yıllar sonra büyük bir takım olduğumuzu hissettim ancak büyük takımlara gösterilen özen ile oluşturulan 2018-2019 forma koleksiyonumuz efsane güzel olmuş. Siyah formadan 1 adet alacağım çıkınca
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri
Daraltma
X
-
Ben de şahsen en çok mavi formayı beğendim büyük ihtimal onu alacağım.İlk olarak nakzo tarafından gönderildiHami bir kupa maçına çıktı maç trabzonda o maçta elenmiştik akhisardı rakip heralde muhammet forvet oynuyordu ve hamının saha kenarından verdi taktik kulaklarımla duydum muhammet hadi daaaaaaaa ....
Yorum
-
Bugün TS Clup'a gittim ve iki formayı da denedim. Bi kere nike'a göre ürün kumaşları muazzam kaliteli. Formaya dokunduğunda anlıyorsun bunu.
Mavi forma da çok güzel ancak ben çubukluyu daha çok beğendim. Maviye göre dar kesim, vücuda tam oturuyor kol kesimi vs harika.
Siftahı yaptık, siyah çıkınca da onu da alacağım inşallah...
IMG_20180612_230753_658.jpg
IMG_20180612_230547_457.jpgEn son oguzhancoskun tarafından düzenlendi; 12.06.2018, 23:14.
Yorum
-
formalar 61 eurodan satisa sunulmus
yani 300 tl
rakam kulaga hos gelsede gurbetciyi sagacak sigir olarak görmesi yönetimin hic hos degil
2 kat fiyat bicmek ne demek oluyor"Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."
Ünal Karaman
ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK
Yorum
-
İlk olarak aydınTonyalı tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
Lazio çubuklusunda macron logosu simetrik bir şekilde çubuğa yerleştirilmiş ama bizimki simetrik değil.
Tebrikler hep beraber nur topu gibi probleme sahip olduk.
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Yorum
-
İlk olarak selcuk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleformalar 61 eurodan satisa sunulmus
yani 300 tl
rakam kulaga hos gelsede gurbetciyi sagacak sigir olarak görmesi yönetimin hic hos degil
2 kat fiyat bicmek ne demek oluyor
Yorum
-
İlk olarak selcuk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleformalar 61 eurodan satisa sunulmus
yani 300 tl
2 kat fiyat bicmek ne demek oluyor
Yorum
-
İlk olarak kadeng tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleformalar bizim icin ucuz sayilir kardesim. yani diger takimlarin forma fiyatlarini baz alarak söylüyorum.
ama sonucta biz Türk takimiyiz
bir bayern münihde her ülkeye baska fiyattan satmiyor, her yerde ayni fiyat forma, vergi farki disi
keriz yerine konuldugumuzu düsünüyorum
İlk olarak trabzonsporkits tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleorda 20 euroya forma giyince bize haksızlık olmuyor mu ? oranın maaşı vs.En son selcuk tarafından düzenlendi; 12.06.2018, 23:31."Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."
Ünal Karaman
Yorum
-
İlk olarak selcuk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleavrupa takimlarina göre haklisin
ama sonucta biz Türk takimiyiz
bir bayern münihde her ülkeye baska fiyattan satmiyor, her yerde ayni fiyat forma, vergi farki disi
keriz yerine konuldugumuzu düsünüyorum
sana benmi düsük maasa calis diyorum
edit: Tam nasıl gönderdiklerini bilmiyorum eğer avrupadaki mağazadan geliyor diye düşünmüştüm.Elektrikte Edison,futbolda Trabzon,Araplarda petrol ,Trabzon'da Futbol...
Yorum
-
İlk olarak Uğur Ö. tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleDükkan giderleri, çalışan giderleri vs bunların hepside bence etkiliyor.
edit: Tam nasıl gönderdiklerini bilmiyorum eğer avrupadaki mağazadan geliyor diye düşünmüştüm.
sadece internet pazarlamacilik
özerin akrabasi nerdeyse Türkiyeden ayni fiyata satiyordu, onun lisansini iptal ettiler simdi 2 katina satiyorlar"Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."
Ünal Karaman
Yorum
-
Yerel fiyatlandırma yapılması çok normal.
Avrupa'da 200 €'ya satılan telefon burada 3000 TL. Avrupa'da 10.000 € olan araba burada 150.000 TL.
Bırakalım kulüp böyle cüzi bir miktar kazansın. Zaten gurbetçiler Türkiye'ye geldiklerinde paraları değerli olduğu için 10-15 tane forma alıp gidiyorlar. Orada da 5 tane sipariş verirler. Aynı hesap olur.Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunanAyağa KALK!(ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum