İlk olarak Kazım Uzunboy tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri
Daraltma
X
-
-
-
Herkes sevmek zorunda değil, beğenemek zorunda hiç değil.
Bakış açısı baktığınız yerle alakalı bir şey. Herkes olayın her yönünü göremeyebilir.
Nike şu anda forma ve ürünler konusunda kumaş kalitesi, tasarım, yenilik, marka ne derseniz deyin bu alanda diğer bütün markaların çok önünde.
Dünyada marka olan futbol takımlarının Nike giymesi tesadüf değil.
Bizim renklerimize en uygun yaklaşım ve modeller yine Nike. Forma içinde onu temsil edecek futbolcularla ruh kazanır biraz da. Forma kültürü de hemen oluşan bir gelenek değil. Allah'tan bu işin başındaki insanlar bu konularda bilgi ve tecrübe sahibi.
Beğenmezsen beğenme, beğenenler var beni demişler türkülerimizde.
Bu başlıkta sadece Nike ürünleri paylaşılmıyor. Formalar bahane edilerek futbol forma kültürü, tasarımın spor tekstiline kattığı değer, moda, ekonomi, haber ve hayata dair pek çok şey var.
Rahat olun, başkasında olsa kısnanacağımız Nike bizde işte. Şükredelim; nadir yaptığımız doğruları da birileri bozmasın.
Güzel gören güzel düşünür, güzel düşünen hayatından lezzet alır.
Eğitimini almış ekmeğini tasarımdan kazanan biri olarak Nike'ın bendeki çağrışımları: Kalite, yenilik, zenginlik, başarı, pazarlama estetiği ve tasarıma verilen değer geliyor.En son a f s tarafından düzenlendi; 05.04.2014, 14:53.
Yorum
-
1990 lardan bu yana Trabzonspor Forma koleksyonum var..... Benim
Gözümde en güzel formalari Kappa / TS Club çubuklu ve Nike tarafindan yapildi.
En berbat tasarrim açik ara farkla Puma.....
Arkadaslar acil bi yardiminiza ihtiyacim var...
Su linkteki formaya bi göz atin:
Orijinalmi bu?? TS logosu o yila uyuyor ama Sponsor ve numara baskisi dijitala benziyor. 95/96 sezonu yakasiz oldu icin tahminen 96/97 sezonundan sanirim.Böyle formamiz varmiydi....?? Arsivlerde bulamadim.En son El_Matador tarafından düzenlendi; 07.04.2014, 00:44.
Yorum
-
İlk olarak El_Matador tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle1990 lardan bu yana Trabzonspor Forma koleksyonum var..... Benim
Gözümde en güzel formalari Kappa / TS Club çubuklu ve Nike tarafindan yapildi.
En berbat tasarrim açik ara farkla Puma.....
Arkadaslar acil bi yardiminiza ihtiyacim var...
Su linkteki formaya bi göz atin:
Orijinalmi bu?? TS logosu o yila uyuyor ama Sponsor ve numara baskisi dijitala benziyor. 95/96 sezonu yakasiz oldu icin tahminen 96/97 sezonundan sanirim.Böyle formamiz varmiydi....?? Arsivlerde bulamadim.
Yorum
-
Yorum