Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Geçen sezonun güzelim armalarını da bozmasalar ne güzel ürün olacaktı halbuki.

Bordo armanın etrafını bordo değil altın veya gümüş yaldızla işleseler daha doğru olacak. Hayır yıllardır armanın etrafında altın yaldız kullanılıyordu. Dur bunu da bozalım mı dediler. Arma bordo veya koyu zeminden ayrılması için tekrar doğru uygulamaya dönülmesi lazım.

Bütün bunları denetleyecek karar verecek estetik bir göz ve denetleme sistemi olmadıkça TS Club ürünlerinde yapbozları görmeye devam ederiz.

Kulübe estetik göz gerekiyor illa kulübün çalışanı olmaya da gerek yok bu işe gönül veren ve değer katabilecek dışardan danışmanlık yapacak insan çok. İnsan çok ama gören yok.

Hayrola pek sessiz buralar. Canlandır dersen canlandırırım zaten yeni sezon katalogları çıktı ve çıkmak üzere benden söylemesi ulaştığım modeller var ama her şeyin zamanı var.

Olması gereken arma kullanımı böyle olmalı. Eskilerden örnek en hızlı bunu bulabildim.
    En son a f s tarafından düzenlendi; 12.12.2012, 18:01.
    https://twitter.com/afs_ist

Yorum

• Armadan bagimsiz ürün cok güzel

Yorum

• bu yıl eşofman ürünleri çok çeşitli maşallah.geçen yıl bulup alamıyorduk.bu yıl rengarenk.ben yeşil üst almıştım.bu mavi üst de çok güzelmiş.
        YA DIŞINDASINDIR ÇEMBERİN YA DA İÇİNDE YER ALACAKSIN.KENDİN İÇİNDEYKEN KAFAN DIŞINDAYSA ÇARESİ YOK KARDEŞİM.

Yorum

• İlk olarak Murat' tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Bu sene Nike ile olan sözleşmemiz bitiyor yanılmıyorsam.Acaba sözleşme uzatılacak mı yoksa yeni bir sponsor mu bulunacak.Ne yapılacaksa şimdiden yapılmalı yoksa seneye yeni bir sponsorla saçma sapan formalar bizi bekleyebilir.
          Vay be Özel forma geldi geliyor derken sözleşme bitti desene Eğer nike olmayacaksa adidas olmalı tercih. Hummel de güzel formalar yapıyor. Eğer kappa logosunu kocaman basmaktan vazgeçtiyse o da olabilir

Yorum

• Nike iyi dir has tır ama ben orda kendimizi hep dışlanmış,2. sınıf muamelesi görmüş hissettim.
            Kulübe gelir bakımından kim çok parayı verirse o markayı giyelim ama yok seçme hakkımız varsa ben adidas olsun olmadı puma olsun diyenlerdenim,puma nın formalarını beğeniyorum ben.
            En son Ertan 51 tarafından düzenlendi; 16.12.2012, 10:18.
            Şike yapanın,şikecileri kollayanın,şikeye şike diyemeyenlerin Allah bin türlü belasını versin inşallah.

Yorum

• Maksat daha çok para kazanmak değil mi, Lescon bile düşünülebilir diyorum ben.Özel forma falan da istiyorsak hasını yapar bu adamlar.

Yorum

• burada nike ile ilk szöleşme imzalanmadan önce tartışılan bir konuydu çoğunluk pembe olsun nike olsun nike olsun çuval bile giyerim adamlar kalite paramı gözüm kapalı veririm diyenler vardı diğer taraftada lescon gibi kendini piyasada göstermeye çalışacak kanıtlamaya çalışacak markalar vardı herkes burun kıvırdı ismine. sözleşme imzaladığımızdan beri her sezon nike forması aldım en son halı sahada geseli arkadaşımla karşılaştırdım ayak üstü, verdiğim para neredeyse aynı ama ürün çok farklı ozaman nike giymeye gerek varmı nike bize ekstra getirisi varmı? dünya markası edebiyatını bırakalım kenara ne kattı nike trabzonspora ? klasik bir hikaye varya adidas bize forma vermemiş kappa ile anlaşmışız falan işte o kappa formalar efsane olmuştu hala dillerde ofsporun geçen seneki bu seneki formalarının bizim formalardan ne eksiği var? marka takıntısını bıraksak iyi olacak...

