Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Formalari beğenmeyip almayacagiz diyenler neden forma kötü ama t-shirt veya antreman ürünleri alalım madem demiyor. Yeter ki malzeme olsun.

SM-N910C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
    Herkesin polisi kendi vicdanıdır ; fakat polis vicdanı olmayanların karşısındadır..

Yorum

• Bunları alacağıma gider geçen sezonun formasından bir tane daha alırım. Bir tişörte 120 lira verecek kadar zengin değilim ben.
      www.x.com/zykmda

Yorum

• İlk olarak Adem Akyüz' tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Bunları alacağıma gider geçen sezonun formasından bir tane daha alırım. Bir tişörte 120 lira verecek kadar zengin değilim ben.
        Aynen geçen sezon çubuklu iyi gider
        Geldik, Gidiyoruz...

Yorum

• gündüz "belki oruç başıma vurmuştur o yüzden böyle görmüşümdür, iftardan sonra tekrar bakarım" demiştim ama iftardan sonra da değişen birşey olmadı maalesef. Gördüğüm formamsı şeyler, bizim yeni sezon formalarımızmış.
          diğerlerinden farklı...öteki...
          Karadenizliyim, umudumun bittiği yerde inadım başlar..
          2021-2022 Sezonu Süper Lig Şampiyonu TRABZONSPOR!

Yorum

• İlk olarak Yavuz Hasan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Son 5-6 sezondur formadan çok antreman tişörtleri alıyordum daha sade olduğu için günlük kullanımda da gidiyor geçen sezon antreman tişörtleri satışa sunulmadı galiba bu sezon da satışa sunulmayacak
            sunuldu ancak sitede yok.
            lay lay lay

Yorum

• Bir haber aldım doğrumudur bilmiyorum ama büyük olasılığı var taraftara özel forma geliyormuş ya çubuklu yada siyah diye düşünüyorum

Yorum

• Taraftara özel forma yapılacakmış.. Korsan kulüp yine taraftarı coşturacak.. Aynı formaların korsanlarını yapmasalar bari

Yorum

• Formaları bizden biri tasarlasa ne güzel olurdu mesela ben

Yorum

• Bazı arkadaşlarımızın "formanın ne önemi var,önemli olan arma" gibi yorumları olmuş. Zaten Trabzonspor'umuzun armasına bir şey denildiği yok. Konuyu başka yere çekmeyelim. Forma takımların sahadaki ambalajı gibidir. Öyle harika bir forma görürsünüz ki , bilmem hangi ülkenin kaçıncı lig takımı aklınıza kazınıverir. Örnek ; 1998 dünya kupasında Jamaika milli takımının efsane bir forması vardı. O formayı gördükten sonra o ülkeye sempatim oldu resmen. Haritada yerini bile bilmezdim. Öyle etkileyici bir dizayndı ki o ülke o formayla özdeşleşti bilinç altımda.

Footballshirtsculture ,footyheadlines, oldfootballshirts vb. sitelerin günlük sıkı bir takipçisiyim. Şimdilerde bırakmış olsam da eski bir forma kolleksiyoncusuyum. Formanın dizaynından , göğüs reklamının formaya kattığı havadan , alternatif renk seçiminden , logonun konumuna kadar forma konusunda hassasiyeti olan bir taraftarım. Kendimi bildim bileli de yerli - yabancı tüm formaları incelerim.

Her yaz yeni çıkan formaları bekler, kendimce değerlendiririm. Tabi konu Trabzonspor olunca bekleyiş daha heyecanlı ve umut dolu olur. 1999-2000 sezonuna kadar hep Adidas , 2001-2003 Puma , 2003-2005 Kappa , 2005-2006 Ts Club , 2006-2008 Puma ve 2009'dan bugüne de Nike 'la devam etti yolculuk. 2008-2009 , 2009-2010 , 2010-2011 sezonunda Nike'ın ürettiği formalar gerçekten Trabzonspor'u yansıtmasıyla olsun , dizaynların şıklığıyla olsun (kappa kadar iddalı olmamakla beraber) , alternatif forma rengi seçimleriyle olsun (turuncu,gri,beyaz) beğenimizi kazanmış ve beklentiyi yükseltmişti.

Yükselen bu beklentiyle beraber 2011-2012 sezonundan itibaren çıkacak formaları hep heyecanla bekledik. Gel gör ki hep baştan savma , renk tonunu yakalayamayan , 2nci 3ncü lig takımları seviyesinde , Nike 'ın VIP olmayan "gariban" takımlara layık gördüğü kumaş ve dizayn kalitesinde formalarla karşılaştık. Bu süreçte çıkan hayal kırıklığı 10-12 farklı formayı tek tek değerlendirip lafı uzatmak istemiyorum.

