Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak ucurum tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Formaları kendi gözünle gördün mü renktaş?
    Siyah formayı bütün olarak gördüm.Kulübe en son yollanan prototipi paylaştık.Gelişme olduğunda yazacağım.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
    KUPA TAYYİP ERDOĞANDA

Yorum

• İlk olarak aydınTonyalı tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Siyah formayı bütün olarak gördüm.Kulübe en son yollanan prototipi paylaştık.Gelişme olduğunda yazacağım.

Eyvallah.

Yorum

• [QUOTE=aydınTonyalı;1920927746]Siyah formayı bütün olarak gördüm.Kulübe en son yollanan prototipi paylaştık.Gelişme olduğunda yazacağım.

Bu formaları gördüğünüz kişilere eğer forma konusunda söz sahibiyse veya yöneticilere de ulaşabiliyorsa taraftarın yenilik görmek istediğini monokrom armanın daha iyi olabileceğini söyler misiniz? Yukarıda duyumlara göre çizilen formada da kesinlikle monokrom arma harika duruyor.

Yorum

• [QUOTE=emrejt;1920927759]
          İlk olarak aydınTonyalı tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

Bu formaları gördüğünüz kişilere eğer forma konusunda söz sahibiyse veya yöneticilere de ulaşabiliyorsa taraftarın yenilik görmek istediğini monokrom armanın daha iyi olabileceğini söyler misiniz? Yukarıda duyumlara göre çizilen formada da kesinlikle monokrom arma harika duruyor.
          Yönetim kimseyi sallamaz

Yorum

• [QUOTE=ucurum;1920927760]
            İlk olarak emrejt tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

Yönetim kimseyi sallamaz
            Belki birinin aklında bir ışık yanar da şu taraftarı dinlemek mantıklı gelir bu formaları giyecek alacak olan taraftar. Yıllarca düz tişörtler giydirdiler senelerdir eziyet çekiyoruz resmen forma konusunda özellikle de tasarım olarak.

Yorum

• [QUOTE=emrejt;1920927762]
              İlk olarak ucurum tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

Belki birinin aklında bir ışık yanar da şu taraftarı dinlemek mantıklı gelir bu formaları giyecek alacak olan taraftar. Yıllarca düz tişörtler giydirdiler senelerdir eziyet çekiyoruz resmen forma konusunda özellikle de tasarım olarak.
              Haklısın...

Ama daha önce söyledim mi bilmiyorum: YÖNETİM KİMSEYİ SALLAMAZ

Yorum

kardeşim sen bu forma işini takip ediyorsun yönetim macronla alaştığını ne zaman açıklayacak ve formalar ne zaman tanıtılacak

Yorum

• İlk olarak redbul tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  kardeşim sen bu forma işini takip ediyorsun yönetim macronla alaştığını ne zaman açıklayacak ve formalar ne zaman tanıtılacak

haziranın ilk haftası zaten formalar çıkacak 1- haftaya inş

Yorum

• İlk olarak trabzonsporkits tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    haziranın ilk haftası zaten formalar çıkacak 1- haftaya inş
                    sağol kardeşim

Yorum

• [QUOTE=emrejt;1920927759]
                      İlk olarak aydınTonyalı tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

Ulaşabildiğim herkese söylüyorum.Twitterdaki ‘Trabzonspor Formaları’ hesabını da ben yönetiyorum oradan da yazıyorum bu konuyu hep.
                      Yönetimimizde Türkiye Tasarım Vakfı başkanı var ama görünen o ki bu konularla ilgilenmiyor.

KUPA TAYYİP ERDOĞANDA

Yorum

• İlk olarak redbul tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Yöneticiler Haziran ilk haftası diyor.Galiba üç formayı ve antrenman ürünlerini birlikte tanıtmak için bekleniyor.Duyuru yapılmamasına bende anlam veremiyorum.

KUPA TAYYİP ERDOĞANDA

Yorum

Yöneticiler Haziran ilk haftası diyor.Galiba üç formayı ve antrenman ürünlerini birlikte tanıtmak için bekleniyor.Duyuru yapılmamasına bende anlam veremiyorum.

eyvallah kardeşim

Yorum

• İlk olarak Yiğit SARI tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            16-17 forması. Pek de benzer değiller aslında. En güzel siyah-gri olurdu gibi geliyor bana bu modelde de. Farklı modellerde farklı renkler tartışılır tabi.

[ATTACH]15583[/ATTACH]
                            Bir arkadaşımız bordo kol ve şeritleri MAVİ; sponsor sarısı, arma ve konçları BORDO olarak tasarlayabilir mi?
                            Akıl, öfkeyi ve onunla kolayca birleşen bilgisizliği yener. Aklı kullanmak biraz zahmet, çaba gerektirir.

Yorum

• Macron amblemi BMN amblemi ile aynı sanki
                              Efsaneler asla ölmez,sadece şekil değiştirir...Fırtına döndü!!
                              Yönetim,futbolcu,taraftar elele hep beraber 8.şampiyonluğa...

Yorum

• Milan la maçımız var öncesi formalar tanıtılır ve maç yerinde satılırsa yok satar

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X