Yorum

• nike ile olan askimiz bittiginde macron giysek cok guzel olurdu. napoli de buyuk takim ve macron giyiyor

Yorum

• İlk olarak alper* tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Vay be Özel forma geldi geliyor derken sözleşme bitti desene Eğer nike olmayacaksa adidas olmalı tercih. Hummel de güzel formalar yapıyor. Eğer kappa logosunu kocaman basmaktan vazgeçtiyse o da olabilir
                    forma satislarimiza göre, adidas icin biz ancak c-kategorisine giriyoruz, yani bize sadece Katalog'dan forma verecekler. Özel forma istiyorsak kücük firmalarla anlasmamiz lazim, misal Lescon, Macron yada Avrupa Piyasasina ayak basmak isteyen Under Armour sirketi. Amerikada nike dan sonra ikinci numara. Simdi avrupa piyasasina girmek istiyorlar, eminim anlasma saglarsak güzel bir forma tasarlanir bizim icin. Kumaslari gercekten mükemmel. Ayrica bu sezon Tottenham Hotspur'in forma sponsoru.

edit: Ben eski Kappa yada TSclub formalarini özlüyorum, ne güzel dar kesimdiler, her yere tisört olarak giyebiliyordun. Keske yeni sezona formalarimiz yine dar kesim olsa. Ama tabi bizim göbekli yöneticilerimiz karsi gelecek.
                    En son Alika87 tarafından düzenlendi; 17.12.2012, 16:05.
                    https://twitter.com/Alika87

Yorum

• İlk olarak DNA-TS tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      burada nike ile ilk szöleşme imzalanmadan önce tartışılan bir konuydu çoğunluk pembe olsun nike olsun nike olsun çuval bile giyerim adamlar kalite paramı gözüm kapalı veririm diyenler vardı diğer taraftada lescon gibi kendini piyasada göstermeye çalışacak kanıtlamaya çalışacak markalar vardı herkes burun kıvırdı ismine. sözleşme imzaladığımızdan beri her sezon nike forması aldım en son halı sahada geseli arkadaşımla karşılaştırdım ayak üstü, verdiğim para neredeyse aynı ama ürün çok farklı ozaman nike giymeye gerek varmı nike bize ekstra getirisi varmı? dünya markası edebiyatını bırakalım kenara ne kattı nike trabzonspora ? klasik bir hikaye varya adidas bize forma vermemiş kappa ile anlaşmışız falan işte o kappa formalar efsane olmuştu hala dillerde ofsporun geçen seneki bu seneki formalarının bizim formalardan ne eksiği var? marka takıntısını bıraksak iyi olacak...
                      Ben Lescon konusunda çok ciddiyim, şimdiden yeni bir sponsor konusunda arayışlara başlanmalı bence.

5 seneden beri özel forma özel forma diye bekledik durduk.

Yerli malı yurdun malı herkes onu kullanmalı diyorum ben ?

Bu sayede kulüp hem daha çok para kazanır hem de formalar daha ucuz olur.

Yorum

• İlk olarak RESUL DAVULCU tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Yaa daha 2 gün önce Ts Club'a gittim Bordo uzun kollu forma nezaman gelecek diye.Görevli arkadaş gelmeyeceğini söyledi.

Yaa ben anlamıyorum bu işin başına fenevli biri gelse bukadar kötü yönetilir diyeceğim ama gerçekten bu işin başındaki fenevli.Ama ona talimat verecek , taraftarın sesine kulak verecek bir Allanın kulu yokmu??

Taraftar yıllardır yırtınıyor arma büyük ve dikişli olsun yok.Çubuklu ve Aston Villa tarzı formamız her yıl olsun yok.Bu ne kepazelik anlamıyorum.İnanın belkide tarihimizin en güzel formalarından olan geçen yılki çubuklu ve bu yılki bordo formaları sırf şu kadife armadan ve uzun kollusu olmadığından almadın.Belkide benim gibi niceleri vardır bu sebepten almayan.
                        Aynen istanbul yenisahradaki ts cluba gittim uzun kollusu çıkmıycak dediler kısa kollusunu aldım
                        Mavi ev tüplerinin üstüne bordo şeritlerin çekildiği yerdir burası.

Yorum

• Hepsi tırıvırı... Lescon ile anlaşın gitsin. hepsine 10 basar...

Yorum

• Under Armour güzel Formalar yapiyor... Under Armour Özel Tasarimlar yapacaksa eger onlarla anlasilsin... Tottenham' in Formalari gayet hos...
                            “Gökkuşağına ulaşmak istiyorsan yağmura katlanmak zorundasın.”

Yorum

• TS CLUB larda kaleci forması görmek isteyen tek kişi ben değilimdir sanırım. en az sıkıntıyı yaşadığımız kadro yapısında kalecilere hak ettiği değeri verebilmemiz adına kaleci formalarını da ts club standlarında görmek hakkımız değilmi?
                              TRABZONSPOR BİZİM HAFTA SONU EĞLENCEMİZ DEĞİL HAYAT FELSEFEMİZDİR AĞALAR... MATEMATİK ASLA YALAN SÖYLEMEZ 61>34

Yorum

• markafoniden şu ürünü aldım gayet iyi bir fiyatla. herkese öneririm
                                Bir Bak Tarihe Türk'e Baş Kaldıranların Sonu Ne Olmuş-Bilge KAĞAN

Yorum

Çalışıyor...
                                X