evet bencede antreman formalarini yetistirmeleri lazimdi. neyse canim yakinda görürüz hepsini umarim süper formalar olur. su italyanin giydigi üçgen yaka olanlar süper valla. bize çok yakisir. rekor kirar o forma rekor...[img]smileys/smiley17.gif[/img]
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri
Daraltma
X
-
ben ankaradayim forma almak arkasina yazi yazdirmak istiyorum birine hediye almak istiyorum hepsi birarada olan spor magazalarinda ne yazikki sadece çok satilabilecek ürünler var forma sapka atki gibi ben mecburen internet üzerinden siparis veriyorum ts club kargoyu karsilamiyor buda üstüne biniyor .Yani bence trabzonspor artik ankarada sehir merkezinde biryer tutup iyi bir dükkan açip tüm ürün yelpazesini satilir satilmaz demeden sergilemeliler. zaten 3 kere ankaraya geliyorlar ondada tir oluyor ama bencefutbolcularin tarafindanimzalanan forma satisi yapilip bence Ankarada bu isin altindan kalkarlar.Yeterki istensin. her geliste 3 futbolcu olsa tamam.
1-Fatih-hüseyn-syzmek
2-yattara -Gökdeniz-Jeferson
3-Ricardinho-Mossro-Wagner
seklideolablir.
SÖZÜN ÖZÜ ANKARAYA TRABZONSPORA YAKISAN BIR MAGAZA ISTIYORUMsensiz bir hayat sorunsuz olurdu
Yorum
-
ankarada ts club yokmus sen daha baskent gibi buyuk bnu sehre ts club acma sonra sponsordan gelir bekle senin daha kendine guvenin yok adam sana guvenirmi
ankarali ts liler sesinizi cikarin ankarada olmaz mi ya ts club.
allah allajh
Yorum
-
İlk olarak grknklmk tarafından gönderildiankarada ts club yokmus sen daha baskent gibi buyuk bnu sehre ts club acma sonra sponsordan gelir bekle senin daha kendine guvenin yok adam sana guvenirmi
ankarali ts liler sesinizi cikarin ankarada olmaz mi ya ts club.
allah allajh
Senin dünyadan haberin yok herhalde geçen sene Atakule'de açildi TS Club üstelik GS'li bir vatandas açti is yapamadi bütün taraftar ürünlerinin satildigi bir magazaya çevirdi... Evet Ankara'da TS Club sart anca malesef is adamlarimiz sadece sagda solda hava atmayi bilir tasin altina elini sokmak istemez... Ts Club magazalarini özel girisimciler kulübe basvurarak açilir.. Kulüp çok fazla karli gördügü yerde kendi açar... Istanbul Cevahir Alisveris merkezinde Ts Club var ayda 15 bin dolar kira ödüyor para mi kazaniyor saniyorsunuz... Birileri destek oluyor Ts Club magazasi ayakta duruyor... Ankara'da tasin altina elini sokacak pek insan yok demek ki.Bazen Sevinç Bazen Keder, Trazonsporlu Olmak Yeter!
(Hepimiz TÜRKÜZ Ulan!)
Yorum
-
arkadasim onu biliyoruz kapandiginida biliyoruz.
biraz efor sabrette iyi anla.ben su anki durumdan bahsediyoruz.bazi yerlerde kar etmeyecek tabii hizmet goturecek.ben istanbuldayim nereden alacagim urunleri trabzona mi gidacegim yada internetten kargo ucretimi odemeliyim.klub satis artirmanin yolunu bulacak.bordo mavi tisortu rafa koymakla olmuyo o isler.fenerium git yuzlerce model var biri olmasa biri seni sarar.bizim ts clubta daha yeni yeni cesitlilik artiyo... bazi isleri artik profesyonellere birakmak lazim. puma magzalari bize biraz nefes aldirir insallah cesit olmasa bile bazi urunlere herkesulasabilir.oraya yonetici diye oturdular bu isler bir adama 10 is vermekle vekaletle olmaz.alacaksin adam gibi mudurunu sorumlunu.ver uzman ellere bak ozaman nerelere aciyosun ts club
Yorum
-
bide ankarada ki magazaya dogru düzgün ürün gelmiyordu . ben sormusdum yollamiyorlar diyordu. az ürün vardi anlayacaginiz . yeride iyi degildi magazanin . dogal olarak da satmadi dogru düzgün ve kapandi. onun için bir çözüm bulunmasi lazim diyorum
Yorum
-
evet ankarada çok iyi bir taraftar potansiyelimiz oldugu halde ürün satis magazalari çok az. yani ülkealan pasajinda falan buluyoruz. o yüzden puma kendi magazalarinda satacak olmasi ve gençligin pumaya olan düskünlügü trabzonspor taraftari olmayanlari bile ürünlerimize yöneltecektir. özellikle üçgen yakali forma yok satar arkadaslar.
ŞAMPİYON OLMAN ÖNEMLİ DEĞİL. ÖNEMLİ OLAN SENİN BU HAKSIZ ARENADA VERDİĞİN ONURLU MÜCADELENDİR.
Yorum
-
Gerekli havayi yakalayamazsak, ürün satisi hep düsük kalir. Bu da yapilacak transferlerle olur. Gecen sezon görüldü ki, takimdaki hava kaybolmus. Yani bu sezon bir degisim sart. Taraftar ayni yüzleri görmekten usandi.
Ankara, Bursa, Istanbul gibi sehirlerde potansiyelimiz cok. Hele Avrupa`da cok daha büyük. Avrupa`da Internet magazalari üzerinden ailsveris olanagi saglanmali. Almanya`da Trabzonspor taraftari gercekten cok. Bunlarin bircogu, her yil Türkiye`ye gitme olanagini bulamiyor.Edited by: Fanatik28TS´un cöküsü Vol.3 (01.09.2009) tarihinden itibaren kitabcilarda, TS´un yükselisi Vol.4 ise 01.01.2010 tarihinde kitabcilarda yerini alacaktir.
TS Cöküsü Vol.4´ünde ne zaman cikacagi cok yakinda taraftara duyurulacaktir!
Yorum
-
walla arkadaslar kappa bence Trabzonsporumuzun giydigi en güzel formaydi. Ayrica içerisinde teknik hadiselerde barindiriyordu. Mesela rakip takim oyuncularinin formaya asilma ihtimalini minimumua indirgiyordu. en ufak bir çekmede çok çirkin bir görüntü ortaya çiktigindan hakemlerin faul düdügünü çalmasinda kolylik sagliyordu. Yine bir baska özelligi de rüzgarin etkisini büyük oranda azaltarak özellikle hücüm bölgesi oyuncularinin yüksek hizda ceza sahasina girme olasliklarini arttiriyordu. teknik özelliklerinin yani sira formanin tasarimi da bu formaya asik olmamdaki en büyük etkendir. keske kappayla oynasak derim ama Trabzonsporumuzun basarisi için hangi forma ugur getirecekse onunla oynasin isterim...
Sevdim Seni Bir Kere
Baskasini Sevemem
Deli diyorlar bana
Desinler degisemem
Yorum
Yorum