İlk olarak Reha Asan tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri
Daraltma
X
-
En son Fatih Çelik tarafından düzenlendi; 27.06.2018, 16:10."...Gelen Karadeniz'den Dalga Dalga Fırtına..."
-
İlk olarak Fatih Çelik tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleNe demek elestiriyorum derhal burayı terk edin. Böyle bir hakkin olmadığını sen de biliyorsun. Lütfen rica ediyorum zorluk çıkarmayın.ÜNALKARAMANSPORLU..
"Ben yarın bırakır giderim, bu gençlerle seneye neler yapacaksınız görürüm. " Ünal Karaman
Yorum
-
İlk olarak Reha Asan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleben gideyim en iyisi"...Gelen Karadeniz'den Dalga Dalga Fırtına..."
Yorum
-
-
-
Antreman ürünleri takım renklerinden olacak diye bir kural yok aslında.
Yorum
-
burada bu sayfanın hala açık olması bu forum adına bir rezilliktir Screenshot_20180628-005303(1).jpg
alın size Giresun forması beyaz formaya yeşil logo bizim kac tane beyaz formamızla bordo veya mavi logomuz var
diyeceksiniz ki onlar katalog forması sadece arma yapıstırmıslar bize gelince bordo mavi formaya beyaz logo çak başkası katalog forması seçince uyum olsun
bu forum bu rezilliğe göz yumup hala bu sayfayı açık tutuyorsa
Nike in bize yapmayıp da elalame yaptığı formalar sergilenecekse
açın Trabzona sponsor olmayan Adidas diye bir başlık çarşaf çarşaf fb bjk formaları paylaşılsın
hala burada Nike Nike diye paylaşımları mideniz kaldırıyorsa onları da kaldırır
yada bosverin tüm söylediklerimi Nike in kime ne yaptığına bakmaya devam edinEn son Yavuz Hasan tarafından düzenlendi; 28.06.2018, 01:07....olay sonzuza dek yaşamak değil,esas olay hayatla barışık olmak...
Yorum
-
İlk olarak Yavuz Hasan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleburada bu sayfanın hala açık olması bu forum adına bir rezilliktir [ATTACH]15793[/ATTACH]
alın size Giresun forması beyaz formaya yeşil logo bizim kac tane beyaz formamızla bordo veya mavi logomuz var
diyeceksiniz ki onlar katalog forması sadece arma yapıstırmıslar bize gelince bordo mavi formaya beyaz logo çak başkası katalog forması seçince uyum olsun
bu forum bu rezilliğe göz yumup hala bu sayfayı açık tutuyorsa Nike in bize yapmayıp da elalame yaptığı formalar sergilenecekse burada açın Trabzona sponsor olmayan Adidas diye bir başlık çarşaf çarşaf fb bjk formaları paylaşılsın
by the way 2014 beyaz forma Nike logosu mavi, 2014/2015 yine beyaz forma nike logosu bordo, yani istesen alirsin. Tabikide nike ha para vermen lazimsin, bizim Iho yönetim zamaninda forma satisindan gelen parayi harcandi bir kurus bile nike ha vermedi !
Yorum
-
indir.jpeg
images (3).jpeg
images (4).jpeg
images (5).jpeg
images (6).jpeg
images (8).jpeg
images (9).jpeg
images (10).jpeg
unnamed (1).jpg
az buz değil on sene Sadri Şener İbrahim hacıosmanoglu ve Muharrem usta üç farklı yönetim ve o kadar yönetici değişti değişmeyen tek şey nıke in alakasız logosu ama suçlu olan hep yönetim firmada hiç suç yok ikinci lig takımlarına forma yapan lotto da kappa da böyle rezillik yok ama Nike yapınca yönetimin basiretsizligiEn son Yavuz Hasan tarafından düzenlendi; 28.06.2018, 01:41....olay sonzuza dek yaşamak değil,esas olay hayatla barışık olmak...
Yorum
-
Adamlar seçenek sunuyor logoyu ben yaparsam ve şu zamanda sipariş verirsen şu fiyat. A takıma birinci kalite forma veya bedava forma.
