Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Macron Türkiye, hesabını bizimle aktifleştirdi. Bizi ciddiye alıyorlar. İki taraf da kazanır inş.

Yorum

• Kulüp müthiş paylaşımlar yapıyor şu an. Abdülkadir paylaşımı yaptı.

Formalar gerçekten çok güzel. Taraftar yıllar sonra özen gösterilmiş, üzerinde düşünülmüş çalışılmış formalar giyecek.

Bu kadar beklemiyordum.

Macron
      10-Abdülkadir Ömür

----------8---------

Yorum

• Ogün Yazıcı ile aynı fikirdeyim ...
        "-Ben ALLAH'ın adaletine inanıyorum.." Onur Recep Kıvrak!

Yorum

• formalara atlet derken
          ne amaçlanıyor
          [MENTION=51646]ANAOKULU TERK[/MENTION]

biraz açarmısın
          BMN KOCAELİ

Yorum

• İlk olarak nakzo tarafından gönderildi
            Hami bir kupa maçına çıktı maç trabzonda o maçta elenmiştik akhisardı rakip heralde muhammet forvet oynuyordu ve hamının saha kenarından verdi taktik kulaklarımla duydum muhammet hadi daaaaaaaa ....

Yorum

• İlk olarak Cengiz Çubukcu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              ne demiş mesela ogün? eleştiri dışında ben bir şey göremedim...
              formamiza atlet demesi benim icin hakaret niteligi tasir

atlet gibi forma dese elestiri derdim, böyle kulübün en kutsalina direk hakaret ediyor
              "Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."

Ünal Karaman

ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK

Yorum

• İlk olarak selcuk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                formamiza atlet demesi benim icin hakaret niteligi tasir

atlet gibi forma dese elestiri derdim, böyle kulübün en kutsalina direk hakaret ediyor
                vallahi pes....

Yorum

• Uzun kollu formalar olacak mı?

Yorum

• Eleştiriye lafım yok, onun için bu yaptığınıza eleştiri değil diyerek fikrimi belirttim zaten. Ama içeriğe bakılmadan katılmak, fikir özgürlüğü demek daha kolay
                    Türkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
                    Trabzonspor şükretmedikçe şampiyon olamaz---------------------------TRABZONSPOR
                    Tüketirsen azalır, üretirsen çoğalır--------------------------------------İÇİN
                    Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?

Yorum

• mavi formayı bordo şort ile çubuklu formayıda beyaz şort ile renlendirebilecek bir arkadaşımız varmı aramızda...
                      En son R.KAKISIM tarafından düzenlendi; 12.06.2018, 15:45.
                      TRABZONSPOR BİZİM HAFTA SONU EĞLENCEMİZ DEĞİL HAYAT FELSEFEMİZDİR AĞALAR... MATEMATİK ASLA YALAN SÖYLEMEZ 61>34

Yorum

• zar gibi ince , iki yıkamada deforme olan , yıkandıkça rengi atan , dikişleri patlayan , en önemlisi 3 ay sonra modası geçen bez parçaları atlet değil de nedir ?

Yorum

• Formalarda takıldık kaldık ama şort ve çoraplardaki özene de bayıldım ben
                          Siyah şort ve çoraptaki bordo-maviler çok güzel
                          İnsanlar düşünceleri ve davranışları arasında çelişki istemezler. Zayıf insanlar düşüncelerini davranışlarına göre şekillendirirler
                          -------------
                          Ben buradayım sevgili meşin yuvarlak ; sen neredesin ?

Yorum

• İlk olarak ANAOKULU TERK tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            zar gibi ince , iki yıkamada deforme olan , yıkandıkça rengi atan , dikişleri patlayan , en önemlisi 3 ay sonra modası geçen bez parçaları atlet değil de nedir ?
                            Yahu iki yıkama yap da ondan sonra konuş o zaman
                            La Fonten'den masallar
                            İnsanlar düşünceleri ve davranışları arasında çelişki istemezler. Zayıf insanlar düşüncelerini davranışlarına göre şekillendirirler
                            -------------
                            Ben buradayım sevgili meşin yuvarlak ; sen neredesin ?

Yorum

• Adamlar belli ki bizi önemseyip emek ve zaman harcamış, özenmiş yapmış.. Tebrikler ve teşekkürler Macron
                              "-Ben ALLAH'ın adaletine inanıyorum.." Onur Recep Kıvrak!

Yorum

• ben yıllarca forma alırım iki yıkamada deforne olan bir formam olmadı , heleki dikişleri patlayan
                                dostum niyetin iyi değil bence
                                ha birde
                                rentaş sen işportacıdan alıyor olmayasın
                                BMN KOCAELİ

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X