Lazio çubuklusunda macron logosu simetrik bir şekilde çubuğa yerleştirilmiş ama bizimki simetrik değil.
Tebrikler hep beraber nur topu gibi probleme sahip olduk.
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Formada ki detay mı dersiniz artık ne dersiniz bilemedim.Arka kısımda bulunan yazı formanın arkasını falan fotoğrafladım.Foto kalitesi kötü tabi Gözüme ilişen detayları fotoğrafladım. Bence formalar ve diğer macron ürünleri fotoğraflarda görünenlerden daha güzel. Bir tane yakası fermuarlı bordo renk uzun kollu sweathshirt mü desem ne desem bilemediğim bir şey vardı. Galiba futbolcular maçlardan önce formanın üstüne giyecekler. Baş parmak girmesi için delik vardı.Dikkatimi çekti.Güzel bir üründü.
Elinde hem 2014-15 hemde yeni sezon forması olan var mı? Varsa kıyaslama yapabilir mi kumaş kalitesi, renk ve güzellik açısından hangisi sizce daha iyi?
Elinde hem 2014-15 hemde yeni sezon forması olan var mı? Varsa kıyaslama yapabilir mi kumaş kalitesi, renk ve güzellik açısından hangisi sizce daha iyi?
Bende ikiside var. Macron bence daha iyi. 2014-2015 formasının rengi koyudan açığa doğru gittiğinden özellikle renk konusunda bu sezonun forması daha güzel. Benim düşüncelerim bu yönde.
belirttiğim kısma "Oyna Dik Oyna" yazılsaydı tam olurdu
güzel fikir
Trabzonspor'u tutmak sadece o yörenin çocuğu olmakla açıklanabilecek milliyetçi bir davranış değildir. Benim için Trabzonspor, en güçlülere karşı koyan ve herkesi yenen hayali kahramandı. Öyle bir kahramandı ki statükoyu bile devirmişti.
Lazio çubuklusunda macron logosu simetrik bir şekilde çubuğa yerleştirilmiş ama bizimki simetrik değil.
Tebrikler hep beraber nur topu gibi probleme sahip olduk.
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Bende aynısını düşünüyordum. Bu tür problemler kafada belli olmuyor ancak estetik açıdan önem taşıyor. Siyah nike logosundan sonra buda bir şekilde gözüme battı.
Trabzonspor'u tutmak sadece o yörenin çocuğu olmakla açıklanabilecek milliyetçi bir davranış değildir. Benim için Trabzonspor, en güçlülere karşı koyan ve herkesi yenen hayali kahramandı. Öyle bir kahramandı ki statükoyu bile devirmişti.
Yorum