Ankete eklenen hepsi seçeneği için teşekkür ederim
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri
Daraltma
X
-
Türkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
Trabzonspor şükretmedikçe şampiyon olamaz---------------------------TRABZONSPOR
Tüketirsen azalır, üretirsen çoğalır--------------------------------------İÇİN
Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?
-
İlk olarak ANAOKULU TERK tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülebir de niye 3 atlet tanıtılıyor ki ?
şart mı yani ?
yapsana 10 tane . çeşit çeşit .
hem 10 atlet olunca beğenmeme şansı da otomatik olarak azalıyor .
gözünü seveyim senin istatistik !
Yorum
-
İlk olarak 61_Hasan_69 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBu arkadaşın halen forumda yazıyor olması sadece yöneticilerin değil hepimizin ayıbı
Yorum
-
abi yapsanıza abidik gubudik renklerde fanilalar !
yavru ağzı olur , oksit sarısı olur ,
antrasit olur , çimen yeşili olur , turuncu olur ,
haki yeşil olur , küf rengi olur . olur da olur .
dünya üzerinde binlerce renk skalası varken hem de .
bu vizyonsuzluk beni öldürecek yemin ediyorum .En son ANAOKULU TERK tarafından düzenlendi; 12.06.2018, 15:21.
Yorum
-
İlk olarak 61_Hasan_69 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBu arkadaşın halen forumda yazıyor olması sadece yöneticilerin değil hepimizin ayıbı
Yorum
-
İlk olarak Cengiz Çubukcu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülekatılıyorum...."-Ben ALLAH'ın adaletine inanıyorum.." Onur Recep Kıvrak!
Yorum
-
İlk olarak Cengiz Çubukcu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülearkadaşın fikrini özgürce söylemesi neden bizim ayıbımız olsun, esas sizin hoşgörülü olmamanız ayıp!
Yorum
-
İlk olarak aydınTonyalı tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleNerede o katalog giyeceğiz,sen hiçbir şey bilmiyorsun,yalancısın diyenler?
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Yorum
-
İlk olarak ANAOKULU TERK tarafından gönderildiooo yine linç başlamış .
alırım bi dal .....
Senin yaptığın eleştiriden farklı birşey olmaya başladıİnsanlar düşünceleri ve davranışları arasında çelişki istemezler. Zayıf insanlar düşüncelerini davranışlarına göre şekillendirirler
-------------
Ben buradayım sevgili meşin yuvarlak ; sen neredesin ?
Yorum
-
İlk olarak Ogün YAZICI tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBaşlığın düzenini ve milletin keyfini bozmana izin vermeyiz
Senin yaptığın eleştiriden farklı birşey olmaya başladı
Yorum
-
cubuklu formamiz efsane olmus gercekten cok hos cok güzel kesinlikle trabzona gelince alacagim , siyahda cok güzel , mavi formamizi begenmedim ......
siyah formanin sortu mavi olsaydi mavi formanin sortu bordo olaydi cubuklunun sortu siyah olaydi nasil olurdu acaba ...
macron cok güzel is yapmis antroman ürünlerinin hepsi piyasaya cikmamistir sahada güzel görüneceklerdir bu kesin ilk basta bende soke olmustum sonradan bakinca cok iyi olduklari görünüyorBiZe HeR yEr TrAbZoN
"Dünyâ'da, menfaat için sevgi gösterisinde bulunan insanlar kadar alçağı yoktur!"
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum