[ATTACH]15690[/ATTACH] ürün ortada bizim formalar da çok farklı olmayacaktır özel forma özel forma diye beklentiyi arşa çıkarmaya gerek yok yıllar içerisinde o kadar yaygara koparılmasına rağmen özel koleksıyonlardan fotoğraflar paylaşıp söyle olacak böyle olacak denmesine rağmen gördük ki katalogda ki ürün bordo mavi olunca özel forma oluyor nihayetinde superlıgde başka bordo mavi giyen yok bize özel olmuş oluyor çok da şeyapmamak lazım
sarı forma ile bizim mavi forma aynı olur kuvvetle muhtemel cubuklular da aynı olur ama umarım bizim cubukluda marka ismi ve yaka beyaz olur
bu arada ben formaları siyah hariç beğendim ablalarda biraz eğreti durmuş ama muhtemelen gerçekte burda görünenden daha iyi görünüyordur
çok boş yazıyorsun aynı sınıfda bile değiliz ya forma konsunda neyse 12 si görürsün bir şey demiyorum
forma dediğin şey naylondan hallice bir ürün en kalitelisini bile alıp da penye tişört gibi gıyemıyorsun sadelik diye diye aynı formayı bütün takımlara giydirmeye başladı bu senenin modeli bizim parçalı modeli her takımda aynı model basaksehırınden portekız milli takımına kadar aynı forma
ilk giydiğimiz senelerde ligde pek yoktu formalar özgündü sonra sayı artınca ayağa düştü
hele antrenman ürünleri tam rezalet günlük giyimde kullanılacak ürün yok denecek kadar az acayip acayip kalıplar boğazlı sweatshirtler sanırsın herkes fit vücuda sahip
En son Yavuz Hasan tarafından düzenlendi; 11.06.2018, 01:59.
...olay sonzuza dek yaşamak değil,esas olay hayatla barışık olmak...
sen daha kola tenekesıyle okulda maç yaparken burda yine formalar özel formalar şahane muhabbeti dönüyordu başkan borçtan bahsederken gözleri doluyor maliyeti düşük tutmak için hoca bile getırmedıler Ünal Karaman ı koydular takımın başına formayla mi ugrasacaklar sanıyorsun bu da 2
[ATTACH]15690[/ATTACH] ürün ortada bizim formalar da çok farklı olmayacaktır özel forma özel forma diye beklentiyi arşa çıkarmaya gerek yok yıllar içerisinde o kadar yaygara koparılmasına rağmen özel koleksıyonlardan fotoğraflar paylaşıp söyle olacak böyle olacak denmesine rağmen gördük ki katalogda ki ürün bordo mavi olunca özel forma oluyor nihayetinde superlıgde başka bordo mavi giyen yok bize özel olmuş oluyor çok da şeyapmamak lazım
sarı forma ile bizim mavi forma aynı olur kuvvetle muhtemel cubuklular da aynı olur ama umarım bizim cubukluda marka ismi ve yaka beyaz olur
bu arada ben formaları siyah hariç beğendim ablalarda biraz eğreti durmuş ama muhtemelen gerçekte burda görünenden daha iyi görünüyordur
Salı günü burada olun.
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
inşallah çok daha güzel ürünler olur da bu defa yanılmışım derim
Renktaş iyi güzel konuşuyorsun eyv ama senin şu anda yaptığın ne biliyor musun? Düğün evini gereksiz şekilde cenaze evine çevirmek herkeste bir heves istek arzu var sence normal değil mi bu ? 10 senelik çöp Nike anlaşması herkeste olduğu gibi sende de yara bırakmış böyle konuşuyorsun ama şuanda yeri değil ürünler bir tanıtılsın dur bakalım hele daha ortada bişey yok sen vurdukça vuruyorsun negatifliğin gözüne ben bugüne kadar hiç duymadım adamların Ceosu kalkıp ayağımıza gelip lansmana katılacak sence ürünlerin kötü olma özelliği varmı?Bide kaç aydır Macron un üst seviye takımlarına ve sıradan takımlara yaptıkları formaları ve ürünleri hep beraber gördük ee bizimkiler de az çok sızdılar hala endişe etmene gerek yok yani
En son omrsntrk61 tarafından düzenlendi; 11.06.2018, 02:48.
Renktaş iyi güzel konuşuyorsun eyv ama senin şu anda yaptığın ne biliyor musun? Düğün evini gereksiz şekilde cenaze evine çevirmek herkeste bir heves istek arzu var sence normal değil mi bu ? 10 senelik çöp Nike anlaşması herkeste olduğu gibi sende de yara bırakmış böyle konuşuyorsun ama şuanda yeri değil ürünler bir tanıtılsın dur bakalım hele daha ortada bişey yok sen vurdukça vuruyorsun negatifliğin gözüne ben bugüne kadar hiç duymadım adamların Ceosu kalkıp ayağımıza gelip lansmana katılacak sence ürünlerin kötü olma özelliği varmı?Bide kaç aydır Macron un üst seviye takımlarına ve sıradan takımlara yaptıkları formaları ve ürünleri hep beraber gördük ee bizimkiler de az çok sızdılar hala endişe etmene gerek yok yani
doğru diyorsunuz enseyi karartmak lazım ama beklentiyi zirveye çıkarttıktan sonra hangi ürün gelirse gelsin eleştirilir ki eleştirildi Nikeın bile bize yaptığı güzel formalar vardı yerden yere vuruldu çünkü söyle olacak böyle olacak diye haftalarca gazlandık burada
benim demek istediğim şu ligin çoğu takımı Nikeın adıdasın aynı formalarını gidiyorken hangi marka olursa olsun farklı olan bi marka bana sempatik gelir ironi yaptım sanıldı galiba ben ykardakı formaları gerçekten beğendim çok kötü sunum yapılmış o ayrı
En son Yavuz Hasan tarafından düzenlendi; 11.06.2018, 03:14.
Formaların hepsinde naylonumsu bir parlama var. Daha önce atılan görsellerde de dikkatimi çekmişti bu durum. İnşallah kalite farkıyla alakalıdır ve bizde böyle olmaz. Kesimler de gözüme çok bol göründü.
Attılar ortaya 3 görsel nedir. Elimizde ki olan imkanlarla öğrendiğimiz şeyleri elimizdeki kalıplarla yaptık daha ne yapalım? Size şey lazım. Ben formayı giydim gördüm ama ne yaparsanız yapın size söylemem çünkü devlet sırrı diyenler lazım.
Huawei P10 Plus cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Allah rızası için birisi de formalarla ilgili bir kişiye kontürlü numara kullanmayı önersin.
Font değişiminden geçtik bari bu küçük detayı yapmayı becersinler.
Lütfen...
Yorum