bizim geçen seneki çubuklu formanin dikimini begenen yok mu ? mis gibi yau, daha iyisi nasil olur bilmiyorum... bu senekiler yapistirma, kötü, o baska mesele
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri
Daraltma
X
-
İlk olarak Murat' tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleŞampiyonlar Ligi'nde formayı bu haliyle kullanabilecekler mi? Malum arka tarafının da çizgili olmasından dolayı.
Yorum
-
bizim bu seneki çubukludan çok çok farkli degil... ben geçen sene ve bu seneki formalarimizin bir kismini begendim açikçasi, geçen seneki çubuklu ve beyaz forma (beyazin arma hâriç belki) ve bu seneki parçali ve çubuklu, bilhassa parçali çok iyi, kumasi da iyi sayillir, neyini begenmiyor milletTrabzon futbolunun kralı, Ahmet Suat Özyazıcı
Yorum
-
İlk olarak trabzonsporkits tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleGibi
Mi A1 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Yorum
-
İlk olarak falcon_61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleForma nasıl olmasın deseler, böyle bir şey tarif ederdim. Kalın çubuklar, beyaz ve yakalı boğaz. Sevmediğim 3 şey bir arada.
Mi A1 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
yaka bordo olacak galiba son bilgi o
Yorum
-
İlk olarak Sefer Asan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleumarim bu rezil seyler çikmaz ortaya, arariz eski formalari hey gidi hey... yakali makali ne yaa, haydi 3.formayi öyle yaparsin da efsâne çubukluya yaka ne alâka ?
Yorum
-
İlk olarak trabzonsporkits tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleGibi
Yorum
-
İlk olarak trabzonsporkits tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülehocam sen çok düz birisin ya
baskalari bir seyler yapiyor diye özenmeye gerek yok, düz basit ama klas bir forma herkesi memnun eder... yakali paçali bilmem neli diye abartmaya ne gerek var... lazio formasi öyle sanirim, çok mu iyi ? pijama gibi duruyor (biraz da renklerinden dolayi tabi)
paok formalari iyi, onlar gibi olacaksa tamam, vücuda da yapisiyor bizim esk kappa formalar gibi...
yaka böyle olsa çok iyi olur
böyle de olsa fenâ olmaz
hayir yâni, bu paylastigin forma çok mu farkli, yâni düz ama yakasi da var, yakasi mi klas yapiyor onu ? aksine bence berbat ediyor... ve çubuklar kalin hiç yakismiyor bize...En son Sefer A. tarafından düzenlendi; 21.05.2018, 00:31.Trabzon futbolunun kralı, Ahmet Suat Özyazıcı
Yorum
-
İnter'in 2018/2019 maç forması satışa çıktı 86.00€
Armalarda yeni bir kumaş teknolojisi kullanıyorlar artık.
Çubuklu formamız için marka ne olursa olsun bir sezon bordo bir sezon mavi ağırlıklı olmalı. Çubuklu formaya uygun set bordo ve mavi ağırlıklı olarak dengelenir.
Yorum
-
İlk olarak Sefer Asan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüledumduz olmak eyidur.. hele çiksin formalar ortaya da, bakalim... ben ümitli degilim, sonuç beklenenden kötü olacak bence...
baskalari bir seyler yapiyor diye özenmeye gerek yok, düz basit ama klas bir forma herkesi memnun eder... yakali paçali bilmem neli diye abartmaya ne gerek var... lazio formasi öyle sanirim, çok mu iyi ? pijama gibi duruyor (biraz da renklerinden dolayi tabi)
paok formalari iyi, onlar gibi olacaksa tamam, vücuda da yapisiyor bizim esk kappa formalar gibi...
yaka böyle olsa çok iyi olur
böyle de olsa fenâ olmaz
hayir yâni, bu paylastigin forma çok mu farkli, yâni düz ama yakasi da var, yakasi mi klas yapiyor onu ? aksine bence berbat ediyor... ve çubuklar kalin hiç yakismiyor bize...
Yorum
-
-
İlk olarak byhaluk61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleŞu formayı yapamazlar mı bize?[ATTACH]15562[/ATTACH]
bugünki sartlarda ve markalasmada sadece 3. forma olarak olur
onuda simdilik kimse düsünemedi"Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."
Ünal Karaman
ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK
Yorum
-
İlk olarak selcuk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülebu barca dönemimizden
bugünki sartlarda ve markalasmada sadece 3. forma olarak olur
onuda simdilik kimse düsünemedi
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum