Ben dün Trabzon'da Ziraat'in oradaki Ts Club'da maç forması yaptırdım hiçbir sorun yaşamadım. Hizmet kalitesi de iyiydi. Demek ki harften harfe sıkıntıları var çok ilginç.
Koldaki stsl patch de yapıyorlar mı?
Huawei P10 Plus cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Evet. Formaların hiçbirinde stsl patch yok zaten maç forması yaptırmak istiyorum istinye üniversitesi ve koldaki stsl logosu da olsun dediğinizde onlar sıfırdan basıyorlar. Yani hazır maç formaları yok siz baskı yaptırırken söylediğinizde yapıyorlar. Ben formayı yazın aldım baskılarını geçen gün yaptırdım. Her baskı için 15 tl alıyorlar. Stsl 15, istinye üniversitesi 15 tl, isim numara 15 tl. Ben koleksiyonuma eklemek için ücretine çok bakmadım. Koleksiyon yapanlar için böyle maç forması yaptırmalarını tavsiye ederim. Her sene gittiğimde sorarım maç forması yapıyor musunuz diye geçen sene yapmıyorlardı bu sene yapıyorlar.
En son Emre Yamak tarafından düzenlendi; 05.02.2018, 09:25.
Evet. Formaların hiçbirinde stsl patch yok zaten maç forması yaptırmak istiyorum istinye üniversitesi ve koldaki stsl logosu da olsun dediğinizde onlar sıfırdan basıyorlar. Yani hazır maç formaları yok siz baskı yaptırırken söylediğinizde yapıyorlar. Ben formayı yazın aldım baskılarını geçen gün yaptırdım. Her baskı için 15 tl alıyorlar. Stsl 15, istinye üniversitesi 15 tl, isim numara 15 tl. Ben koleksiyonuma eklemek için ücretine çok bakmadım. Koleksiyon yapanlar için böyle maç forması yaptırmalarını tavsiye ederim. Her sene gittiğimde sorarım maç forması yapıyor musunuz diye geçen sene yapmıyorlardı bu sene yapıyorlar.
Normalde hiç denk gelmedim de ilk sizden duyunca şaşırdım bende yaptırırım o zaman teşekkür ederim.
Kurumsal kimlikteki bordo tam olarak bordo bile değil. Kahverengi kullanıyoruz resmen.
Kesinlikle, en yakın zamanda kurumsal kimlikte gerekli düzenlemelerin yapılması gerekiyor. Koyu bordonun altını çizmemize gerek mi var yahu gerçekten aklım almıyor, insanlar ne kadar aymaz olabiliyor böyle.
Valla nerden aldılarsa bordo yu yanlış almışlar. Göz var nizam var kahverengi o kahverengi.
Kulübün paylaştığı pdf te öyle gözüküyor.
Renklerin kodlarını yazdığında bu tonlar ortaya çıkıyor.Bordo biraz daha koyu,mavi biraz daha açık olmalı.İnşallah Macron formalarına bu renkler tarif ettiğim gibi uygulanır.Adidas formalarda bu fotoğraftaki tonlar kullanılmış.
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Yorum