Hala tanıtım için tam tarih belli değil, haftaya olacağı söyleniyor ama umarım bu bekleyiş güzel bir tanıtım videosu içindir. Macron'dan beklentim sadece forma anlamında değil şort ve çorap bütün set için bir farklılık bekliyorum. Nike'ta yıllardır şortumuz ve çorabımız aynıydı, mesela Macron çorapların üzerinde "TS" yazsa hiç fena olmaz. Kaleci formaları da bakalım katalog mu olacak bize özel mi?
Hala tanıtım için tam tarih belli değil, haftaya olacağı söyleniyor ama umarım bu bekleyiş güzel bir tanıtım videosu içindir. Macron'dan beklentim sadece forma anlamında değil şort ve çorap bütün set için bir farklılık bekliyorum. Nike'ta yıllardır şortumuz ve çorabımız aynıydı, mesela Macron çorapların üzerinde "TS" yazsa hiç fena olmaz. Kaleci formaları da bakalım katalog mu olacak bize özel mi?
Kalecinin renkleri unuttum siyah turuncu ve yesildi sanirim ve buyuk ihtimal stoke ninki olacak
Kalecinin renkleri unuttum siyah turuncu ve yesildi sanirim ve buyuk ihtimal stoke ninki olacak
Şu stadımızın çatısı da olmasa formaya ekleyecek desen bulamayacaklar
Ula az gelişin ya farklı bişeyler ortaya koyun.
-Elimizde ne var?
+Üçgen, baklava dilimi, stad çatısı.
-Hadi formaya koyalım
+Ama geçen sene kullandık
-Olsun bu senede kullanak nolcak sanki...
Macron dan bana gelen uyarıdan dolayı artık logolarını kullanmıyorum buda benim tasarımlar
Karadeniz dalgalarının geometrik olarak yansıması ve içimizde alev alev yanan başarının açlığı temalı forma tasarımımız.
En son the_storm_boy tarafından düzenlendi; 31.05.2018, 10:46.
Geçen sezon beyaz formada kullanılan üçgen formlar Trabzonspor için veya stadyum için özel tasarlanan formlar değil hazır template kompozisyonun bizim renklere uyarlanmasıydı.
Stadyumun çizgileri formamızda ve lisanslı ürünlerde kullanılabilir. Çok sevdiğim bir söz var 'Her şey zehirdir, önemli olan dozdur' diye, yapılacak grafik şekiller dengeli ve dozunda kullanılmalı.
KaydetKaydet
En son a f s tarafından düzenlendi; 31.05.2018, 12:28.
Yorum