Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Kazım Uzunboy tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Ts Club ürünleri Markafoni'de.
    Sezon bitmeden indirim yanlış! Dalga geçiyorlar insanlarla! O formalara 99 lira veren kafamı...
    Tarihe Not: Trabzonspor 2010-2011 sezonunda sadece 2 kez yenildi ve ligin en az gol yiyen takımı oldu.

Yorum

• CTR360
      https://twitter.com/afs_ist

Yorum

• https://twitter.com/afs_ist

Yorum

• Formalarla ilgili her şeyi biliyorum ama söylemem, pşiiiiiik!?!?!

Yorum

• Nike = iğrençlik + tekdüzelik + dalga geçme sanatı

Yorum

• Nike tekdüzelik ise Adidas'ın 3 çizgisi ne oluyor
              t @Selim_Turan

Yorum

• Herkes sevmek zorunda değil, beğenemek zorunda hiç değil.

Bakış açısı baktığınız yerle alakalı bir şey. Herkes olayın her yönünü göremeyebilir.

Nike şu anda forma ve ürünler konusunda kumaş kalitesi, tasarım, yenilik, marka ne derseniz deyin bu alanda diğer bütün markaların çok önünde.

Dünyada marka olan futbol takımlarının Nike giymesi tesadüf değil.

Bizim renklerimize en uygun yaklaşım ve modeller yine Nike. Forma içinde onu temsil edecek futbolcularla ruh kazanır biraz da. Forma kültürü de hemen oluşan bir gelenek değil. Allah'tan bu işin başındaki insanlar bu konularda bilgi ve tecrübe sahibi.

Beğenmezsen beğenme, beğenenler var beni demişler türkülerimizde.

Bu başlıkta sadece Nike ürünleri paylaşılmıyor. Formalar bahane edilerek futbol forma kültürü, tasarımın spor tekstiline kattığı değer, moda, ekonomi, haber ve hayata dair pek çok şey var.

Rahat olun, başkasında olsa kısnanacağımız Nike bizde işte. Şükredelim; nadir yaptığımız doğruları da birileri bozmasın.

Güzel gören güzel düşünür, güzel düşünen hayatından lezzet alır.

Eğitimini almış ekmeğini tasarımdan kazanan biri olarak Nike'ın bendeki çağrışımları: Kalite, yenilik, zenginlik, başarı, pazarlama estetiği ve tasarıma verilen değer geliyor.
                En son a f s tarafından düzenlendi; 05.04.2014, 14:53.
                https://twitter.com/afs_ist

Yorum

• Yorum

• Bu başlık Nike başlığı değil mi abiler ablalar?
                    Başka marka formaları ayrı başlık altında değerlendirsek nasıl olur sizce?

Yorum

• Yeni TS Club forması;

Yorum

• Nike şöyle, Nike böyle, hey gidi Nike, yaşasın Nike.

Galatasaray formaları ortalıkta, bizimkiler de belli nedir yani? Sanki de elitin eliti Trabzonspor, Katalogtan seç beğen al, milleti de kandır elit...

Yorum

• 1990 lardan bu yana Trabzonspor Forma koleksyonum var..... Benim
                          Gözümde en güzel formalari Kappa / TS Club çubuklu ve Nike tarafindan yapildi.
                          En berbat tasarrim açik ara farkla Puma.....

Arkadaslar acil bi yardiminiza ihtiyacim var...
                          Su linkteki formaya bi göz atin:

Orijinalmi bu?? TS logosu o yila uyuyor ama Sponsor ve numara baskisi dijitala benziyor. 95/96 sezonu yakasiz oldu icin tahminen 96/97 sezonundan sanirim.Böyle formamiz varmiydi....?? Arsivlerde bulamadim.
                          En son El_Matador tarafından düzenlendi; 07.04.2014, 00:44.

Yorum

• İlk olarak El_Matador tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            1990 lardan bu yana Trabzonspor Forma koleksyonum var..... Benim
                            Gözümde en güzel formalari Kappa / TS Club çubuklu ve Nike tarafindan yapildi.
                            En berbat tasarrim açik ara farkla Puma.....

Arkadaslar acil bi yardiminiza ihtiyacim var...
                            Su linkteki formaya bi göz atin:

Orijinalmi bu?? TS logosu o yila uyuyor ama Sponsor ve numara baskisi dijitala benziyor. 95/96 sezonu yakasiz oldu icin tahminen 96/97 sezonundan sanirim.Böyle formamiz varmiydi....?? Arsivlerde bulamadim.
                            Mesajınızı gördükten sonra yaptığım araştırmada,ilandaki formamızın 96-97 sezonu olduğu yönündeki tahmininizi kuvvetlendirecek bir görüntü buldum size

Yorum

• Eyvallah.......sag ol. Acik artirma oldu icin , emin olmam gerekiyordu. Sonucda polonyada duruyor ürün.

Yorum

• https://twitter.com/afs_ist

Yorum

Yükleniyor...
                                X