Bu ilk ziyaretinizse, önce bağlantıya tıklayarak SSS bölümünü kontrol etmeyi unutmayın.
Mesaj göndermeden önce kayıt olmanız gerekebilir: devam etmek için önce kayıt linkine tıklayın.
Mesajları görüntülemeye başlamak için, aşağıdaki seçimden ziyaret etmek istediğiniz forumu seçin.
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri
Hami bir kupa maçına çıktı maç trabzonda o maçta elenmiştik akhisardı rakip heralde muhammet forvet oynuyordu ve hamının saha kenarından verdi taktik kulaklarımla duydum muhammet hadi daaaaaaaa ....
giyen abimiz ferör adalarinin milli takim td si degil mi, su olsen
Yaşım yetmediği için bilemiyorum da güzel forma NB sponsor olunca yapsın bunun gibi.
İlk olarak nakzo tarafından gönderildi
Hami bir kupa maçına çıktı maç trabzonda o maçta elenmiştik akhisardı rakip heralde muhammet forvet oynuyordu ve hamının saha kenarından verdi taktik kulaklarımla duydum muhammet hadi daaaaaaaa ....
Ben yetişemiyorum bu dönemlere ama fotoğrafı sağ tıklayıp aradığımızda Lars Olsen'in ismi çıkıyor. Danimarkalı milli futbolcu, şu anda da Faroe Adaları milli teknik direktörlüğünü yapıyor.
Ben yetişemiyorum bu dönemlere ama fotoğrafı sağ tıklayıp aradığımızda Lars Olsen'in ismi çıkıyor. Danimarkalı milli futbolcu, şu anda da Faroe Adaları milli teknik direktörlüğünü yapıyor.
91-92 sezonunda formamızı giyen lars olsen dir kendileri..güçlü yıllarımız
Elit takımlara yapmış. Celtic yerine Tothenham elit kategoriye girmiş.
Celtic NB giyiyor yalnız bayadır
İlk olarak nakzo tarafından gönderildi
Evet kardeşim uzun uzun yazmadım cümleyi. Nike giyerken, bizim gibi tedarikçi ya da sıradan sponsor değildi. Elit kategori takımıydı. Tothenham'ı bu seviyede ilk kez gördüm. Onu belirttim.
Yorum