Dünyada 2015-2016 formalarının trendine baktığımızda her takımın efsane klasiğini hakkını vererek yapan , alternatif renklerle kulüp öz renklerini çok iyi harmanlayan ve biraz da 90'ların ortasına özlem duyanları çok sevindirecek hafif alaca bulacaya da yer veren çok başarılı formalar görüyoruz. Bahsettiğim sitelerden detaylıca incelenebilecek bu formaları gördükçe Trabzonspor'umuz için de ümitlendik.

Sonuçta karşımıza, 5 liralık pazardan alınmış fanilanın üstüne yapıştırılan logoyu 119 TL 'ye bize itelemeye çalışan yüzsüz,pişkin bir tezgaha geldik. Formaların geçen seneki Ofspor'dan kalan artıklar olması da işin cabası ! Kulübün resmi hesaplarında o iğrenç beyaz fanilanın "yok şöyle teri emiyor , yok böyle koltuk altını ferahlatan teknolojiye sahip" diye tanıtılıp süslü laflarla sempatik gösterilmeye çalışılması da bir başka rezillik.

Ben M'bia olsam "ulan arkadaş nasıl bir takıma geldim ki bana forma diye fanila giydiriyorlar" diye şöyle bir düşünürüm. Zira bu formalar logosuz olarak birebir aynıları Nike'ın outlet mağazalarında "fırsat ürünü" diye 30 TL 'ye satılıyor.

Ben yönetici olsam aynı Nike'ın G.saray'a yaptığı enfes 2016 formalarını görür ve "bak arkadaş ben Trabzonspor'um ! Düzyurtspor değilim , karıştırmayın. Galatasaray'a , Bilbao'ya vs. hangi kumaş kalitesinde , hangi dizayn kalitesinde , hangi felsefeyle üretiyorsan o şekil üreteceksin. Yoksa bedeli ne olursa olsun yolları ayırırız" derim.

Dünyada hem klasik efsane formayı harika bir şekilde üretmek , hem farklılığı sevenlere on numara dizaynlar yapmak , hem de yine meraklısına çok başarılı detaylarla alternatif renkte forma sunmak ve bunların lansmanını çok profesyonelce yapmak konusunda bir ton firma var. İşte Umbro , Puma , Lescon , NewBalance , Kappa , Lotto , Macron sırasıyla en başarılı firmalar. Sıradan takımlara bile öyle şahane forma dizaynları sunuyorlar ki bu takım Trabzonspor'dan daha mı büyük diye düşünüyor insan.

Bir de forma store'ların ön yüzüdür. Store'a taraftarı çeken birinci unsur formadır. Sen forma alma niyetiyle gidersin. Tshirt'ü , bayrağı, fincanı , gömleği , battaniyeyi o esnada görür alırsın ya da aklına kazırsın. Şimdi sevgili renkdaşlar hanginiz şu iğrenç fanila bozuntuları için TsClub'a gideceksiniz ?

Yönetime yönelik eleştirilere hiç girmiycem. O iş kapandı benim için. Gidip Tüpçü'ye oy verdiğimiz gün , artık yönetim konusunda konuşmaya dahi gerek kalmadığını anladım. Şike aklama komitesine oy verenleri,kişilerle kurumları ayırıp "fenevbahçemizi cezalandıramazsınız " diyenleri mitinglerde alkışlayanları forma konusunda eleştirmek çok saflık olur.

Herkese sevgiler saygılar.
                    Bekle zafer şarkılarıyla geçişimizi İstanbul !

Yorum

• Geçen sezon Keçiörengücü ile oynadığımız kupa maçından.. bir yerden tanıdık geliyor formaları

Yorum

• Bu arada yeni şort yok yine.. Kaç yıl öncenin şortları var..

Kaç adet sipariş ettilerse yıllardır aynı..

Beyaz şortta logo farklı

Yorum

• serdarblue çok sağlam yazmışsın teşekkürler. Şakşakçılar iyi okusun.

Yorum

• çubukluları daha iyi olurdu sanki bize..

Yorum

• A. Madrid 2013-14 sezonu deplasman forması

Edit: Buda Drogheda United iç saha forması. Bizim forma arkası yazıları beyaz olacak.
                              En son oguzhancoskun tarafından düzenlendi; 16.07.2015, 02:06.

Yorum

• Artık yeni mesaj yazarken başlığa bir baksanız diyorum.Nike'dan çok başka firmaların formaları paylaşılır oldu.

Yorum

Çalışıyor...
                                X