Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak ucurum tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Ciddiye alınma

Özen gösterme

Üzerine düşünme

Destek olma

İyi kötü bir iş çıkarmak için ufacık da olsa çaba gösterme...

Teşekkürler Macron

Allah Belanı Versin Nike

Yorum

• Katalog formalarından daha iyi. Çubuklu formayı giyen mankenin instagramı varsa elden ele uzatalım gençler.
      - you either die a hero or you live long enough to see yourself become the villain.

Yorum

• Lazio çubuklusunda macron logosu simetrik bir şekilde çubuğa yerleştirilmiş ama bizimki simetrik değil.
        Tebrikler hep beraber nur topu gibi probleme sahip olduk.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
        KUPA TAYYİP ERDOĞANDA

Yorum

• Ahan da bombanın pimini çekti Aydın
          Hakan KULAÇOĞLU: "Sabırlı, sistemli ve ekonomik, tüketen değil üreten bir Trabzonspor oluşturmak."
          Murat

Yorum

• İlk olarak selcuk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            simdiye kadar gördügüm en net, kaliteli resim

mavi konclar en saglami
            Formalar hakikaten birbirinden güzel. Hemde ilk senemize istinaden bu kadar önrm verilmesi muazzam !

Tek isteğim çubukluya beyaz şort mavi formaya bordo qnb ve bordo şort kombini..

Gerisi bizde beyler formslar alınsınki önümüzdeki sene daha özen gösterilsin !
            ŞAMPİYON TRABZONSPOR

Yorum

• Adsız.jpg

belirttiğim kısma "Oyna Dik Oyna" yazılsaydı tam olurdu
              EZE EZE KUPA KARADENİZ'E !!!!!!!!!!!!!

https://twitter.com/alphonse_13

Yorum

• 20180612_212715.jpg20180612_212701.jpg20180612_212743.jpg20180612_212735.jpg

Formada ki detay mı dersiniz artık ne dersiniz bilemedim.Arka kısımda bulunan yazı formanın arkasını falan fotoğrafladım.Foto kalitesi kötü tabi Gözüme ilişen detayları fotoğrafladım. Bence formalar ve diğer macron ürünleri fotoğraflarda görünenlerden daha güzel. Bir tane yakası fermuarlı bordo renk uzun kollu sweathshirt mü desem ne desem bilemediğim bir şey vardı. Galiba futbolcular maçlardan önce formanın üstüne giyecekler. Baş parmak girmesi için delik vardı.Dikkatimi çekti.Güzel bir üründü.

Yorum

• Elinde hem 2014-15 hemde yeni sezon forması olan var mı? Varsa kıyaslama yapabilir mi kumaş kalitesi, renk ve güzellik açısından hangisi sizce daha iyi?

Yorum

• İlk olarak the_storm_boy tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Elinde hem 2014-15 hemde yeni sezon forması olan var mı? Varsa kıyaslama yapabilir mi kumaş kalitesi, renk ve güzellik açısından hangisi sizce daha iyi?
                    Bende ikiside var. Macron bence daha iyi. 2014-2015 formasının rengi koyudan açığa doğru gittiğinden özellikle renk konusunda bu sezonun forması daha güzel. Benim düşüncelerim bu yönde.

Yorum

• İlk olarak Mesut tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Abi nikenin hemen her sezon forması var bende onunla kıyaslarsak sence hangisi daha iyidir Hatay'dan sipariş vereceğim ona göre bilgi almak istiyorum
                      Kumaş kalitesini mi soruyorsun?

Yorum

• İlk olarak the_storm_boy tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Elinde hem 2014-15 hemde yeni sezon forması olan var mı? Varsa kıyaslama yapabilir mi kumaş kalitesi, renk ve güzellik açısından hangisi sizce daha iyi?
                        Mukayese bile edilmez 2014_2015 ezer geçer...

Yorum

• İlk olarak Cengiz Çubukcu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Kumaş kalitesini mi soruyorsun?
                          Evet hem o hemde genel görünüm. Renk tonları filan.

Yorum

• Mavi forma daha bir güzel bence
                            # Fırtınam bu yolda hep seninle !

Yorum

• İlk olarak Alp Yavuz 13 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              [ATTACH]15738[/ATTACH]

belirttiğim kısma "Oyna Dik Oyna" yazılsaydı tam olurdu
                              güzel fikir
                              Trabzonspor'u tutmak sadece o yörenin çocuğu olmakla açıklanabilecek milliyetçi bir davranış değildir.
                              Benim için Trabzonspor, en güçlülere karşı koyan ve herkesi yenen hayali kahramandı.
                              Öyle bir kahramandı ki statükoyu bile devirmişti.

Yorum

• İlk olarak aydınTonyalı tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Lazio çubuklusunda macron logosu simetrik bir şekilde çubuğa yerleştirilmiş ama bizimki simetrik değil.
                                Tebrikler hep beraber nur topu gibi probleme sahip olduk.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
                                Bende aynısını düşünüyordum. Bu tür problemler kafada belli olmuyor ancak estetik açıdan önem taşıyor. Siyah nike logosundan sonra buda bir şekilde gözüme battı.
                                Trabzonspor'u tutmak sadece o yörenin çocuğu olmakla açıklanabilecek milliyetçi bir davranış değildir.
                                Benim için Trabzonspor, en güçlülere karşı koyan ve herkesi yenen hayali kahramandı.
                                Öyle bir kahramandı ki statükoyu bile devirmişti.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X