Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Başkanın açıklamalarından sonra iş kesinleşti. Başlığı artık değiştirebiliriz. Hayırlı olsun, formaları merakla bekliyoruz.

Yorum

• Siyah forma pismanliktir kim dusunmusse kiniyorum

Yorum

• İlk olarak Cengiz Çubukcu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Siyah forma pismanliktir kim dusunmusse kiniyorum

pişman olacaksın birde zaten altarnatif forma

Yorum

• ilk haftası hem tanıtım hemde satışa çıkacak diyebiliriz

Yorum

• İlk olarak Cengiz Çubukcu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Siyah forma pismanliktir kim dusunmusse kiniyorum
            Bence beyazdan çok daha iyidir Cengiz abi. Formayı görüp ona göre de yorum yaparız.

Yorum

• Kalite

Yorum

• Yorum

• Burada arkadaşların tahminlerine göre bize tasarladıkları formalara yakın olursa bende siyah alacağım
                  TRABZONSPOR
                  iyi ki varsın Eren Bülbül...
                  İyi ki varsın Arslan Kulaksız...

Yorum

• İlk olarak a f s tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Forma alana maç bileti veya indirim gibi bir kampanya olabilir. Milan maçı olmasa bile her sezon İstanbul'da hazırlık maçında böyle bir organizasyon yapılabilir. Olimpiyat stadı hariç tabii.
                    Kritik kısım orada korsandan önce TS Club'ın hazırlık yapması.
                    Zarif bir karton ambalaj içerisinde sezon öncesi maç bileti , bir forma , bir kaşkol , bir de başkanın teşekkür mektubu yer alan bir paket ortaya çıkarılabilir. Haziran'da satışa çıksa , sezon açılışından bir hafta on gün evvel gerçekleşecek bir hazırlık maçı için yeter süre olur kanaatindeyim. Maksat forma, kaşkol satmak ve İstanbuldaki Trabzonspor'u hatırlamak, hatırlatmak. Yani maç bahane , bilet bedava. Gelecek takımla da yayın gelirleri paylaşılır ise , bu yöntem kulübe ek yük yaratmadan forma satış rakamlarında ciddi artış yaratabilir.

Yorum

• Daha önce de siyah forma giymişiz neden garipsendi ki
                      İlk olarak nakzo tarafından gönderildi
                      Hami bir kupa maçına çıktı maç trabzonda o maçta elenmiştik akhisardı rakip heralde muhammet forvet oynuyordu ve hamının saha kenarından verdi taktik kulaklarımla duydum muhammet hadi daaaaaaaa ....

Yorum

• Bize Her Yer TRABZON!

Trabzon Bir Sevda
                        Trabzonspor Bir Destan ...

Yorum

• Alman rugby takım formaları güzelmiş
                          "Happiness is only real when shared"

Alexander Supertramp

Yorum

• Macron ile BMN ‘nin logosunun aynı olmasına ne demeli Omuzda macron logosu olursa resmen BMN’den bir iz olacak formada.
                            TRABZONSPOR-LAZIO-ATHLETIC BILBAO

Yorum

• Bence bordo gibi asil bir rengi daha fazla kullanmalıyız, gs kırmızısını iyice bordoya kaydırdı mesela, keza göztepe bile bordo forma yapmış. Bjk 2 sene önce bordo forma giymişti ama biz kendi rengimiz olan bordoyu yeterince kullanamıyoruz gibi geliyor bana.
                              İlk olarak nakzo tarafından gönderildi
                              Hami bir kupa maçına çıktı maç trabzonda o maçta elenmiştik akhisardı rakip heralde muhammet forvet oynuyordu ve hamının saha kenarından verdi taktik kulaklarımla duydum muhammet hadi daaaaaaaa ....

Yorum

• İlk olarak atillati tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Macron ile BMN ‘nin logosunun aynı olmasına ne demeli Omuzda macron logosu olursa resmen BMN’den bir iz olacak formada.
                                Yıllardır verdiğimiz emeklerin karşılığı
                                Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..
                                Ayağa KALK!

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X