Twitter'da @TShirts61 hesabı Macron formamızla ilgili iç saha formamızın orta kalınlıkta çubuklu, deplasman formamızın mavi ağırlıklı, alternatif formamızın koyu gri ağırlıklı ve monokrom armalı olduğunu yazmış. Ben bu hesabı üyelerimizden biri yönetiyor diye hatırlıyorum, eğer formalarla ilgili daha çok bilgisi varsa aktarabilir mi? Formalar bize özel mi katalog mu? Maç forması, taraftar forması gibi ayrım olacak mı? Uzun kollu formalar olacak mı?
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri
Daraltma
X
-
İlk olarak emrejt tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleTwitter'da @TShirts61 hesabı Macron formamızla ilgili iç saha formamızın orta kalınlıkta çubuklu, deplasman formamızın mavi ağırlıklı, alternatif formamızın koyu gri ağırlıklı ve monokrom armalı olduğunu yazmış. Ben bu hesabı üyelerimizden biri yönetiyor diye hatırlıyorum, eğer formalarla ilgili daha çok bilgisi varsa aktarabilir mi? Formalar bize özel mi katalog mu? Maç forması, taraftar forması gibi ayrım olacak mı? Uzun kollu formalar olacak mı?
Yorum
-
İlk olarak emrejt tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleTwitter'da @TShirts61 hesabı Macron formamızla ilgili iç saha formamızın orta kalınlıkta çubuklu, deplasman formamızın mavi ağırlıklı, alternatif formamızın koyu gri ağırlıklı ve monokrom armalı olduğunu yazmış. Ben bu hesabı üyelerimizden biri yönetiyor diye hatırlıyorum, eğer formalarla ilgili daha çok bilgisi varsa aktarabilir mi? Formalar bize özel mi katalog mu? Maç forması, taraftar forması gibi ayrım olacak mı? Uzun kollu formalar olacak mı?
Bir formada üç farklı kumaş kullanmış Macron bize.Antrenman ürünlerimizin hepside satışa sunulacak.Haziran ayında satışa sunulacaklar.
Çubuklu formamızın çubuk sayısı Stoke City’e benziyor.Arkadaşımızda atmış buraya.
Çubuklu formamız yine bordo ağırlıklı olacak gibi gözüküyor.
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildiKUPA TAYYİP ERDOĞANDA
Yorum
-
İlk olarak aydınTonyalı tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleFormalar bize özel,maç forması ayrımı Macron’da yok ama seneye bu durum değişebilir bilinmez.Uzun kollu forma tabiki de olacak.
Bir formada üç farklı kumaş kullanmış Macron bize.Antrenman ürünlerimizin hepside satışa sunulacak.Haziran ayında satışa sunulacaklar.
Çubuklu formamızın çubuk sayısı Stoke City’e benziyor.Arkadaşımızda atmış buraya.
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Yorum
-
Gri formayı çok çok merak ettim. Hadi bakalım
Keşke biri sızdırsa formalarıEn son Yiğit Sarı tarafından düzenlendi; 14.05.2018, 11:02.
Yorum
-
İlk olarak aydınTonyalı tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleFormalar bize özel,maç forması ayrımı Macron’da yok ama seneye bu durum değişebilir bilinmez.Uzun kollu forma tabiki de olacak.
Twitter hesabını siz yönetiyorsunuz sanırım dostum, grinin yanında siyah ve mavi renkler de koymuşsunuz koyu gri yanına siyah ve mavi olacağı kesin midir. Ben düşününce bile heyecanlanıyorum mükemmel bir forma olabilir.
Yorum
-
İlk olarak Savage Dante tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleTwitter hesabını siz yönetiyorsunuz sanırım dostum, grinin yanında siyah ve mavi renkler de koymuşsunuz koyu gri yanına siyah ve mavi olacağı kesin midir. Ben düşününce bile heyecanlanıyorum mükemmel bir forma olabilir.
Koyu gri ağırlıklı alternatif forma ve tek renk siyah logo söylediler bana.Grinin yanına siyah renk olacağı kesin gibi ama maviyi ben ekledim,o renklerin yanına mavi iyi gider.Font ve numara mavi olur diye düşündüm.
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildiKUPA TAYYİP ERDOĞANDA
Yorum
-
İlk olarak aydınTonyalı tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleFormaları giymiş birinci kaynaktan aldım bilgileri.Kesinlikle kulüp dışına foto sızdırılmıyor olması gerektiği gibi.
Koyu gri ağırlıklı alternatif forma ve tek renk siyah logo söylediler bana.Grinin yanına siyah renk olacağı kesin gibi ama maviyi ben ekledim,o renklerin yanına mavi iyi gider.Font ve numara mavi olur diye düşündüm.
Yorum
-
karabok maçında bir sürpriz olur da yeni sezon formaları giyilir mi acep?https://www.youtube.com/watch?v=2EAE...nnel=haydevira
Eze eze 2021-2022.
#Rahatsızlık vermeye devam. #Dik Oyna. #Kazım Gibi Sev.
Yorum
-
İlk olarak tahir61ayas tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülekarabok maçında bir sürpriz olur da yeni sezon formaları giyilir mi acep?
#yeniformamacron
#macronts
gibi
Yorum
-
İlk olarak emrejt tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleFormalarımızın bize özel olacağını bilmek güzel. Umarım şort ve çorap detaylarıyla da (çorapta TS yazması gibi) harika bir set olur. Kulüp tarihinde de ilk olacak galiba monokrom armalı formamız. Türkiye'de böyle bir örnek var mı bilmiyorum. Harika bir tanıtım ile de hem gelir açısından hem taraftarı ürünleri almaya yönlendirme açısından iyi bir çalışma yapılmalı kesinlikle.
Yorum
-
İlk olarak the_storm_boy tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleTrabzonspor'un yaptığı transferlerin kampa yetiştiği, tarihte ilk defa görüldü.
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum