Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Anladığım kadarı ile alternatif forma katalogtaki Grind veya Kite temelli olacak.

Hernekadar katalog forması olmayacak denmesine rağmen bu kadar kısa sürede yeni forma tasarımı yapıp bunun üretime alınmasını mantığım almıyor.

Yorum

• İlk olarak TURHAN tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Anladığım kadarı ile alternatif forma katalogtaki Grind veya Kite temelli olacak.

Hernekadar katalog forması olmayacak denmesine rağmen bu kadar kısa sürede yeni forma tasarımı yapıp bunun üretime alınmasını mantığım almıyor.
      Macron nazlı bir marka değil.Bir sürü prototip üretildi.İlk başta koyu gri çubuklu,monokrom armalı idi mesela alternatif forma.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
      KUPA TAYYİP ERDOĞANDA

Yorum

• kite.jpg

Bence de desenler katalogdaki kiteye benziyor formayı görmedim ama alternatif forma katalogdan olmuş olabilir.

Yorum

• İlk olarak emrejt tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          [ATTACH]15637[/ATTACH]

Bence de desenler katalogdaki kiteye benziyor formayı görmedim ama alternatif forma katalogdan olmuş olabilir.
          Katalog değil.

KUPA TAYYİP ERDOĞANDA

Yorum

• İlk olarak aydınTonyalı tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Katalog değil.

Kardeş sen ne kadar Katalog değil desen de Nike'ın 745 yıldır yapamadığını Macron'un yapacak olmasının verdiği bir şaşkınlık var forumda.

Bilmezler ki burası 1. sınıf endüstriyel futbol oynanan bir şehir değil

Burası dünyanın ender futbol kentlerinden, amatör ruhlu, paraya karşı emeğin savaşını veren bir şehir.

Tabi ki bize Macron adam gibi forma yapacak Nike süründürecek...

Yorum

• renktaslar sizler buraya yorum atan bu forma konularinda ustalarsiniz tabiki , az evel basin toplantisi vardi yardimci hocalarla birlikte ve tv deki kadro nike ile giyinmis vaziyete göründü ?? nike sirketiyle sözlesme bitmis diye biliyordum ..

prosedür geregimi giyiniliyor nike , bunun bitis tarihimi var yoksa macron ile sözlesme baslayinca hemen degisiklikmi olacak bilgisi olan lütfen bilgilendirsin benim gibi bu konularda bilgisi fazla olmayanlari ..
              BiZe HeR yEr TrAbZoN

"Dünyâ'da, menfaat için sevgi gösterisinde bulunan insanlar kadar alçağı yoktur!"

Yorum

• İlk olarak Albayrak Erkan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                renktaslar sizler buraya yorum atan bu forma konularinda ustalarsiniz tabiki , az evel basin toplantisi vardi yardimci hocalarla birlikte ve tv deki kadro nike ile giyinmis vaziyete göründü ?? nike sirketiyle sözlesme bitmis diye biliyordum ..

prosedür geregimi giyiniliyor nike , bunun bitis tarihimi var yoksa macron ile sözlesme baslayinca hemen degisiklikmi olacak bilgisi olan lütfen bilgilendirsin benim gibi bu konularda bilgisi fazla olmayanlari ..
                henüz sezon bitmedi, nike hala sponsorumuz

yarindan itibaren degisim baslar
                "Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."

Ünal Karaman

ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK

Yorum

• Ekran Alıntısı.JPG

Yorum

• İlk olarak selcuk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    henüz sezon bitmedi, nike hala sponsorumuz

yarindan itibaren degisim baslar
                    anlasildi ben bitmis diye biliyordum hocam
                    BiZe HeR yEr TrAbZoN

"Dünyâ'da, menfaat için sevgi gösterisinde bulunan insanlar kadar alçağı yoktur!"

Yorum

anlasildi ben bitmis diye biliyordum hocam
                      futbolda kontratlar 1 haziranda biter

ayni sey, bugün transfermarkt da toplam degerimize ve kadro sayimiz bakin, yarin- öbürgün tekrar bakin. degisimi göreceksiniz
                      "Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."

Ünal Karaman

ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK

Yorum

• Yeni Malatyaspor da bu sezon Macron giyecek.
                        BordoMavi.Net - Erzurum - Ankara - Çanakkale - Trabzon

Yorum

renktaslar sizler buraya yorum atan bu forma konularinda ustalarsiniz tabiki , az evel basin toplantisi vardi yardimci hocalarla birlikte ve tv deki kadro nike ile giyinmis vaziyete göründü ?? nike sirketiyle sözlesme bitmis diye biliyordum ..

Macron bizim formaların tanıtımıyla Türkiye için alışveriş sitesi açacak.Daha sonra İstanbul ve bence Trabzon'da da mağaza açacaklardır.
                          Nike sözleşmemizin derin ayrıntılarını bilmiyorum ama bence de Haziran ayına girdiğimizde sözleşme opsiyona girer ve fesh ederiz.
                          KUPA TAYYİP ERDOĞANDA

Yorum

• Yeni Malatyaspor kesinlikle Macron giyer diye tahmin etmiştim.Macron Türkiye distribütörü Hacı Bilce Malatyalı ve daha önce Malatyaspor'un yönetiminde bulunmuş.
                            KUPA TAYYİP ERDOĞANDA

Yorum

• Bütün lig macron oldu bi anda

Yorum

• Yarın duyuru gelebilir

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X