Ağzına ne gelirse söylemek eleştiri değildir. Fikir özgürlüğü de değildir. Demokrasi de değildir. Çünkü eleştiri ok atmaksa örneğin, taş toprak atıp eleştiri deniyor
Türkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
Trabzonspor şükretmedikçe şampiyon olamaz---------------------------TRABZONSPOR
Tüketirsen azalır, üretirsen çoğalır--------------------------------------İÇİN
Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?
Mavi forma inanılmaz inanilmaz. Günlük giyim için bire bir. Ama çubuklu aldım niye? Beyaz finansbank logosu mavi formayı katlediyor. Bordo olur olmaz alacağım. Magazanın da ilk müşterisi oldum
En son Fatih Çelik tarafından düzenlendi; 12.06.2018, 15:31.
[MENTION=51646]ANAOKULU TERK[/MENTION] al reis sen bunları giy
İlk olarak nakzo tarafından gönderildi
Hami bir kupa maçına çıktı maç trabzonda o maçta elenmiştik akhisardı rakip heralde muhammet forvet oynuyordu ve hamının saha kenarından verdi taktik kulaklarımla duydum muhammet hadi daaaaaaaa ....
Mavi forma inanılmaz inanilmaz. Günlük giyim için bire bir. Ama çubuklu aldım niye? Beyaz finansbank logosu mavi formayı katlediyor. Bordo olur olmaz alacağım. Magazanın da ilk müşterisi oldum
Mavinin yakın çekim fotolari çok iyi.
LG-D855 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Trabzonspor'un yaptığı transferlerin kampa yetiştiği, tarihte ilk defa görüldü.
ne demiş mesela ogün? eleştiri dışında ben bir şey göremedim...
Eleştiriyi yapan insanın samimiyeti ortamca kabul görür
Bu arkadaşın eleştiri yapmak için değil de çamur atmak için yazdığı çoktan malumun ilanı ama onu eleşiri bağlamında değerlendirmek için çok fazla çaba sarfediyoruz
Arka arkaya 3 faklı mesajında ısrarla "eminönü tezgahlarından fanilyalar" deyip renklere ,emeklere,çalışmalara bu kadar kör gözle bakmasını samimi bulmuyorum
Genel kanı da o yönde zaten
İnsanlar düşünceleri ve davranışları arasında çelişki istemezler. Zayıf insanlar düşüncelerini davranışlarına göre şekillendirirler
-------------
Ben buradayım sevgili meşin yuvarlak ; sen neredesin ?
mavi formadıki reklamın beyaz olması markanın kendi tercihi olabilir. Kurumsal bilmem ne ile alakalı olabilir. O nedenle bordo yazılacağını düşünmüyorum. Ah keşke olsa ama bilemedim. Burada bu işlerden anlayan bir arkdaş bordo yapsa yazıları nasıl olur bir görmüş olurduk
Eleştiriyi yapan insanın samimiyeti ortamca kabul görür
Bu arkadaşın eleştiri yapmak için değil de çamur atmak için yazdığı çoktan malumun ilanı ama onu eleşiri bağlamında değerlendirmek için çok fazla çaba sarfediyoruz
Arka arkaya 3 faklı mesajında ısrarla "eminönü tezgahlarından fanilyalar" deyip renklere ,emeklere,çalışmalara bu kadar kör gözle bakmasını samimi bulmuyorum
Genel kanı da o yönde zaten
Ya allah aşkına neyi savunuyorsunuz ki Trabzonspor formasını aşağılamak için <ATLET> diyen bir adamın sözleri eleştiri değildir.
En son Ozan Gözaçan tarafından düzenlendi; 12.06.2018, 15:38.
Yorum