Bologna formaları çok güzel olmuş.
bizim antreman ürünleride sahada oyuncular üzerinde iyi duruyor. Siyah formanın satışa çıkmasknı bekliyorum.
Bologna formalarının arması ve Macron yazısı Nike 'ın Vapor formalarındaki gibi ve ben bunu ilk bi takımda görüyorum imrendim açıkçası keşke bizimkiler de böyle olsaydı ama önümüzdeki sezon neden olmasın
Bu ürünün arkasında da Macron yazıyor halbuki aynı ürünün satışa çıkanında yazmıyor öndeki sponsor baskısı da yok satışa çıkanda onu anlarız hadi basmıyorlar ama bunu pek anlamadım açıkçası
Bu ürünün arkasında da Macron yazıyor halbuki aynı ürünün satışa çıkanında yazmıyor öndeki sponsor baskısı da yok satışa çıkanda onu anlarız hadi basmıyorlar ama bunu pek anlamadım açıkçası
kulüpte olanlarin biraz farki olsun diyedir, sasirmadim açikçasi, onlarin giydiklerini satisa çikarmalari bile bir ilk sanirim... onun için fazla kurcalamayalim
antrenman ürünleri koldaki salak macron yazısı dışında gayet hoş. kendi renklerimizi giyebildi futbolcular yıllar sonra. bu takıma siyah sweat giydirdiler yav.
Yorum