Sekiz yıldır bordo-mavi antrenman kitimiz olmamıştı. Düzgün fotoğraflanmış halini görelim ona göre yorum yapalım.
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri
Daraltma
X
-
Ürünler güzel görünüyor bence, 2005-2006 sezonu havası aldım benİlk olarak nakzo tarafından gönderildiHami bir kupa maçına çıktı maç trabzonda o maçta elenmiştik akhisardı rakip heralde muhammet forvet oynuyordu ve hamının saha kenarından verdi taktik kulaklarımla duydum muhammet hadi daaaaaaaa ....
Yorum
-
İlk olarak aydınTonyalı tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
Ürünler söylediğim gibi.
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Ayrıca üst raftaki ürünlerin Trabzonspor logosu yapışkan, alt raftakilerin işleme logo gibi gözüküyorEn son Tayfun tarafından düzenlendi; 11.06.2018, 19:51..
Yorum
-
Ürünleri görüp denemek lazım o yüzden net bir şey diyemiyorum ama tek dikkat ettiğim armalar oldu hepsi dikişli yapılmış galiba en azından armaların düşmesi gibi bir sorun yaşamayız. Bir de yıllar sonra bordo mavi antrenman ürünümüz olması güzel en son formaları ve antrenman ürünlerini ts club yaparken görmüştük galiba.En son Emre Yamak tarafından düzenlendi; 11.06.2018, 19:53.
Yorum
-
2005-06 sezonunda da beyaz formamız yoktu deplasman forması buydu bu sezon da mavi var.İlk olarak nakzo tarafından gönderildiHami bir kupa maçına çıktı maç trabzonda o maçta elenmiştik akhisardı rakip heralde muhammet forvet oynuyordu ve hamının saha kenarından verdi taktik kulaklarımla duydum muhammet hadi daaaaaaaa ....
Yorum
-
Ayrıca fotoğrafı paylaşan da Macron'un Türkiye temsilcisi Bilce tekstilin yöneticisi Mehmet Bilce olmuş galiba twitterda paylaşım yapıp sonra twiti kaldırmış.
Arkada Başakşehir'in ürünleri de gözüküyor. Screenshot_20180611-201528_Twitter.jpg
IMG-20180611-WA0018.jpgEn son Emre Yamak tarafından düzenlendi; 11.06.2018, 20:14.
Yorum
-
İlk olarak emrejt tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleAyrıca fotoğrafı paylaşan da Macron'un Türkiye temsilcisi Bilce tekstilin yöneticisi Mehmet Bilce olmuş galiba twitterda paylaşım yapıp sonra twiti kaldırmış.bir sonraki level markanın ceo'su sızdıracak herhalde
bir de önceki tweetinde malatya formaları için keşke daha güzel bir sunum yapılsaydı demiş● Koyu Bordo - Açık Mavi ●
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum