Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Çubuklu formada kullanılan bordo renk sanki bizim bordomuz değil gibi, daha çok morumsu bişey o, West Ham kullanıyor o rengi biz değil. Daha koyu olması gerekmiyor mu bizim bordonun?
    İlk olarak nakzo tarafından gönderildi
    Hami bir kupa maçına çıktı maç trabzonda o maçta elenmiştik akhisardı rakip heralde muhammet forvet oynuyordu ve hamının saha kenarından verdi taktik kulaklarımla duydum muhammet hadi daaaaaaaa ....

Yorum

• Screenshot_36.jpg
      formanın bu hali çok çok daha güzel olmuş en baştan olması gereken buydu beyaz çok çiğ duruyordu mavi fornayı sezon başında beyaz yazı sebebiyle almamıştım şimdi almayan pişman olur efsane olmuş
      En son Yavuz Hasan tarafından düzenlendi; 02.12.2018, 00:37.
      ...olay sonzuza dek yaşamak değil,esas olay hayatla barışık olmak...

Yorum

• Ben de bu başlığı arıyordum. Kimse bir şey yazmamış hayret. Reklam beyaz renkte basit duruyordu. Yeni hali çok iyi oldu.

SM-G955F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Yorum

• https://twitter.com/afs_ist

Yorum

• bu sene 100-150 bin arası satacağımızı düşünüyorum

Yorum

• forma sponsoru
              siyasetten buluruz yine bir şeyler
              qnb'yi zaten siyaset getirmişti bize.

Yorum

• Ekran Alıntısı.jpg

Keşke bizim de seyrek de olsa böyle konsept formalarımız olsa. Liverpool home formasının full siyah hali.

Yorum

• Forma satışı son resmi rakamlar nedir?
                  2010-2011 ŞAMPİYONU TRABZONSPOR!

O SENE BU SENE! ŞAMPİYON TRABZONSPOR!

Yorum

• Macron yeni logosu.
                    En son the_storm_boy tarafından düzenlendi; 14.12.2018, 15:28.

Yorum

• İlk olarak the_storm_boy tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Macron yeni logosu.
                      BMN Logosuna az kaldı...ha gayret!
                      Bir FIRTINA tuttu bizi...!

STSL | 2010-2011 | 7. Şampiyonluk

Yorum

• Tipografiyi de yenileseler iyi olacak. Benim önerim şu şekilde:

Fontta küçük bir oynama ile amblem değişikliği ile devam edecekler anladığım kadarı ile.
                        En son a f s tarafından düzenlendi; 12.12.2018, 23:12.
                        https://twitter.com/afs_ist

Yorum

• Yeni sezon formalarında yeni amblem nasıl kullanılacak bakalım. Bu yıl bir atılım yapmıştı Macron bakalım yeni sezonda forma çizgileri nasıl olacak.
                          Hazır yenilemişken amblemin yanında tipografiyi de yenilerler umarım.

Forma ve ürünlerde sadece yeni amblemi kullanırlar inşallah

En son a f s tarafından düzenlendi; 12.12.2018, 22:11.
                          https://twitter.com/afs_ist

Yorum

• mavi formanın yeni halini her baktığımda daha da çok seviyorum

Yorum

• Merhabalar

Forma almak istiyorum, TSCluba gidip denemek için vaktim çok fazla yok, internetten sipariş vereceğim

1.78 boy 110 kg için (sağlam göbek var) XXL mı XXXL mı forma almalıyım (Çubuklu)?

Daha önce Nike XL formam vardı dar olsa da giyebiliyorum aynı formayı alacak olsam XXL olanını alırdım direk ama Macron için çok dar falan gibi yorumlar gördüm.
                              Hürriyetimi kaybettim, cesaretimi asla kaybetmeyeceğim!

Yorum

• puan durumu ilk 3 sıra Macron oldu

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X