Uzun kollu forma gelecek mi acaba bilgisi olan var mı ?
Bu konu hakkında Ulaş Özdemir e mesaj attım çıkmayacağını söyledi kendisiyle sohbeti olan başka bir arkadaşım da yazdı onada aynısını söyledi hatta abi çıksa iyi olmaz mı diyince en son ne zaman çıkardığımızı gördün diye yazmış ben çıkması için çok ikna edici mesajlar yazdım şuanda yok dedi yetinmeyip MacronTr ye de mail attık onlar da şuanda böyle bir düşüncesi olmadıklarını yazdılar hee inşallah çıkarırlar da bunca lafa söze rağmen sevinen biz oluruz Uzun kollu forma her zaman ayrıcalıktır...
Bizimkilerde bordo antrenman t shirtü berbat açık ve net şekilde. Çizgiler lüzumsuz. Oraya renkleri ayıran sınır diye koymuşlar model için. Bizikiler her yeri bordo yapıp içine etmişler. Orada maviyi yapmışsın mis gibi olmuş, ne oldu da böyle bir saçmalık yaptın.
Siyah forma da türlü gibi ortaya karışık 0 bütünlük. Begenilmesini anlayamadim zaten. Sanırım yönetimden özel istekler oldu bu konuda bunlar bu hale geldi. Mavinin tek sorunu sponsor o da bizden kaynaklı değil.
Ağaoğlu zaten diğeri iki formaya dokunmadım. Siyahı ben istedim demisti. İnşallah seneye hiçbirine dokunmaz yönetim çünkü büyük garabet çıktı ortaya.
Bu konu hakkında Ulaş Özdemir e mesaj attım çıkmayacağını söyledi kendisiyle sohbeti olan başka bir arkadaşım da yazdı onada aynısını söyledi hatta abi çıksa iyi olmaz mı diyince en son ne zaman çıkardığımızı gördün diye yazmış ben çıkması için çok ikna edici mesajlar yazdım şuanda yok dedi yetinmeyip MacronTr ye de mail attık onlar da şuanda böyle bir düşüncesi olmadıklarını yazdılar hee inşallah çıkarırlar da bunca lafa söze rağmen sevinen biz oluruz Uzun kollu forma her zaman ayrıcalıktır...
Enteresan, adamlar Nike prensibini almış en son ne zaman çıkardığımızı gördün diyerek kendi kültürü gibi yorumlayıp cevaplamış.. Bu kulübe akıl sır erdirmek çok zor..
Yorum