bence puam bizim için daha iyi olur türkiyenin deyişik illerinde kappa bulmaz zor
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri
Daraltma
X
-
Bir forma alacağız ondan da vazgeçirecekler ya
Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan http://forum.bordomavi.net/images/buttons/report.gif (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..
Yorum
-
40. Yil Nostaljİ Formalari
Fenerbahçe'nin 100. yıl formaları satışa çıkıyor
Fenerbahçe'de, bu akşam tanıtımı yapılacak "100 Yıl" formaları yarından itibaren satışa çıkarılacak.
Fenerbahçe Kulübünden yapılan açıklamada, "100 Yıl" formalarının yarından itibaren tüm Fenerium Mağazaları'nda satışa çıkarılacağı bildirildi.
kaynak: Milliyet
Bizimkiler Trabzonspor'un 100.yıl siparislerini simdiden versinler anca yetistirirler
Bizim de 40.yil nostalji formalarimiz cikabilir aslında Sırt numaraları efsane futbolcularin isimleri olan
( daha bu senenin formalarını goremeden nasıl bir temenniyse! )
Yorum
-
İlk olarak cengizc tarafından gönderildibu nasıl bir iştir anlamak mümkün değil...sezonun başlamasına 2 gün kaldı ve formalar hala piyasaya sunulmadı....Kücük beyinlerin yönettigi büyük takimdir, Trabzonspor!
Yorum
-
Aslında profesyonel kadronun açık pozisyonlarına bakınca böyle bir anlaşmanın olması bile sevindirici...
Çok büyük maddi bir kayıpla karşı karşıyayız ama kimseden ses yok...
Dünya yıldızı almısız sadece forma satısı belkide rakiplerimizdeki gibi bonservisini karşılayacak ama biz 2 gün gecikmeyle formalarını satışa çıkarıyoruz.Ama bakıyoruz ki bir rezillikde burada yaşanıyor.Eski sezon formaları...Yani ellerinde kalmıs olsa 2000 yılından formaları satacaklar nostalji niyetine...
Daha çokk yolumuz var çoookkkk...Trabzonspor kültürünü yaşa, yaşat, öğret...
İşte BMN!*
Yorum
-
İlk olarak KuGu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülealoooo yarın maça çıkacağız formalar nerede??????????????????
hadi taraftarı geçtim takımın sahaya çıkarken giyeceği orjinal forması olmayacak mı nasıl bir iş bu yaa!!!!Senin Için Kan Akitmak Gerekirse TRABZONUM Dünyanin Atar Damarini Keserim,Yok Olmaz Senin Kanin Olacak Dersen Ben Seni Toprakta Da Severim...
Yorum
-
sanırım hala pumanın ürettiği çubuklu forma meydanda deil hala ortalıkta çubuklu forma göremedik. yokssa hala çubuklu forma tasarlanmadımı. yarın beyaz , mavi yada bordo forma giycez gibi geliyor bana. çünkü ben hiç rastlamadım çubuklu formamıza. rastlayan varsa fotosunu eklesin görelim:öldüğümde beni TRABZONA gömün . TRABZONLU doğmadık öldüğümüzde TRABZONLU OLALIM.
MARMARA ÜNİ -TS KARADENİZ FIRTINASI MARMARADA
BARÇA ''mes que un club '' bir kulüpten daha fazlası !
Yorum
Yorum