Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak TSKara61 tarafından gönderildi
    Photoshopda yaptım.
    ya bunlar gidip gostersene yonetime yaw boyle etsinler ,pumada ki adamlar kesin daha iyi ettin ,gorecez onlarinkini

Yorum

• İlk olarak kuzey_lee tarafından gönderildi

bu pumanın bu sene lazio için tasarladığı forma..

bu resimde de en sağda aynı tarz formadan görüyoruz..demek ki bu sene pumanın standart formasından biri bu..benim hoşuma gitti..bir adet bu formadan alırım yapılırsa
      demiştim..ve bu yılki mavi formamız..

Yorum

• Kulübün sitesinde Orduspor maç resimlerine baktım, bu sefer renklerimizi tutturmuşlar

Yorum

• ne biçim forma bunlar yaa paşa ali işi gibi hani italya kalitesinde olacaktı buda fos çıktı desenize yine uyutulduk

Yorum

• kumaşa dokunmadan nasıl kumaş hakkınd ayorum yapıyorsun?

hey allahım sen büyüksün..muhalifliği,eleştiriyi de aşıyorsun ama

Yorum

• muhaliflik heryerde muhaliflikdir
              Trabzonspor, çiçegin kokusunun yaziya dökülememe halidir benim icin.. twitter @hakankont

Yorum

• ben Ordu spor maçındaki formayı da rormanın rengini çok beğendim.
                bordomavi.net
                Trabzonspor'un ilk ve en büyük taraftar sitesi

Yorum

• Yorum

• Mavi formalar mükemmel olmuş. Benim çok hoşuma gitti. Beyaz formayla bordo formalarında farklı olacağını sanmıyorum. Olursa kumaş farkı olur. Benim asıl merak ettiğim çubuklu formamız nasıl olacak
                    Hakan KULAÇOĞLU: "Sabırlı, sistemli ve ekonomik, tüketen değil üreten bir Trabzonspor oluşturmak."
                    Murat

Yorum

• hadi artık yapsınlar su defileyi sunsunlar yeni ürünleri piyasaya bu gecikme işimize yaramıyor.

yurt dışından ülkemize gelen vatandaşlarımız için zaman kaybı yaşanıyor.bu dönemde sunulması lazım ki satiş hızlansın.
                      Trabzonspor kültürünü yaşa, yaşat, öğret...
                      İşte BMN!*

Yorum

• Marcelinho FB'ye gelse formadan yarı parasını çıkarmışlardı bizim ki TS Club forma ile poz verdi..o da güzel...
                        BordoMavi.Net Forum Kurallarına aykırı bir mesaj veya kullanıcı gördüğünüzde, Kullanıcı Panelinde bulunan sekmesine tıklayarak ilgili mesajı raporlamanızı sizlerden rica ederiz.

Yorum

• İlk olarak oflee61 tarafından gönderildi
                          Marcelinho FB'ye gelse formadan yarı parasını çıkarmışlardı bizim ki TS Club forma ile poz verdi..o da güzel...
                          çok iyi demişsin.bu bizimkiler anlamıyo bu işten.adam gelmiş daha ortada forma yok yaa..
                          Senin Için Kan Akitmak Gerekirse TRABZONUM Dünyanin Atar Damarini Keserim,Yok Olmaz Senin Kanin Olacak Dersen Ben Seni Toprakta Da Severim...

Yorum

• Katiliyorum

Aynen bende katılıyorum Dünyaca ünlü bir transfer yapmışsınız ama adamın formasını bile hazırlamamışsınız. Yani anlayacağınız buna kendiniz bile inanmamışsınız herşey apaçık ortada

Yorum

• İlk olarak oflee61 tarafından gönderildi
                              Marcelinho FB'ye gelse formadan yarı parasını çıkarmışlardı bizim ki TS Club forma ile poz verdi..o da güzel...
                              Haklısın Metinim, biz daha henuz bunları düşünecek kapasitede değiliz

Yorum

• neden kazım koyuncu baskılı TS ürünleri fikrine yanaşılmıyor...bu mudur yani!!??
                                bu konu gündemin ilk sıralarına yükselmeli bence...küçük bi başlıkta,üç beş kişi yazıyor hepsi bu..olmaz ama:-(!!!???????
                                sevinelim diye sevmedik!!forza bordo mavi!!

Yorum

Çalışıyor...
                                X