Hami bir kupa maçına çıktı maç trabzonda o maçta elenmiştik akhisardı rakip heralde muhammet forvet oynuyordu ve hamının saha kenarından verdi taktik kulaklarımla duydum muhammet hadi daaaaaaaa ....
Eleştiriye lafım yok, onun için bu yaptığınıza eleştiri değil diyerek fikrimi belirttim zaten. Ama içeriğe bakılmadan katılmak, fikir özgürlüğü demek daha kolay
Türkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
Trabzonspor şükretmedikçe şampiyon olamaz---------------------------TRABZONSPOR
Tüketirsen azalır, üretirsen çoğalır--------------------------------------İÇİN
Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?
zar gibi ince , iki yıkamada deforme olan , yıkandıkça rengi atan , dikişleri patlayan , en önemlisi 3 ay sonra modası geçen bez parçaları atlet değil de nedir ?
Formalarda takıldık kaldık ama şort ve çoraplardaki özene de bayıldım ben
Siyah şort ve çoraptaki bordo-maviler çok güzel
İnsanlar düşünceleri ve davranışları arasında çelişki istemezler. Zayıf insanlar düşüncelerini davranışlarına göre şekillendirirler
-------------
Ben buradayım sevgili meşin yuvarlak ; sen neredesin ?
zar gibi ince , iki yıkamada deforme olan , yıkandıkça rengi atan , dikişleri patlayan , en önemlisi 3 ay sonra modası geçen bez parçaları atlet değil de nedir ?
Yahu iki yıkama yap da ondan sonra konuş o zaman
La Fonten'den masallar
İnsanlar düşünceleri ve davranışları arasında çelişki istemezler. Zayıf insanlar düşüncelerini davranışlarına göre şekillendirirler
-------------
Ben buradayım sevgili meşin yuvarlak ; sen neredesin ?
ben yıllarca forma alırım iki yıkamada deforne olan bir formam olmadı , heleki dikişleri patlayan
dostum niyetin iyi değil bence
ha birde
rentaş sen işportacıdan alıyor olmayasın
Yorum