İlk olarak Legolas77 tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri
Daraltma
X
-
İlk olarak İlker Akçay tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleGeçen yıl forma satış rakamları;
TS : 15.000
fb : 310.000
gs : 250.000
bjk : 40.000
Aslında bakıldığında neden gs'ye bu kadar ayrıcalıklı davranıldığı daha net anlaşılıyor, arada ciddi bir uçurum var ve büyük ihtimalle gs bu yıl 400.000 civarı bir rakama ulaşacaktır..
Arada fark oldugunu bende düsünüyorum fakat bu biraz fazla geldi."30 Gol ve Assist (20 Gol, 10 Assist tahminimce) yazin bir kenara !!! Sezon sonu görüşürüz"Tarih: 04.08.2019, 14:24 --> https://forum.bordomavi.net/showthre...post1921122696
Yorum
-
İlk olarak Yasin Altuntas tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleKaynak ??
Arada fark oldugunu bende düsünüyorum fakat bu biraz fazla geldi.
Yorum
-
İlk olarak İlker Akçay tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleGeçen yıl forma satış rakamları;
TS : 15.000
fb : 310.000
gs : 250.000
bjk : 40.000
Aslında bakıldığında neden gs'ye bu kadar ayrıcalıklı davranıldığı daha net anlaşılıyor, arada ciddi bir uçurum var ve büyük ihtimalle gs bu yıl 400.000 civarı bir rakama ulaşacaktır..
Trabzonspor taraftarı sadece Trabzon'da yaşamıyor ki.
Bir önceki sezon da 61.000 rakamını devirdiğimizi net hatırlıyorum.
Yorum
-
15.000 rakamına ben inanmıyorum. Bu rakam daha fazladır.
Şu W. Bremen'in yıldızı ve arması tam benim bahsettiğim gibi.. Trabzonspor kulübünün arma ve yıldızı da işte bu büyüklükte olacak, olmalıdır. Ayrıca Porto'nun arması çok güzel, mükemmel.. işte bizim arma böyle yapılmak zorundadır.
Nevzat Aydın'ın bu işi yapamıyorsa bize bıraksın, biz yapalım.
Yorum
-
İlk olarak a f s tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleTS Club yetkilisinin söylediği rakam ise bizim geçen sezon forma satışımızın 65.000'e yakın olduğu.
Trabzonspor taraftarı sadece Trabzon'da yaşamıyor ki.
Bir önceki sezon da 61.000 rakamını devirdiğimizi net hatırlıyorum.
Yorum
-
İlk olarak Yiğit SARI tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleUzun kollu forma satışı ne zaman başlar\başladı mı ?
Yorum
-
İlk olarak Sefa tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülePrecision'un uzun kolluları gelmiş diye duydum..
Yorum
-
İlk olarak a f s tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleTS Club'tan sorumlu yöneticimiz Nevzat Aydın ile dün geceki twitter üzerinden mesajlaşmamız.
@zagortenay76 Nike ile yola devam etme fikrinize katılıyoruz, yeni sözleşme ne zaman imzalanacak?
@afsbordobank teşekkürler katıldığınız için.Bakalım, daha net birşey yok. Olursa sürer herhalde 1-2 ay daha.
# Fırtınam bu yolda hep seninle !
Yorum
Yorum