Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak arcadia tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Tuhaf gelecek belki ama şu spor ayakkabılar formanın altında çok çirkin durmamış mı? Keşke krampon ile verilseydi pozlar.
    Benim de gözümü batan 3 şeyden biriydi hay yaşa

Yorum

• Ağzına ne gelirse söylemek eleştiri değildir. Fikir özgürlüğü de değildir. Demokrasi de değildir. Çünkü eleştiri ok atmaksa örneğin, taş toprak atıp eleştiri deniyor
      Türkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
      Trabzonspor şükretmedikçe şampiyon olamaz---------------------------TRABZONSPOR
      Tüketirsen azalır, üretirsen çoğalır--------------------------------------İÇİN
      Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?

Yorum

• eymsnin-yeni-formalari-tanitildi.jpg
        kol uçları ve formanın eteği farklı renk olsa daha güzel olurdu
        images (5).jpeg
        images (4).jpeg
        ...olay sonzuza dek yaşamak değil,esas olay hayatla barışık olmak...

Yorum

• Mavi forma inanılmaz inanilmaz. Günlük giyim için bire bir. Ama çubuklu aldım niye? Beyaz finansbank logosu mavi formayı katlediyor. Bordo olur olmaz alacağım. Magazanın da ilk müşterisi oldum
          En son Fatih Çelik tarafından düzenlendi; 12.06.2018, 15:31.
          "...Gelen Karadeniz'den Dalga Dalga Fırtına..."

Yorum

• [MENTION=51646]ANAOKULU TERK[/MENTION] al reis sen bunları giy
            İlk olarak nakzo tarafından gönderildi
            Hami bir kupa maçına çıktı maç trabzonda o maçta elenmiştik akhisardı rakip heralde muhammet forvet oynuyordu ve hamının saha kenarından verdi taktik kulaklarımla duydum muhammet hadi daaaaaaaa ....

Yorum

• 45BD352E-75BB-4E53-A4EB-805E42E0F127.jpg

Bu da çok güzel, direkt alırım.
              10-Abdülkadir Ömür

----------8---------

Yorum

• İlk olarak 61_Hasan_69 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Bu arkadaşın halen forumda yazıyor olması sadece yöneticilerin değil hepimizin ayıbı
                şikayet et en azından ben öyle yapıyorum. ama yönetimdeki arkadaşlarda bir standart sorunu var bence . bir türlü dengeleyemediler bu işi.
                Biz Trabzonsporluluğu Sizden Öğrenecek Değiliz...

Yorum

• İlk olarak Fatih Çelik tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Mavi forma inanılmaz inanilmaz. Günlük giyim için bire bir. Ama çubuklu aldım niye? Beyaz finansbank logosu mavi formayı katlediyor. Bordo olur olmaz alacağım. Magazanın da ilk müşterisi oldum
                  Mavinin yakın çekim fotolari çok iyi.

LG-D855 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
                  Trabzonspor'un yaptığı transferlerin kampa yetiştiği, tarihte ilk defa görüldü.

Yorum

• İlk olarak a f s tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

Mavi müthiş duruyor.

LG-D855 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
                    Trabzonspor'un yaptığı transferlerin kampa yetiştiği, tarihte ilk defa görüldü.

Yorum

• kafayı bana takma arkadaşım .
                      hayata bir kere geliyorsun . sadece anı yaşa .

saygısızlık yapmadan sadece özgürce düşünceni söyle.
                      isterse uçuk kaçık olsun . beğen veya beğenme .

50 yaşındaki babalarımız gibi baskıcı zihniyet takınmaktan vazgeçin artık .

bak sen atleti beğendin .

ben niye beğendin diyor muyum ?

demiyorum .

neden ?

çünkü senin kararın . senin düşüncen . bana af edersin b.k yemek düşer .

ayrıca burası özgür bir platform . herkes düşüncesini paylaşabilir . tabi sınırları geçmemek kaydıyla .

Yorum

• İlk olarak ANAOKULU TERK tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        kafayı bana takma arkadaşım .
                        hayata bir kere geliyorsun . sadece anı yaşa .

saygısızlık yapmadan sadece özgürce düşünceni söyle.
                        isterse uçuk kaçık olsun . beğen veya beğenme .

50 yaşındaki babalarımız gibi baskıcı zihniyet takınmaktan vazgeçin artık .

bak sen atleti beğendin .

ben niye beğendin diyor muyum ?

demiyorum .

neden ?

çünkü senin kararın . senin düşüncen . bana af edersin b.k yemek düşer .

ayrıca burası özgür bir platform . herkes düşüncesini paylaşabilir . tabi sınırları geçmemek kaydıyla .
                        katılıyorum....

Yorum

• arda gardaşım . teşekkür ediyorum . iltifat ediyorsun . o senin güzelliğin .

Yorum

• İlk olarak Cengiz Çubukcu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            ne demiş mesela ogün? eleştiri dışında ben bir şey göremedim...
                            Eleştiriyi yapan insanın samimiyeti ortamca kabul görür
                            Bu arkadaşın eleştiri yapmak için değil de çamur atmak için yazdığı çoktan malumun ilanı ama onu eleşiri bağlamında değerlendirmek için çok fazla çaba sarfediyoruz

Arka arkaya 3 faklı mesajında ısrarla "eminönü tezgahlarından fanilyalar" deyip renklere ,emeklere,çalışmalara bu kadar kör gözle bakmasını samimi bulmuyorum

Genel kanı da o yönde zaten
                            İnsanlar düşünceleri ve davranışları arasında çelişki istemezler. Zayıf insanlar düşüncelerini davranışlarına göre şekillendirirler
                            -------------
                            Ben buradayım sevgili meşin yuvarlak ; sen neredesin ?

Yorum

• mavi formadıki reklamın beyaz olması markanın kendi tercihi olabilir. Kurumsal bilmem ne ile alakalı olabilir. O nedenle bordo yazılacağını düşünmüyorum. Ah keşke olsa ama bilemedim. Burada bu işlerden anlayan bir arkdaş bordo yapsa yazıları nasıl olur bir görmüş olurduk

İlk olarak Ogün YAZICI tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Eleştiriyi yapan insanın samimiyeti ortamca kabul görür
                              Bu arkadaşın eleştiri yapmak için değil de çamur atmak için yazdığı çoktan malumun ilanı ama onu eleşiri bağlamında değerlendirmek için çok fazla çaba sarfediyoruz

Arka arkaya 3 faklı mesajında ısrarla "eminönü tezgahlarından fanilyalar" deyip renklere ,emeklere,çalışmalara bu kadar kör gözle bakmasını samimi bulmuyorum

Genel kanı da o yönde zaten
                              Ya allah aşkına neyi savunuyorsunuz ki Trabzonspor formasını aşağılamak için <ATLET> diyen bir adamın sözleri eleştiri değildir.
                              En son Ozan Gözaçan tarafından düzenlendi; 12.06.2018, 15:38.
                              Biz Trabzonsporluluğu Sizden Öğrenecek Değiliz...

Yorum

• IMG_20180612_154009.jpg
                                Malatyasporun macron formaları.
                                Her şeyi bilmene gerek yok HADDİNİ BİL yeter..!

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X