Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Legolas77 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    fb gs gibi satabilsek keşke bu konuda çok geri kalıyoruz onlardan
    100 bine yakn satsak iyi bir ivme olur
    ha keza stad konusundada öyle
    Bizim onlar kadar forma satma şansımız elbette yok ama 15.000 ise gerçek rakam çok düşük..Trabzonspor en kötü sezonunda 50.000 forma satmalı, satabilmeli..

Yorum

• Şampiyon olduğumuz yıl 50 bin + forma satmıştık.

forma satışları transfer+başarı endeksli biraz
      Sanılmasın Yine basmış onu bunaltılar,Yanılmasın öyle dalga geçen yabancılar...tek ve gerçek aşk Trabzonspor

Yorum

• İlk olarak İlker Akçay tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Geçen yıl forma satış rakamları;
        TS : 15.000
        fb : 310.000
        gs : 250.000
        bjk : 40.000

Aslında bakıldığında neden gs'ye bu kadar ayrıcalıklı davranıldığı daha net anlaşılıyor, arada ciddi bir uçurum var ve büyük ihtimalle gs bu yıl 400.000 civarı bir rakama ulaşacaktır..
        Kaynak ??

Arada fark oldugunu bende düsünüyorum fakat bu biraz fazla geldi.
        "30 Gol ve Assist (20 Gol, 10 Assist tahminimce) yazin bir kenara !!! Sezon sonu görüşürüz"Tarih: 04.08.2019, 14:24 --> https://forum.bordomavi.net/showthre...post1921122696

Yorum

• İlk olarak Yasin Altuntas tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Kaynak ??

Arada fark oldugunu bende düsünüyorum fakat bu biraz fazla geldi.
          gs,bjk,fb rakamlarını Cem Top'un 4 gün önceki yazısından aldım, detaylı rakamlar orada var..Bizim için öyle bir kaynak bulamadım sadece haber61.net'te yazıyordu 15.000 diye ama bir abimize göre rakam 65.000 miş eğer 65.000 ise iyi rakam..

Yorum

• İlk olarak İlker Akçay tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Geçen yıl forma satış rakamları;
            TS : 15.000
            fb : 310.000
            gs : 250.000
            bjk : 40.000

Aslında bakıldığında neden gs'ye bu kadar ayrıcalıklı davranıldığı daha net anlaşılıyor, arada ciddi bir uçurum var ve büyük ihtimalle gs bu yıl 400.000 civarı bir rakama ulaşacaktır..
            TS Club yetkilisinin söylediği rakam ise bizim geçen sezon forma satışımızın 65.000'e yakın olduğu.

Trabzonspor taraftarı sadece Trabzon'da yaşamıyor ki.

Bir önceki sezon da 61.000 rakamını devirdiğimizi net hatırlıyorum.
            https://twitter.com/afs_ist

Yorum

• 15.000 rakamına ben inanmıyorum. Bu rakam daha fazladır.

Şu W. Bremen'in yıldızı ve arması tam benim bahsettiğim gibi.. Trabzonspor kulübünün arma ve yıldızı da işte bu büyüklükte olacak, olmalıdır. Ayrıca Porto'nun arması çok güzel, mükemmel.. işte bizim arma böyle yapılmak zorundadır.

Nevzat Aydın'ın bu işi yapamıyorsa bize bıraksın, biz yapalım.

Yorum

• İlk olarak a f s tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                TS Club yetkilisinin söylediği rakam ise bizim geçen sezon forma satışımızın 65.000'e yakın olduğu.

Trabzonspor taraftarı sadece Trabzon'da yaşamıyor ki.

Bir önceki sezon da 61.000 rakamını devirdiğimizi net hatırlıyorum.
                15.000 rakamını haber61.net'de gördüm abi, onun dışında da bir veri bulamadım..65.000 rakamı gayet iyi, gelişime ve başarıya dayalı olarak daha da artabilecek bir rakam..

Yorum

• Geçen sezon bjk'den daha fazla forma sattığımız çok açıktır.

65.000 rakamı çok iyi ama daha fazla satış olmalıdır.
                  En son Sacit tarafından düzenlendi; 21.07.2012, 15:24.

Yorum

• Uzun kollu forma satışı ne zaman başlar\başladı mı ?

Yorum

• Bjk Quaresma, Simao, Fernandes falan aldığı sezon 140.000 forma satmış, geçen yıl 40.000 satmış..

Muhtemelen bu yıl biz 100.000 rakamını zorlarız, satışlar çok iyi gidiyor..

Yorum

• İlk olarak Yiğit SARI tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Uzun kollu forma satışı ne zaman başlar\başladı mı ?
                        Precision'un uzun kolluları gelmiş diye duydum..

Yorum

• İlk olarak Sefa tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Precision'un uzun kolluları gelmiş diye duydum..
                          Precision değil de laser veya beyaz gelseymiş daha iyi olurdu

Yorum

• İlk olarak a f s tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            TS Club'tan sorumlu yöneticimiz Nevzat Aydın ile dün geceki twitter üzerinden mesajlaşmamız.

@zagortenay76 Nike ile yola devam etme fikrinize katılıyoruz, yeni sözleşme ne zaman imzalanacak?

@afsbordobank teşekkürler katıldığınız için. Bakalım, daha net birşey yok. Olursa sürer herhalde 1-2 ay daha.
                            Beş yüz tane işi varda bakarız gibi ilgileniyor adam şaka gibi.
                            # Fırtınam bu yolda hep seninle !

Yorum

• Yeni aldigim formada ilk yikama sonunda, sol alt kosedeki hologramli kisim sokuldu. Sirf su dandik sebeplerden birakacagim yapistirma iceren urunleri.
                              "Dünyada bir yerdeyim ben"

Yorum

• Forma tanıtımlarında sarı kaleci forması yoktu ama şu an Onur'un üzerinde var. Kurtulamadık şu sarıdan...
                                Trabzon bir sevda,
                                Trabzonspor bir destan...

Yorum

Çalışıyor...
                                X