Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Taklit ürünlerle mücadele devam ediyor

Kulübümüzün taklit ürünlere karşı mücadelesi devam ediyor. Bu doğrultuda kulübümüz Ticari Ürünler Ticaret A.Ş. tarafından stad ve çevresiyle birlikte şehrin belli bölümlerine, “Lisanslı ürün al, takımına sahip çık, gerçek taraftar lisanslı ürün kullanır” sloganlarının yazılı olduğu dev pankartlar asıldı.

Ticari Ürünler Ticaret A.Ş. Genel Koordinatörü Yusuf Aktuğ Görener, taklit ürünlerle mücadelenin hız kesmeksizin devam edeceğini, bu konuda en büyük desteği bilinçli taraftarlarımızdan beklediklerini vurguladı.

Görener, “Söz konusu eyleme kalkışmayı düşünenleri bir kez daha uyarırken, taraftarlarımızdan da konuya duyarlılık göstermelerini ve taklit ürünlere rağbet etmemelerini bekliyoruz. Kulübümüzü ekonomik kayba uğratan bu uygulamaları bilen, gören ve şahit olan duyarlı taraftarlarımızın konuyu görevlilere bildirmeleri ya da bizzat başvurmaları önemle rica olunur” dedi.

Ts Club markasını ön plana çıkarmak için çalışmaların devam ettiğini de sözlerine ekleyen Görener, bu konuda Trabzon Şoförler ve Otomobilciler Odası ile ortak bir çalışmaya imza atacaklarının dile getirdi. Görener, buna göre taraftarlarımızı bilinçlendirmeye ve taklit ürünlere karşı duyarlı olmaya çağıran sloganlardan oluşan çıkartmaları Trabzon’daki toplam 732 dolmuşun kapı ve camlarına yapıştıracaklarının bilgisini verdi.

Traktörlerle Türküler Geçsin Alt Başımdan Mezarlığın,
    Seher Aydınlığında Taze İnsan Yanık Benzin Kokusu

Yorum

• Güzel bir haber, fakat Bursa maçında da stadyumun dibinde TS Club'a 20 metre uzakta yine korsan ürünler olacaksa boşuna masraf yapmasınlar. Korsanla mücadelenin bir ayağı taraftarı korsan ürün konusunda bilgilendirip bilinçlendirmek.

Korsanla mücadelenin asıl önemli kısmı ise taraftarın zevk ve ekonomisine uygun, alternatifi bol, zengin çeşitli ürünler sunabilmek.

Yapılan bu çalışmaları değerli ve önemli buluyorum, fakat stadın yanında korsan ürün satan insanlara zabıtanın, vergi denetmenlerinin, kulüp avukatlarının müdahele etmemesini anlamakta zorluk çekiyorum.

BMN korsan ürün konusunda duyarlı ve bilinçli taraftarlardan oluşuyor. Resmi sitemizde korsan ürünlü taraftarların fotoğraflarının kaldırılması yine bizim gayretlerimizle olmuştu.

Bundan sonraki gelişmelerin takipcisi olmalıyız.

En son a f s tarafından düzenlendi; 12.05.2009, 19:36.
      https://twitter.com/afs_ist

Yorum

• Ali Fuat abinin bilgilerine göre yeni sezon mavi ve turuncu formalarimiz:

Ikiside NikeFIT kalitesinde, yani bu sene giydigimiz mavi formanin kalitesinden degil. Daha kaliteli formalar.

Yeni sezon cubuklu forma modeli:

Gelecek sezon klasik formamiz:

Gelecek sezon beyaz formamiz (aynisi):

En son kemaLAZ61 tarafından düzenlendi; 12.05.2009, 21:36.
        .

Yorum

• gördüklerimize göre yeni formalarımız bu senenin formalarından daha iyi olacak. fakat bu başarı değil çünkü bu senenin formaları forma bile değildi . yine beklentilerimizi karşılamayacak galiba bekleyip görelim.
          devamı gelsin mi gelsin çok özledik çünkü...

Yorum

• İlk olarak Mehmet Fırat tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Şortlar İskoç eteği tarzında.

Çok hoşuma gitti formalar.
            bizim formalarida kesan desenindenmi yapsak ne

Yorum

• İlk olarak a f s tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Korsanla mücadelenin asıl önemli kısmı ise taraftarın zevk ve ekonomisine uygun, alternatifi bol, zengin çeşitli ürünler sunabilmek.
              Kesinlikle Ali Fuat Abi. Sahte ürün olarak ortalıkta gezen arkasına Trabzonspor yazan ve saçma bi amblemin olduğu polar peynir ekmek gibi satılıyor. Bunu TS Club yapsaydı satılmayacakmıydı hatta daha fazla satılacaktı. Taraftara çeşitli ve güzel ürünler sunamadıktan sonra korsanla mücadele edemezsin ki.

Yorum

• Bu forma hangi akla hizmet önümüzdeki sezonun kolleksiyonunda bulunmaz merak ediyorum. Müthis gözüküyor.
                "CHAMPIONS AREN'T MADE IN THE GYMS. CHAMPIONS ARE MADE FROM SOMETHING THEY HAVE DEEP INSIDE THEM - A DESIRE, A DREAM, A VISION" - MUHAMMAD ALI -

Yorum

• Sampiyonlar Ligine katildigimiz halde, bana Nike'in bize özel formayi daha erken cikaracagina inaniyorum, cünki Nike böyle büyük bir Organizasyon'da Formasini gigdi takimin, düz basit bise olmasini istemez, nasil Barca, Manu... Isvicre'den FC Basel Sampiyonlar Ligine katilk'dan sonra bidag normal koleksiyon'dan gigmediler, hep özel, belki bize de nasip olur

Yorum

Şorttaki arma yeni gibi geldi bana.
                    Bana da yeni gibi geldi ve bence yeni armalar böyle güzel.

Ama sanki gene yanlış kulanılmış mavi harfin altında biraz daha bordo boşluk olması lazımdı. Tabi bu tek armada da yapılmış hata olabilir

Yorum

Corinthians 2009 / 2010 sezonu formaları:

Renk meselesinde işin özünü ıskalanıp başka şeyler konuşuluyor.

şu siyah-beyaz formayı bizim renklerde düşünüyorumda.......altına beyaz şort.....ve çoraplar Burnley formasındaki gibi

ABOOOOOOUUUUUUUUUUUUUUUUUU
                      Bugün dünden akıllı değilsen kayıptasın!

Yorum

• Beşiktaşı destekliyorsun sanırım benim takımımın rengi bordo mavi....
                        Twitter Adresim

Yorum

• İlk olarak Terzioğlu 61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

Bu forma hangi akla hizmet önümüzdeki sezonun kolleksiyonunda bulunmaz merak ediyorum. Müthis gözüküyor.
                          zaten Bordo ile Mavinin birada kullanıldığı tek ve diğerlerine bakınca en güzel formamız ama yok
                          inşallah çubuklularımız Antalyanın ki gibi değilde afs hocamın dizaynı gibi olur,yoksa oda fiyasko.
                          Şike yapanın,şikecileri kollayanın,şikeye şike diyemeyenlerin Allah bin türlü belasını versin inşallah.

Yorum

• Nike ne yapmaya çalışıyor inanın anlayamıyorum ben de !!!Türkiyedeki anlaşmalı oldukları en büyük marka Trbazonspora hazırladıkları kolleksiyon üstelik bu kadar da geri bildirim varken bu mu demek geliyor içimden....şimdi yapılacak tek şey Haziran ayına kadar sabretmek ve ortaya nasıl bir şey çıktığını o zaman görmek... ben yeni sezonda 3-4 forma almayı düşünürken muhtemelen çubuklu formayı bir de en fazla düz mavi formayı alırım...

Yorum

• Celtic Şort'u Gerçekten Süper .

Deniz'e Giderken Falan Giyilir .

Gerçi Celtic'in Hiç Kötü Formasını Görmedim . Her Sene Çıkan Formalar'ı Süper .

Flamengo Formalarını'da Beğenirim . Aslında Bizim Formalar'da Fena Sayılmaz .

Bize Font Lazım

Yorum

• Celtic'in ürünlerini çok kolay bulabiliyorum Ankara'da. Ne ilginç değilmi.
                                ~ Yüzümüzün yüreğimizle beraber gülümsediği an’ dır mutluluk. ~

Yorum

Çalışıyor...
                                X