Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak emrejt tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    [ATTACH]15180[/ATTACH]

Ben dün Trabzon'da Ziraat'in oradaki Ts Club'da maç forması yaptırdım hiçbir sorun yaşamadım. Hizmet kalitesi de iyiydi. Demek ki harften harfe sıkıntıları var çok ilginç.
    Koldaki stsl patch de yapıyorlar mı?

Huawei P10 Plus cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Yorum

• Patch satmaları çok saçma.Sonra aldığımız forma giyilmiş mi,giyilmemiş mi uğraş dur [emoji846]

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
      KUPA TAYYİP ERDOĞANDA

Yorum

• İlk olarak the_storm_boy tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Koldaki stsl patch de yapıyorlar mı?

Evet. Formaların hiçbirinde stsl patch yok zaten maç forması yaptırmak istiyorum istinye üniversitesi ve koldaki stsl logosu da olsun dediğinizde onlar sıfırdan basıyorlar. Yani hazır maç formaları yok siz baskı yaptırırken söylediğinizde yapıyorlar. Ben formayı yazın aldım baskılarını geçen gün yaptırdım. Her baskı için 15 tl alıyorlar. Stsl 15, istinye üniversitesi 15 tl, isim numara 15 tl. Ben koleksiyonuma eklemek için ücretine çok bakmadım. Koleksiyon yapanlar için böyle maç forması yaptırmalarını tavsiye ederim. Her sene gittiğimde sorarım maç forması yapıyor musunuz diye geçen sene yapmıyorlardı bu sene yapıyorlar.
        En son Emre Yamak tarafından düzenlendi; 05.02.2018, 09:25.

Yorum

• İlk olarak emrejt tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Evet. Formaların hiçbirinde stsl patch yok zaten maç forması yaptırmak istiyorum istinye üniversitesi ve koldaki stsl logosu da olsun dediğinizde onlar sıfırdan basıyorlar. Yani hazır maç formaları yok siz baskı yaptırırken söylediğinizde yapıyorlar. Ben formayı yazın aldım baskılarını geçen gün yaptırdım. Her baskı için 15 tl alıyorlar. Stsl 15, istinye üniversitesi 15 tl, isim numara 15 tl. Ben koleksiyonuma eklemek için ücretine çok bakmadım. Koleksiyon yapanlar için böyle maç forması yaptırmalarını tavsiye ederim. Her sene gittiğimde sorarım maç forması yapıyor musunuz diye geçen sene yapmıyorlardı bu sene yapıyorlar.
          Normalde hiç denk gelmedim de ilk sizden duyunca şaşırdım bende yaptırırım o zaman teşekkür ederim.

Yorum

Normalde hiç denk gelmedim de ilk sizden duyunca şaşırdım bende yaptırırım o zaman teşekkür ederim.

Ben 2010-2011 sezonunda da yaptırmıştım. Her sezon sorarım daha güzel oluyor ki bu imkanın sürekli olması lazım hem ekstra gelir getirir kulübe.

Yorum

• biz yıldızı neden sarı renk kullanıyoruz
              bjk siyah
              gs sarı fb de lacivert kullanıyor
              biz neden bordo yada mavi klullanmıyoruz
              Ne Olmuş Şampiyon Olamadıysak,,,
              Hayallerimizi Satmadık'ya,,,

Yorum

• İlk olarak zafer6161 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                biz yıldızı neden sarı renk kullanıyoruz
                bjk siyah
                gs sarı fb de lacivert kullanıyor
                biz neden bordo yada mavi klullanmıyoruz

KUPA TAYYİP ERDOĞANDA

Yorum

• Kurumsal kimlik diye bir şey uydurdular, ondan
                  Türkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
                  Trabzonspor şükretmedikçe şampiyon olamaz---------------------------TRABZONSPOR
                  Tüketirsen azalır, üretirsen çoğalır--------------------------------------İÇİN
                  Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?

Yorum

• Kurumsal kimlikteki bordo tam olarak bordo bile değil. Kahverengi kullanıyoruz resmen.

Yorum

Kurumsal kimlikteki bordo tam olarak bordo bile değil. Kahverengi kullanıyoruz resmen.

Kesinlikle, en yakın zamanda kurumsal kimlikte gerekli düzenlemelerin yapılması gerekiyor. Koyu bordonun altını çizmemize gerek mi var yahu gerçekten aklım almıyor, insanlar ne kadar aymaz olabiliyor böyle.

Yorum

• Kurumsal kimlikteki renkler öyle gözüküyor ki 1995-96 çubuklusundan alınma.

KUPA TAYYİP ERDOĞANDA

Yorum

• İlk olarak aydınTonyalı tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Kurumsal kimlikteki renkler öyle gözüküyor ki 1995-96 çubuklusundan alınma.

Valla nerden aldılarsa bordo yu yanlış almışlar. Göz var nizam var kahverengi o kahverengi.

Yorum

Valla nerden aldılarsa bordo yu yanlış almışlar. Göz var nizam var kahverengi o kahverengi.

Kulübün paylaştığı pdf te öyle gözüküyor.
                            Renklerin kodlarını yazdığında bu tonlar ortaya çıkıyor.Bordo biraz daha koyu,mavi biraz daha açık olmalı.İnşallah Macron formalarına bu renkler tarif ettiğim gibi uygulanır.Adidas formalarda bu fotoğraftaki tonlar kullanılmış.

KUPA TAYYİP ERDOĞANDA

Yorum

• Udinese de macron da artık macron süper atılımlar yapıyor

Yorum

• Shaktar’ın bu sezonki forması bir kaç değişiklikle Güney Amerika kataloğuna girdi.

KUPA TAYYİP ERDOĞANDA

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X