Hala olayın asıl meselesini ıskalayıp olayı marka sorunu zannedenler var. Rahatsız olan başlığa girmez okumaz.
TS Club yönetimlerindeki istikrarsızlık, biriken sorunlar yanlış yönetimlerin sonucu bunlar. Adamlara parasını verme üstüne küfür et. Ticari anlaşma kimse zorla al bunları giy demiyor.
Hepsi yönetimlerin tercihi. En son beyaz forma tasarımı için yönetim benden tasarım istemişti. Yetkili bayana 'beyaz formanın yakaları nasıl, kesimi nasıl?' diye sordum. 'Ne fark eder ki' cevabı vermişti. İki sezon aynı modeli seçersen fark eder taraftardan uzak olursan çok fark eder.
Bu başlık altında forma kültürü ve tasarım konuşmaya çalıştım hep. Başlığı ilgi ile takip edenler merak edenler mutlaka vardır. Dünyada neler olup bitiyor görmenin ne sakıncası var? Rahatsız olan başlığa girip okumaz ve yazmaz. Rahatsız olanlar kadar okumak isteyenlerin de hakkı var. Olayı kişiselleştirip markaya sövenleri bile gördüm.
Hepimiz Trabzonsporumuz için en iyisi ve en güzeli olsun istiyoruz. İstiyoruz ama olması için yapılması gerekenler yapılmadan olmuyor işte.
Ticari bir anlaşma forma sponsorluğu; kurallarına uyarsan her şey yolunda şark kurnazlığı yapınca sonuç ortada.
2014/2015 sezonunda zamanında seçilen doğru set birbiri ile çok uyumluydu. Forma seti başarılıydı çünkü siparişler zamanında ve olması gereken şekilde verildi. Sonrası ise sponsor varken başka sponsorlarla görüşerek son dakika çözümlerine kaldı. Orada da yine estetik ve ekonomik sorunlar bu sonuçları doğurdu.
Nike'nin dünya kupasında yaptığı formalar ortada. Ne kadar ekmek o kadar köfte. Sorunlardan kaçarak kendimizi kandırmayalım. Çoğu tepki duygusal, Kappa dönemi formaları ben de seviyordum ama kumaşı överken logomuzu yanlış kullandılar öyle olmamalı demeliyiz. Nike döneminin hatalarını kusurlarını da söyledim konuştuk. Bu kadar takılmayın. İnter formasını görmek bir insanı niye rahatsız eder? Ediyorsa bakma bakmak isteyenler de var.
Yeni yönetim ve yeni sponsorumuz eski hatalardan arınarak yoluna devam etsin en büyük temennimiz bu.
Yorum
-
Trabzonspor'un renkleri özel. Ligdeki pek çok takım standart renkleri kullanıyor. Onların kendi renklerinden formaları bulmaları gayet doğal. Forma kültürü olan kulüp sayısı az. Aston Villa, Atletico Madrid, Barcelona, İnter pek çok avrupa kulübünün forması deyince aklınıza ikonik formaları gelir.
Katalog forması değil doğru tasarım meselesi.
Yorum
-
hepsi bir birinin aynı Formalar 1. sınıf takımlara kendi içinde aynı formaları veriyor 2. sınıf takımlara da yine kendi içinde aynı formaları iteliyor
biz itelenen kategoride bulunuyoruz
1. sınıf takımlara sponsorluk bedeli ödüyor 2. sınıf takımlara uygun fiyattan veriyor bu işin matematiği bu kadar basit 3 sene muhabbetini yaptılar lazer delikleri lazer delikleri nedir lazer delikleri android de olan bir özelliğin 3-5 sene sonra ios a gelip de sanki ilk defa keşfedilmiş numarası yapmaları gibi her gün yeni keşifler geliyor ben bunu anlamıyorum
hayır bir de sanki giymediğimiz bilmediğimiz bir ürün...olay sonzuza dek yaşamak değil,esas olay hayatla barışık olmak...
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum