bordo kolları mavi forma
      3- Klasik formanın negatifi gövdesi bordo kolları mavi forma.

alternatif olarak içinde bordomavinin de kullanıldığı farklı bir renk forma.

Bu modellere beyaz şort ve çoraplarla daha farklı kombinasyonlar oluşturulabilir. Ayrıca kappa döneminde olduğu gibi taraftar forması olarak daha ekonomik modeller de sunulabilir satışa.

Peki bu üç model bizim için yeterli olur mu sizce? Veya bizim için olması gereken klasik formalarımız sizce hangileri olmalı?
      Kesinlikle bu 3 forma olmalı ama 1 sene sonra yeni tarz formalar da olmalı biz her sene forma almak istiyoruz.Ayrıca ben bordo-mavi renklerin olmadığı hiçbir formayı almıyorum prensip olarak ne beyaz forma ne turuncu forma ne de sadece mavi ve bordo formaları tercih etmiyorum.
      Hayat bir gündür o da bugündür.

Yorum

• İlk olarak Emres61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        ya gecen gun umutun formasını aldım sagolsun kırmadı verdi formasını baktım armalar dıkıslı sok oldum nedne ayrı tarftar formasındakı arma yapıstırma futbolculatrmızın gıyıdgı formadakı arma yapıstırma
        resmi bir yukle gorelim hocam.. merak ettim

Yorum

• Şöyle bir fikir jimnastiği daha yapayım:

İlk sezon:
          1- Çubuklu forma ( bordo ağırlıklı )
          2- Klasik mavi kolları bordo
          3- İçinde bordomavi renklerinin kullanıldığı farklı bir renk

Bir sonraki sezon:
          1- Çubuklu forma ( mavi ağırlıklı )
          2- Klasik bordo kolları mavi
          3- İçinde bordomavi renklerinin kullanıldığı farklı bir renk

Bütün modellere uygulanabilecek beyaz şort ve beyaz çorap. Çubuklu forma altına giyilecek çizgili çorap.

En son a f s tarafından düzenlendi; 12.05.2009, 14:32.

Yorum

• [QUOTE=b_m_61;2233893]Bu formayı body'e benzeten bendim bu mesaj bana belli ki. Pazardan alma body diye yorumlamışsın benim yazdığımı. Ben Nike'ın body'leri gibi duruyor(kumaşı elbette farklıdır) demiştim. Orjinal Nike body satılan bir pazar mı var ?

QUOTE]

aslında başka bir arkadaşa yazmıştım

demek istediğim formanın illa desenli şekilli olması gerekmiyor sadeliğinde ayrı bir güzeliği var

ki parçalı formamızda var çubuklu fomamızda olacak sade forma olmasının da bir mahsuru olmamalı bunu anlatmaya çalıştım
            ...olay sonzuza dek yaşamak değil,esas olay hayatla barışık olmak...

Yorum

• tam hatırlamıyorum ama Herta forması olabilir ''Marcelinho'' yazıyor
              Gebze ye gitiğinde oğluna almış benim hanım,5 tl ye
              isim ve öndeki reklam direk formaya basılmış sonradan yapıştırma değil,
              Herta nın amblem nakış
              3 senedir mahallede giyer,evde giyer,beden dersinde giyer,belki 300 sefer yıkanmıştır ne renginde solma nede bir deformasyon var
              bu nasıl oluyor onuda anlamış değilim.
              Şike yapanın,şikecileri kollayanın,şikeye şike diyemeyenlerin Allah bin türlü belasını versin inşallah.

Yorum

• Kapalıçarşıda Barcelona forması dahil büyük avrupa kulüplerinin formalarını bulabilirsiniz orijinalinden çok daha ucuza. Hatta korsan Trabzonspor formasını da kendi gözlerimle gördüm.

Kumaş kaliteleri, dikiş kaliteleri asla orijinali ile aynı olmayan korsan uyarlamalar olabiliyor. Detayları bilmezseniz aynı diye yanılabilirsiniz.

Yorum

• "Kulübümüzün lisanslı ürünler markası Ts Club'ın İstanbul'da iki yeni şubesi açılıyor.

Taraftarlarımızdan gelen yoğun talebi değerlendiren kulübümüz tarafından yapılan çalışmalar neticesinde Göztepe/ Sahrayıcedit ve Bakırköy?de iki yeni Ts Club Mağazası açılması için gerekli çalışmalar tamamlandı. Açılışın önümüzdeki hafta içinde yapılacağı bildirildi."

Bu perşembe düşünülen açılış töreni, haftaya ertelenmiş. Formaların fotoğrafını çekip benimle paylaşacak olan TS Club çalışanı tören için İstanbul'a gelecekti. Formalarla ilgili fotoğrafları gelirken getirecekti, haftaya kaldı.

TS Club ve formalarla ilgili yapacağımız toplantı da haftaya sarkmış oldu.

Şorttaki arma yeni gibi geldi bana.
                  En son a f s tarafından düzenlendi; 12.05.2009, 15:40.

Yorum

• Celtic 2009 /2010 sezonu formaları BMNfarkı ile:

Belli bir tarz ve forma kültürünün olması için, önce böyle bir niyet, daha sonra bu iş için profesyonelce çalışmak gerekiyor.

Yorum

• Şortlar İskoç eteği tarzında.

Çok hoşuma gitti formalar.

Yorum

• benimde hosuma gitti. cok güzel ve saade duruyor formalar. ayrica resimlerini de mükemmel yapmislar bizim gibi degil yane. umudumuz bu yil forma tanitiminin daha profesyonel yapilmasi.

Yorum

• Celtic forması harika Samaras hayranlığım var zaten hemen bulmam lazım
                          Trabzonspor bizim varolma,bu dünyaya gönderilme nedenimizdir
                          As Roma
                          Francesco Totti "10"
                          Twitter:cemtotti61

Yorum

• celtic bu kulube neden bilmiyorum ama hayranlığım var,hatta bir nike celtic hırkam var..
                            şortları harika..

Yorum

• İlk olarak a f s tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Celtic 2009 /2010 sezonu formaları BMNfarkı ile:

Belli bir tarz ve forma kültürünün olması için, önce böyle bir niyet, daha sonra bu iş için profesyonelce çalışmak gerekiyor.
                              Muhteşem, tek kelimeyle muhteşem.. Özellikle Short harkulade..

Yorum

• şortu al,yazın giy gezerken

Yorum

Çalışıyor...
                                X