Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Parçalıyı çok beğendim daha güzel olabilir miydi olabilirdi ama şuan göründüğü kadarıyla kesinlikle kötü değil keşke arkası da parçalı olsa önü başka arkası başka formalar çok çirkin oluyor
    Bordo forma Nike in düz fanilalarından sonra ilaç gibi geldi tahminimce slim fit kalıp olur zayıflar mermi gibi olurken gobekliler uzaktan iç çeker
    Ayrıca reklamsız forma daha hoş görünüyor reklam panosu gibi gezmekten hoşlanmayanlar saldirsin yeni
    ...olay sonzuza dek yaşamak değil,esas olay hayatla barışık olmak...

Yorum

• Renklerde bir sıkıntı olacağını sanmıyorum, ortam ışığı, çekim yapılan alet renkleri algılamamızı etkiliyor.
      Çubuklu formadaki çubuklar aslında beyaz kumaşa baskı renkler. Mavi ise kumaşın kendi rengi. Dolayısıyla bordo forma tam da istediğimiz renk çıkacaktır diye tahmin ediyorum.
      Çubuklu formadaki çizgi dokusunu sevmedim. Kumaş kaliteleri hava alan kumaş teknolojileri beklentilerimizi ne kadar karşılayacak soru işareti.

Grinin satışa geç çıkacak olması yine pazarlama taktiği gibi geliyor bana. Önce bordo ve parçalı satılsın, gri merak edilsin taleplere göre satarız diye düşünmüş olabilirler.
      Parçalı formanın arkası mavi ağırlıklı mı yoksa bordo mu iki fotoğrafa bakarak kesin şudur diyemiyorum. Açık koyu bordo mavi dengesi açısından parçalı mavi ağırlıklı olmalı gibi geliyor bana. Hangi şortlarla kombin edilecekleri de önemli. Yapılacak ekstra renk formaların bordo mavi beyaz şort ile giyilecek kombinler olması gerektiğini düşünüyorum. Bu anlamda Başakşehir'in açık mavi forması idealdi. İlk ortaya çıkan açık gri beyaz olsa o da ilgi görürdü.

https://twitter.com/afs_ist

Yorum

• İlk olarak a f s tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Yeni gri formamızla ilgili paylaşım değil, başka gri formaları nasılmış ile ilgili bir paylaşım.

bayılırım gri renge hele böyle olursa

Yorum

• İlk olarak oguzhancoskun tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Gri forma konuşulduğu gibi monokrom logodur inşallah.
          monokrom ne demek?
          ...TRABZONSPOR...
          "Bize Her Yer Trabzon"

Yorum

• İlk olarak Samet Yildirim tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            monokrom ne demek?
            Tek renk logo. Yani gri formada armamiz sadece mavi renkte olacak.

Bu arada uzun zamandir forma teknik sponsorun kendi logosunu formaya uyan bir renkte (Nike'da hep ya beyaz ya da siyah yapardi) yapmasini özlemistim.
            Bir FIRTINA tuttu bizi...!

STSL | 2010-2011 | 7. Şampiyonluk

Yorum

• Her sene aynı tarz formalar forma filan alınmaz bu senede.nerede kappa kalitesi ile formalar efsaneydi ogünden bu yana Trabzonspor bu işi beceremedi ve beceremiyecek keşke şu yazılarımı yetkili biri okusa.

Yorum

• Renktaslar sükür edelim nike sirketinin bize layik gördügü pijama formalar yok artik
                medyaya sizan yeni formalarimizi ben begendim macrona cok sükür
                hem bordo hemde parcali tribünlerden sahada oyuncularimizin üzerinde cok klas gözükecek ben buna inaniyorum ve cok begendim
                birde gri forma cikacak buda bonus olacak cok güzel , bügün insallah yeni formalarin videosu cikar hepimiz memnun olacagiz ben inaniyorum hayirli olsun
                BiZe HeR yEr TrAbZoN

"Dünyâ'da, menfaat için sevgi gösterisinde bulunan insanlar kadar alçağı yoktur!"

Yorum

• İlk olarak Mehmet Fatih Silik tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Tek renk logo. Yani gri formada armamiz sadece mavi renkte olacak.

Bu arada uzun zamandir forma teknik sponsorun kendi logosunu formaya uyan bir renkte (Nike'da hep ya beyaz ya da siyah yapardi) yapmasini özlemistim.
                  Eyvallah.

Süper olur.
                  ...TRABZONSPOR...
                  "Bize Her Yer Trabzon"

Yorum

• İlk olarak İ. SARAL tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Sponsorsuz forma satmak ne demek ya? Sponsorla anlaşınca "gelin tsclub lara 15 tl karşılığında sponsor logosunu basalım" falan mı diyecekler?
                    BEN HEP DESTEKLEMİŞİMDİR bu düşünceyi ama tersine.
                    sponsorlu formalar asıl formadan 10-15TL daha ucuza satılmalıdır. çünkü bireyler burada reklam tabelası olarak kullanılmaktadır.
                    ve ben hiç bir şekilde formalarda sponsor yanlısı değilimdir. sponsorlar gidicidir. renkler kalıcıdır benim bakış açım.
                    buda tabiki renkler ve zevkler tartışılmaz konusu gibi.

Yorum

• https://twitter.com/afs_ist

Yorum

• Formaların sponsorsuz satışa çıkıyor olması çok iyi ben göğsümde neden bir şirketin reklamı taşıyayım ki ?

Yorum

• İlk olarak a f s tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Yeni gri formamızla ilgili paylaşım değil, başka gri formaları nasılmış ile ilgili bir paylaşım.

Gri formamızın tonu bunun sırtı gibi.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
                          KUPA TAYYİP ERDOĞANDA

Yorum

• Gri forma bayağı farklı olacak gibi, merakla bekliyorum.
                            Elektrikte Edison,futbolda Trabzon,Araplarda petrol ,Trabzon'da Futbol...

Yorum

• Şu an fotoğrafı yüklemekte sorun yaşıyorum ancak Trabzon merkezdeki TS Club'da kurumsal renklerimizin bir fotoğrafını koymuşlar kodlarıyla beraber burada

Bordo: 19-1650 tpx
                              Mavi: 15-4323 tpx şeklinde belirtilmiş.

Yorum

• Macronda az çakal değilmiş. hem forumunun logosu hem renklerini kullan.Sonra alın size yeni sezon forması D

Opera Anlık Görüntü_2019-05-31_165901_forum.bordomavi.net.jpg
                                bordomavi.net
                                https://twitter.com/mgundogan99

Yorum

Yükleniyor...
                                X