Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• bence puam bizim için daha iyi olur türkiyenin deyişik illerinde kappa bulmaz zor
    __________________SÜRMENE'Lİ______________________

Yorum

• ne oldu bu formalar lig basladı hala bisey yok??
      Bordoyla Mavi Bitmez bu sevda...
      -ismail-

Yorum

• Bir forma alacağız ondan da vazgeçirecekler ya

Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan http://forum.bordomavi.net/images/buttons/report.gif (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..

Yorum

• lig başladı başlayacak ortada forma filan yok anlamadım gitti

Yorum

• 40. Yil Nostaljİ Formalari

Fenerbahçe'nin 100. yıl formaları satışa çıkıyor

Fenerbahçe'de, bu akşam tanıtımı yapılacak "100 Yıl" formaları yarından itibaren satışa çıkarılacak.
            Fenerbahçe Kulübünden yapılan açıklamada, "100 Yıl" formalarının yarından itibaren tüm Fenerium Mağazaları'nda satışa çıkarılacağı bildirildi.

kaynak: Milliyet

Bizimkiler Trabzonspor'un 100.yıl siparislerini simdiden versinler anca yetistirirler

Bizim de 40.yil nostalji formalarimiz cikabilir aslında Sırt numaraları efsane futbolcularin isimleri olan

( daha bu senenin formalarını goremeden nasıl bir temenniyse! )
            https://twitter.com/afs_ist

Yorum

• bu nasıl bir iştir anlamak mümkün değil...sezonun başlamasına 2 gün kaldı ve formalar hala piyasaya sunulmadı....

Yorum

• İlk olarak cengizc tarafından gönderildi
                bu nasıl bir iştir anlamak mümkün değil...sezonun başlamasına 2 gün kaldı ve formalar hala piyasaya sunulmadı....
                açıkcası rezillik. Bu işten sorumlu kişilere derhal hesap sorulmalı!
                Kücük beyinlerin yönettigi büyük takimdir, Trabzonspor!

Yorum

• Dahada çok bekleyeceğiz sanırım.Buda dengeyi bozuyor olmasın?

Yorum

• Aslında profesyonel kadronun açık pozisyonlarına bakınca böyle bir anlaşmanın olması bile sevindirici...
                    Çok büyük maddi bir kayıpla karşı karşıyayız ama kimseden ses yok...

Dünya yıldızı almısız sadece forma satısı belkide rakiplerimizdeki gibi bonservisini karşılayacak ama biz 2 gün gecikmeyle formalarını satışa çıkarıyoruz.Ama bakıyoruz ki bir rezillikde burada yaşanıyor.Eski sezon formaları...Yani ellerinde kalmıs olsa 2000 yılından formaları satacaklar nostalji niyetine...

Daha çokk yolumuz var çoookkkk...
                    Trabzonspor kültürünü yaşa, yaşat, öğret...
                    İşte BMN!*

Yorum

• arkadaslar, puma formalari ts club a gelir gelmez forum da duyuru yaparsaniz coook sevinirim, simdiden TSK

Bu arada resmimdeki marcelinho ya bakin ^^
                      Lazaroni ISTIFA !!!
                      GO HOME LAZARONI!!!

http://img183.imageshack.us/img183/7522/tepe116ki1.gif

Yorum

• aloooo yarın maça çıkacağız formalar nerede??????????????????
                        hadi taraftarı geçtim takımın sahaya çıkarken giyeceği orjinal forması olmayacak mı nasıl bir iş bu yaa!!!!
                        0II0II0I I00I0I0I 0III00II0 00II0I0I II0I0II0

Yorum

• İlk olarak KuGu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          aloooo yarın maça çıkacağız formalar nerede??????????????????
                          hadi taraftarı geçtim takımın sahaya çıkarken giyeceği orjinal forması olmayacak mı nasıl bir iş bu yaa!!!!
                          yok onlar orjinal giyecek ama taraftarlara 15. ağustos civarı satışa sunulacak..
                          Senin Için Kan Akitmak Gerekirse TRABZONUM Dünyanin Atar Damarini Keserim,Yok Olmaz Senin Kanin Olacak Dersen Ben Seni Toprakta Da Severim...

Yorum

• sanırım hala pumanın ürettiği çubuklu forma meydanda deil hala ortalıkta çubuklu forma göremedik. yokssa hala çubuklu forma tasarlanmadımı. yarın beyaz , mavi yada bordo forma giycez gibi geliyor bana. çünkü ben hiç rastlamadım çubuklu formamıza. rastlayan varsa fotosunu eklesin görelim:
                            öldüğümde beni TRABZONA gömün . TRABZONLU doğmadık öldüğümüzde TRABZONLU OLALIM.
                            MARMARA ÜNİ -TS KARADENİZ FIRTINASI MARMARADA
                            BARÇA ''mes que un club '' bir kulüpten daha fazlası !

Yorum

• 2 hafta once formaların agustosun ılk haftası dıyorlar sıMdıde 16 agustos dıyorlar, sınır oldugum 15 agustosta belcıkaya gerı donecem STREEESSS.....
                              İnsan ol evlat!

Yorum

• Hani 20 temmuz da filan formalar tanıtılacaktı ? Lig başladı lig...
                                - you either die a hero or you live long enough to see yourself become the villain.

Yorum

Çalışıyor...
                                X