Çubuklu formada kullanılan bordo renk sanki bizim bordomuz değil gibi, daha çok morumsu bişey o, West Ham kullanıyor o rengi biz değil. Daha koyu olması gerekmiyor mu bizim bordonun?
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri
Daraltma
X
-
Screenshot_36.jpg
formanın bu hali çok çok daha güzel olmuş en baştan olması gereken buydu beyaz çok çiğ duruyordu mavi fornayı sezon başında beyaz yazı sebebiyle almamıştım şimdi almayan pişman olur efsane olmuşEn son Yavuz Hasan tarafından düzenlendi; 02.12.2018, 00:37....olay sonzuza dek yaşamak değil,esas olay hayatla barışık olmak...
Yorum
-
-
Ekran Alıntısı.jpg
Keşke bizim de seyrek de olsa böyle konsept formalarımız olsa. Liverpool home formasının full siyah hali.
Yorum
-
İlk olarak the_storm_boy tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleMacron yeni logosu.
Yorum
-
Tipografiyi de yenileseler iyi olacak. Benim önerim şu şekilde:
Fontta küçük bir oynama ile amblem değişikliği ile devam edecekler anladığım kadarı ile.En son a f s tarafından düzenlendi; 12.12.2018, 23:12.
Yorum
-
Yeni sezon formalarında yeni amblem nasıl kullanılacak bakalım. Bu yıl bir atılım yapmıştı Macron bakalım yeni sezonda forma çizgileri nasıl olacak.
Hazır yenilemişken amblemin yanında tipografiyi de yenilerler umarım.
Forma ve ürünlerde sadece yeni amblemi kullanırlar inşallah
En son a f s tarafından düzenlendi; 12.12.2018, 22:11.
Yorum
-
Merhabalar
Forma almak istiyorum, TSCluba gidip denemek için vaktim çok fazla yok, internetten sipariş vereceğim
1.78 boy 110 kg için (sağlam göbek var) XXL mı XXXL mı forma almalıyım (Çubuklu)?
Daha önce Nike XL formam vardı dar olsa da giyebiliyorum aynı formayı alacak olsam XXL olanını alırdım direk ama Macron için çok dar falan gibi yorumlar gördüm.Hürriyetimi kaybettim, cesaretimi asla kaybetmeyeceğim!
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum