ya ben kendim uydurmadim superspor.com un arsivlerini karistir görürsün orda öle yaziodu ben ne yapiim atlama sende hemen
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri
Daraltma
X
-
Naim
İlk olarak jefferson61sefa tarafından gönderildiya ben kendim uydurmadim superspor.com un arsivlerini karistir görürsün orda öle yaziodu ben ne yapiim atlama sende hemen
Bana superspor.com u kaynak göstereceginize Lütüf ihsan eyleyip 2 sayfa önce ki yazdiklarima baksaydin birinci elden Trabzonspor Genel Merkezinden ve Puma a.s Takim sporlari koordinatöründen aldigim bilgileri orada anlatmis oldugumu görürdün
onun için atlama olayi kimin üzerinde kaldigi daha belirgin olarak anlasildi umarim
he bu arada Süperspora baksaydik suan ricardinho,mossora,wegner,wanchope trabzonspor kampinda olurdu
Neyse bilmemek önemli degilde hem bilmeyip hemde bilirim ayaklarina dayanamiyorum
Yorum
-
superporda ricardnho geldi die bisey hiç bir zaman yazmadi ki
pasfotomacla karistirma oke mi ben sadece öle biliom dedim önceki yazilari okudan atip tutuon valla bilemne a.s mis ben deil mi dedim sadece valla ben öle biliom dedim hatta altina insallah puma dogrudur dedim okusan bilirsin ama okuma bimion gaiba"Hayatta Yegane Üstünlüğüm Türk Doğmaktır" K.Atatürk
Yorum
-
Naim
İlk olarak jefferson61sefa tarafından gönderildisuperporda ricardnho geldi die bisey hiç bir zaman yazmadi ki pasfotomacla karistirma oke mi ben sadece öle biliom dedim önceki yazilari okudan atip tutuon valla bilemne a.s mis ben deil mi dedim sadece valla ben öle biliom dedim hatta altina insallah puma dogrudur dedim okusan bilirsin ama okuma bimion gaiba
anlayabilen arkadaslar gereken açiklamalari okuyup anladilar zaten
Yorum
-
İlk olarak ironmaster tarafından gönderildiİlk olarak jefferson61sefa tarafından gönderildisuperporda ricardnho geldi die bisey hiç bir zaman yazmadi ki pasfotomacla karistirma oke mi ben sadece öle biliom dedim önceki yazilari okudan atip tutuon valla bilemne a.s mis ben deil mi dedim sadece valla ben öle biliom dedim hatta altina insallah puma dogrudur dedim okusan bilirsin ama okuma bimion gaiba
anlaim kendinden yüksek kisilerle muhattab o[img]smileys/smiley2.gif[/img]lmuon"Hayatta Yegane Üstünlüğüm Türk Doğmaktır" K.Atatürk
Yorum
-
İlk olarak jefferson61sefa tarafından gönderildi
İlk olarak ironmaster tarafından gönderildiİlk olarak jefferson61sefa tarafından gönderildisuperporda ricardnho geldi die bisey hiç bir zaman yazmadi ki pasfotomacla karistirma oke mi ben sadece öle biliom dedim önceki yazilari okudan atip tutuon valla bilemne a.s mis ben deil mi dedim sadece valla ben öle biliom dedim hatta altina insallah puma dogrudur dedim okusan bilirsin ama okuma bimion gaiba
anlaim kendinden yüksek kisilerle muhattab o[img]smileys/smiley2.gif[/img]lmuon
ufaklik burda konustugun insanlarin çogu senden yasça büyük. biraz saygi.. LÜT FEN!!!Hadi eyvallah..
Yorum
-
İlk olarak jefferson61sefa tarafından gönderildi
anlaim kendinden yüksek kisilerle muhattab o[img]smileys/smiley2.gif[/img]lmuon
avatar: şike soruşturmasını yürüten özel yetkili savci Mehmet BERK.
Yorum
-
arkadaslar burda pek fazla yazmam, cünki siz iki kelimeyi kavga yapmadan konusamiyorsunuz.. ne zaman buraya baksam ayni sey.
birbirinize saygili olun<font color=#006ecc><font size=\"1\"><font face=\"Verdana, Arial, Helvetica, sans-serif\">Sampiyonluk önemli degil,senin bu adaletsiz arenada vermis oldugun asil ve onurlu mücadele yeter!</font></font></font>
Yorum
Yorum