Biz İtalya Milli takimi ile ayni formayi giyiyoruz. Bu sene ne giyerler bilmem. Puma nin cubuklu ve bordo formasinda altin renkli numara ve isimler cok hos duruyor. Yazi karekteride hos pumanin.nike ve adidas en igrenc formalar bence. Bence Puma ile devam ama azcikta forma disi urunler uretsin puma. Ve Tum puma magazalarinda satilsin. Bursanin pumasini kimse bilmez ama bizdeki pumayi herkes biliyor
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri
Daraltma
X
-
İlk olarak Kalkinmali tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleArkadaslar bu onumuzdeki ay yeni Formalar Cikiyor... Hayde Bismillah!
herhangimizin bir fikri var mi nasil yeni dizayn?..
Dort Gozle Bekliyorum!!!
Yorum
-
İlk olarak samets61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleyeni formalar belli mi yoksa yine aynı formayla mı oynıcaz?
Yorum
-
-
İlk olarak Shota08 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülePumanin 2007/08 forma kolektionu, puma formalari zaten tip olarak hep ayni sade giyen takimin renkleri degisiyor bizimkilerde böyle birsey olur heralde seneye yine puma formasi giyersek tabi
Vfb Stuttgart
Tottenham
Yorum
-
Bence Adidas olmalı eğer olmazsa Puma yla devam edilmeli.Geçen sene aceleye geldi bizim formalar iyi olmadı.Bu sene daha iyi şeyler yapacaklarına eminim...
İlk olarak solacik tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleKAPPA veya JOMA olsun
KAPPA biliniyor
JOMA forması UEFA Kupası finalinde FC Sevilla gibi7-7-7-7-7-7-7
Yorum
-
arkadaşlar anlaşmanın 3 yıllık olduğunu unuttunuz herhalde, büyük ihtimalle 2 yıl daha bunlara katlanacağız gibi geliyor.
bence bu resimlerdeki forma tasarımları çok kötü değil , ama en önemli şey bizim için seçecekleri kumaşlar olacaktır...yine ben alttaki resimlerden e sağdakine benzer bir formayı giymemizin zamanının çoktan beridir geldiğini düşünüyorum..
Yorum
Yorum