Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak ferhaTS87 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    kaç yaştan başlıyor bilğiniz varmı
    yok

twitterdan ts clup bursa hesabina sorun, bayaga hizli geri dönüyorlar
    "Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."

Ünal Karaman

ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK

Yorum

• Uzun kollu forma gelecek mi acaba bilgisi olan var mı ?

Yorum

• İlk olarak Sefa tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Uzun kollu forma gelecek mi acaba bilgisi olan var mı ?
        Sonbaharda geleceğini düşünüyorum.Net bilgi olunca aktaracağım.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
        KUPA TAYYİP ERDOĞANDA

Yorum

• İlk olarak Sefa tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Uzun kollu forma gelecek mi acaba bilgisi olan var mı ?
          Bu konu hakkında Ulaş Özdemir e mesaj attım çıkmayacağını söyledi kendisiyle sohbeti olan başka bir arkadaşım da yazdı onada aynısını söyledi hatta abi çıksa iyi olmaz mı diyince en son ne zaman çıkardığımızı gördün diye yazmış ben çıkması için çok ikna edici mesajlar yazdım şuanda yok dedi yetinmeyip MacronTr ye de mail attık onlar da şuanda böyle bir düşüncesi olmadıklarını yazdılar hee inşallah çıkarırlar da bunca lafa söze rağmen sevinen biz oluruz Uzun kollu forma her zaman ayrıcalıktır...

Yorum

• İlk olarak Fatih Çelik tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Bizimkilerde bordo antrenman t shirtü berbat açık ve net şekilde. Çizgiler lüzumsuz. Oraya renkleri ayıran sınır diye koymuşlar model için. Bizikiler her yeri bordo yapıp içine etmişler. Orada maviyi yapmışsın mis gibi olmuş, ne oldu da böyle bir saçmalık yaptın.

Siyah forma da türlü gibi ortaya karışık 0 bütünlük. Begenilmesini anlayamadim zaten. Sanırım yönetimden özel istekler oldu bu konuda bunlar bu hale geldi. Mavinin tek sorunu sponsor o da bizden kaynaklı değil.

Ağaoğlu zaten diğeri iki formaya dokunmadım. Siyahı ben istedim demisti. İnşallah seneye hiçbirine dokunmaz yönetim çünkü büyük garabet çıktı ortaya.
            IMG_20180706_000822.jpg

Yorum

• Herbokolog, her dönemin hastalığıdır.

Yorum

• İlk olarak Yiğit SARI tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                [ATTACH]15860[/ATTACH]

Galiba forumdan biri düzenlemişti bunları iyi basarlar basamazlar diye konuşuyoduk. Basamamışlar ve tanıtım muazzam
                Evet ben düzenlemiştim ama malesef üretirken düzgün yapamamışlar sonuç ve tanıtım ortada. Açık ve net kötü olmuş.

Huawei P10 Plus cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Yorum

• İlk olarak Yiğit SARI tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  [ATTACH]15860[/ATTACH]
                  Ortadaki forma biraz GS, biraz Roma, biraz da Trabzonspor.

Ama beyaz forma iyi.

Yorum

• İlk olarak omrsntrk61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Bu konu hakkında Ulaş Özdemir e mesaj attım çıkmayacağını söyledi kendisiyle sohbeti olan başka bir arkadaşım da yazdı onada aynısını söyledi hatta abi çıksa iyi olmaz mı diyince en son ne zaman çıkardığımızı gördün diye yazmış ben çıkması için çok ikna edici mesajlar yazdım şuanda yok dedi yetinmeyip MacronTr ye de mail attık onlar da şuanda böyle bir düşüncesi olmadıklarını yazdılar hee inşallah çıkarırlar da bunca lafa söze rağmen sevinen biz oluruz Uzun kollu forma her zaman ayrıcalıktır...
                    Enteresan, adamlar Nike prensibini almış en son ne zaman çıkardığımızı gördün diyerek kendi kültürü gibi yorumlayıp cevaplamış.. Bu kulübe akıl sır erdirmek çok zor..

Yorum

• Yeni Forma Teknik Sponsorumuz 'Macron' ve Ürünleri

Ulaş Özdemir ‘Medya İletişim Genel Müdür Yardımcısı’ hatırlatırım.

En son aydınTonyalı tarafından düzenlendi; 06.07.2018, 13:33.
                      KUPA TAYYİP ERDOĞANDA

Yorum

• Gucci markalı yeni antrenman ürünlerimiz:

Yorum

• İlk olarak merdeme tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Gucci markalı yeni antrenman ürünlerimiz:

yeni stoperimizle beraber tanıttılar demek ki
                          TRABZONSPOR
                          iyi ki varsın Eren Bülbül...
                          İyi ki varsın Arslan Kulaksız...

Yorum

• FB_IMG_1530885862380.jpg

Muhtemelen İtalya'daki Macron binası arkada takımların amblemleri var sağ köşede de bizim amblemimiz var.

Yorum

• İlk olarak emrejt tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              [ATTACH]15863[/ATTACH]

Muhtemelen İtalya'daki Macron binası arkada takımların amblemleri var sağ köşede de bizim amblemimiz var.
                              İşte bu tip küçük detaylar hep markanın kulübe verdiği değerin göstergesi bence, umarım bozulmaz.
                              Bize Her Yer TRABZON!

Trabzon Bir Sevda
                              Trabzonspor Bir Destan ...

Yorum

• İlk olarak emrejt tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                [ATTACH]15863[/ATTACH]

İbb spor yine yok

KUPA TAYYİP ERDOĞANDA

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X