Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Kadıköy'de Kurukahvecinin yanındaki mağazada turuncu hariç tüm formalarımız var haberiniz olsun

Yorum

• İlk olarak baskurt~bera tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Kadıköy'de Kurukahvecinin yanındaki mağazada turuncu hariç tüm formalarımız var haberiniz olsun
      Beyaz forma ve düz bordo da geldi mi?
      -1461 TRABZON-

Yorum

• İlk olarak Özge tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Beyaz forma ve düz bordo da geldi mi?
        beyaz formayı gördüm de düz formayı göremedim.. sormak da aklıma gelmedi bir tek turuncuyu sorabildim onda da yanlış basım olduğundan geri göndermişler öyle söyledi.. hatta antreman formamız da var ilgilenen varsa

Yorum

beyaz formayı gördüm de düz formayı göremedim.. sormak da aklıma gelmedi bir tek turuncuyu sorabildim onda da yanlış basım olduğundan geri göndermişler öyle söyledi.. hatta antreman formamız da var ilgilenen varsa
          Tamam teşekkürler Pazar günü sadece bordo-mavi ve düz mavi forma vardı demek diğerleri de geldim.Yarın bi uğrayayım en iyisi
          -1461 TRABZON-

Yorum

• nerde yaw bu yer Kocaeli ye geleceği yok formaların bari İstanbul dan alalım.. Kadıköy de tam yerini tarif edebilir misiniz?
            Ah hamsinun tavası hele da izgarasi hamsiyi kiremite ye de bak tadi nasi..

Yorum

• İlk olarak masteroforion tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              nerde yaw bu yer Kocaeli ye geleceği yok formaların bari İstanbul dan alalım.. Kadıköy de tam yerini tarif edebilir misiniz?
              Osmanağa camisinin biraz ilersinde Aktaç mağazasının yanında.
              -1461 TRABZON-

Yorum

Kadıköy'de Kurukahvecinin yanındaki mağazada turuncu hariç tüm formalarımız var haberiniz olsun
                Uzun kollu formalarımız da var mı.

Yorum

• belkıde en cok heycanlandıgımız baslık bu ola gerek .
                  Rejime el koyamadıgımız anda bile,yön vermeye devam ederiz.(KUZEYİN ÇOCUKLARI)

İSTANBUL AREL ÜNİVERSİTESİ

Yorum

• sitede hala yok

Yorum

• bu yeni sezon formalari cok süper suan sade bordosu var ..birde beyazindan almak istiyorum..birde Allah'tan cubuklu forma yok,bikmistim artik iyice cubuklu cubuklu

Yorum

• Roma'yı 2-1 yenen CFR Cluj takımının forması

BMN'den bu başlığı takip edenler, maçları izlerken zihinlerinden formalarla ilgili epey şey geçiyordur eminim.

Yanılıyor muyum?
                        En son a f s tarafından düzenlendi; 18.09.2008, 10:03.
                        https://twitter.com/afs_ist

Yorum

• Öncelikle Nike formalarımızın sahada duruşlarını çok beğendiğimi söyleyebilirim. Gerçekten farklı ve baskın duruyorlar.

Ancak, daha dün gece, bir spor mağazasında bizim Nike formalarımızla GS, Liverpool ve Milan'ın Adidas formları yanyanaydı. Yani dilim varmıyor söylemeye ama, vallahi içim gitti, heves ettim Formalara dokununca da çok farlılar. Dikişli armalar, kumaşın akışı çok farklı. Nike'ın Brezilya'ya yaptığı mavi forma da çok hoş mesela. Ama bence koca Barca'ya yaptıkları forma da bir gs forması gibi durmuyor.

Çıldırt bizi, şımart bizi Nike.

Bir de, ALi Fuat abinin de söylediği gibi, sponsorlar logo işini abartmışlar. Formayı giyince kendimi ayaklı reklam panosu gibi hissediyorum. Sırf bu yüzden hayatta kimse beni AVEA'ya geçiremez mesela. Aynı şyi Kappa kendi logosu için yapmış. Neredeyse formanın üzerinde oturan kadınla adam tanıdık mı diye yüzlerini ncelemeye başlayacağız. Hiç şık değil. Proporsiyon diye birşey var.
                          En son EmrahYalçınalp tarafından düzenlendi; 18.09.2008, 10:02.

Yorum

• Dikişli arma diyorum başka bir şey demiyorum.

Yorum

• İlk olarak Ahmet Faruk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              tam olarak adreı ve fıyatlarını yazarmısın

Yorum

• baskurt~bera tarafından yazılan

tam adresı ve fıyatlarını yazarmsıınız

Yorum

Yükleniyor...
                                X