Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Arda' tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Bu o forma evet laciverte benziyor arkadaşın dediği gibi. O forma çünkü Sergen 1 sezon oynadı bizde benim attığım fotoda da Sergen var
    Rezalet bi kumaşa sahipmiş o zaman

Yorum

• İlk olarak Arda' tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Bana siyah gibi geldi bilmiyorum canlı görmek lazım belki de.
      Bu foto da yağmur yemiş forma,o yüzden siyah gibi duruyor.Koyu lacivert gerçek rengi.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
      KUPA TAYYİP ERDOĞANDA

Yorum

• Bu forma bende vardı lacivert oğlu lacivert idi...hatta hami'den almıştım...

Yorum

• Forma göğüs sponsoru devam edecek değil mi?

Yorum

• İlk olarak BirolKarali tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Forma göğüs sponsoru devam edecek değil mi?
            Bu sezon son QNB Finansbank.

Yorum

• İlk olarak BirolKarali tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Forma göğüs sponsoru devam edecek değil mi?
              1 yil daha
              "Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."

Ünal Karaman

ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK

Yorum

• qnb biter bitmez başka bir firmayla devam edilecek anlaşılmış eski yönetim tarafından

Yorum

• İlk olarak trabzonsporkits tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  qnb biter bitmez başka bir firmayla devam edilecek anlaşılmış eski yönetim tarafından
                  Edilmeyebilir sadece bir ön anlaşmaymış.

Huawei P10 Plus cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Yorum

• İlk olarak trabzonsporkits tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    qnb biter bitmez başka bir firmayla devam edilecek anlaşılmış eski yönetim tarafından
                    reklam sahibi firma kimmiş kardeşim bellimi çünkü bu küçülmeden sonra kolay kolay sponsorda bulamassın

Yorum

• Bu anlaşma bozulursa Vestel bağlanır göğüse.. Tabi bu sezon tamamen dibe vurmazsak.. O dönem beğenmiyorduk 2.5 milyon doları ama iyi para etti 5 Milyon dolar filan koparaymışız keşke..

Yorum

• İlk olarak Sefa tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Bu anlaşma bozulursa Vestel bağlanır göğüse.. Tabi bu sezon tamamen dibe vurmazsak.. O dönem beğenmiyorduk 2.5 milyon doları ama iyi para etti 5 Milyon dolar filan koparaymışız keşke..
                        iyi para etmiyor iste, o gün, okurda bütün parayi harcamisdik bile

İlk olarak redbul tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        reklam sahibi firma kimmiş kardeşim bellimi çünkü bu küçülmeden sonra kolay kolay sponsorda bulamassın
                        kim olacak?

bence %99 istinye üniversitesi
                        En son selcuk tarafından düzenlendi; 30.05.2018, 02:23.
                        "Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."

Ünal Karaman

ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK

Yorum

• TL mi dolar mı bi anlam veremedim?

Yorum

• İlk olarak the_storm_boy tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            TL mi dolar mı bi anlam veremedim?

23 numarada yanlış yazmış TL yerine dolar yazması lazımdı,eğer 55 milyon TL'lik anlaşma yapmışlarsa.Yıllık 2.5milyon $dan 5 yıllık anlaşma bugünkü kurla hemen hemen 56 milyon TL ediyor.

Yorum

• Football Shirt Culture is the world's first and longest-running football kits and product news website.

macron un şu tasarımı gayet güzel.
                              TEKKEBALL

Yorum

• İlk olarak redbul tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                markanın ismi söylenemiyor sözleşme geeği bugün başkanda açıklayamadı

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X