Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Biz İtalya Milli takimi ile ayni formayi giyiyoruz. Bu sene ne giyerler bilmem. Puma nin cubuklu ve bordo formasinda altin renkli numara ve isimler cok hos duruyor. Yazi karekteride hos pumanin.nike ve adidas en igrenc formalar bence. Bence Puma ile devam ama azcikta forma disi urunler uretsin puma. Ve Tum puma magazalarinda satilsin. Bursanin pumasini kimse bilmez ama bizdeki pumayi herkes biliyor
    13 Vitor Hugo

Yorum

• Arkadaslar bu onumuzdeki ay yeni Formalar Cikiyor... Hayde Bismillah!

herhangimizin bir fikri var mi nasil yeni dizayn?..

Dort Gozle Bekliyorum!!!

Yorum

• İlk olarak Kalkinmali tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Arkadaslar bu onumuzdeki ay yeni Formalar Cikiyor... Hayde Bismillah!

herhangimizin bir fikri var mi nasil yeni dizayn?..

Dort Gozle Bekliyorum!!!
        Çubukludan başkası heycan vermiyo bana................
        Türkiye Cumhuriyeti şeyhler, dervişler, müritler memleketi olamaz.
        K.ATATÜRK

Yorum

• yeni formalar belli mi yoksa yine aynı formayla mı oynıcaz?

Yorum

• İlk olarak samets61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            yeni formalar belli mi yoksa yine aynı formayla mı oynıcaz?
            Bütün markalar yeni sezona o yıla ait çizgileri taşıyan yeni modellerle giriyorlar. Dolayısıyla puma da modelini yenileyecektir. Bütün dünyaya pazarlayacakları 2007/2008 sezonu konseptini bize uyarlayacaklardır. Bizim hangi kolleksiyonu seçeceğimiz önemli. Çubuklu formaların çubukları kalınlaşır, incelir yaka modelleri değişir. Geçen sayfalarda yeni sezon için fikir verecek haber ve fotoğraf var.

Kulübümüzün tüm kurumsal işleyişine ve gelişmelerine ilişkin olarak değerlendirmelerin paylaşıldığı forum bölümüdür...
            https://twitter.com/afs_ist

Yorum

• sağolasın abi kalın çubuklu olsun bordo-mavi :P inş. öyle olur ...

Yorum

• Ah Kappa Ah!

Benim özlediğim forma bu
                https://twitter.com/afs_ist

Yorum

• evet yaa zaten ben kappayı hiçbişeye değişmem gerçekten hem o zamnlar takımda iyi oynuodu hem formalar da çok şıktı ama ....puma???

Yorum

• bizim kılasik formamız kalın cubukludur

Yorum

• İlk olarak Shota08 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Pumanin 2007/08 forma kolektionu, puma formalari zaten tip olarak hep ayni sade giyen takimin renkleri degisiyor bizimkilerde böyle birsey olur heralde seneye yine puma formasi giyersek tabi

Vfb Stuttgart

Tottenham
                      valla formalar güzele benziyor ama yakalar yine çok tuhaf

Yorum

• eeee bunlar ne böyle dizayn sıfır ! geçen sene savunuyordum pumayı ama işin kolayına kaçıyorlar bence . çok kötü formaları insan biraz tasarım yapar. dümdüz forma yapıyorlar . üstteki 2 forma iyi gibi ama alttaki 4 lü olanları hiç beğenmedim .

Yorum

• valla alttakiler zaten tothanemın formaları....şu parçalı forma fena birşeye benzemiyor bizede bir tane yapsalar iyi olur...

Yorum

• Bence Adidas olmalı eğer olmazsa Puma yla devam edilmeli.Geçen sene aceleye geldi bizim formalar iyi olmadı.Bu sene daha iyi şeyler yapacaklarına eminim...

İlk olarak solacik tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            KAPPA veya JOMA olsun

KAPPA biliniyor
                            JOMA forması UEFA Kupası finalinde FC Sevilla gibi
                            Sevilla'nın forması çok kötü bana göre.Değirmendere'ninki daha iyidir.Adamlar sanki boya kutusunu dökmüş formanın üstüne öyle satışa çıkarmış.
                            7-7-7-7-7-7-7

Yorum

• evet yaa sevillanın ki iyi değil bencede iyi olsa bi tek o takım kullanmaz

Yorum

• arkadaşlar anlaşmanın 3 yıllık olduğunu unuttunuz herhalde, büyük ihtimalle 2 yıl daha bunlara katlanacağız gibi geliyor.
                                bence bu resimlerdeki forma tasarımları çok kötü değil , ama en önemli şey bizim için seçecekleri kumaşlar olacaktır...yine ben alttaki resimlerden e sağdakine benzer bir formayı giymemizin zamanının çoktan beridir geldiğini düşünüyorum..

Yorum

Yükleniyor...
                                X