Xl stokta yok
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri
Daraltma
X
-
İlk olarak Fatih Çelik tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleArkadaşlar Almanya'da ekmek 1€ Türkiye'de 1TL hatta 1,25TL
Forma Almanya'da 40€ Türkiye'de 160 TL. Dolayısıyla Türkiye için pahalı. Aslında bu yüzyılda eğlence insanın temel ihtiyaçlarından biridir. Ancak Türkiye ve Türk insanı için böyle değil. Temel ihtiyaçları için paraya kıyabilir bir insan ancak eğlence ve ekstra işler için eli cebine gidemiyor. Maalesef giderse ay sonu uçsuz bucaksız bir ekstre geliyor çünkü
Yorum
-
İlk olarak El_Matador tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleSen en iyisi benim yazdiklarimi tekrar oku.....hem ne sebeplen ben konusmiyacakmisim?
Konu TR / Almanya alim gücü deyil. Ama senin mantiginlan cevab vermem gerekirse.Almanyada ben 1€e aldim arabayi Türkiyede 5€ veren , yada 1€ aldim cep telefonunu 3€ veren, kusura bakmasin o zaman .Benim 80€ verdim formaya 40€ verebilir.....
Almaya imkani olmayana lafim yok.Sözüm Bahane üretenlere.
almanyada 60 eur olan formanın burada 60TL olması gerekir.. doğrusu budur..Attan inip eşeğe bindik!
okay gudubetinin bizde oynadığı sürede bir tane bile kupa kazanamamışız!!! toplam 6 senede sıfır kupa!
Yorum
-
İlk olarak memozcan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülekardeşim bence burada asıl mesele alım gücü paritesi denilen şey.. bahsettiğiniz telefon ve araç ücretinin büyük kısmı vergi maalesef.. onun haricinde alım gücünü karşılaştırmak için eur ile TL'yi bire bir çevirmek lazım.. almanyada asgari ücret bildiğim kadarıyla 1500 eur civarında burda da 1400 lira..
almanyada 60 eur olan formanın burada 60TL olması gerekir.. doğrusu budur..
Büyük kulüp isek formanida alacaksin,kombinenide.
Antalyaspor 20.000 kombine satmis.Kayseri,Bursa Konyada ayni seviyelerde.....Sadecw birtane Trabzonspor var,baska yok.
Yorum
-
İlk olarak Murat' tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleArmamız omuza çıkacak nerdeyse.BordoMavi.Net - Erzurum - Ankara - Çanakkale - Trabzon
Yorum
-
Forma Sponsorumuz Nike ve Ürünleri | Yeni Sezon Formalarımız Tanıtıldı
Şu ürünlere Ts Club'ın yaptığı tek iş amblem basmak onuda düzgün yapamıyorlar.Cumartesi günü çubuklu formayı almaya gideceğim.Eğer fotodaki gibi simetrik değilse almayacağım.
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildiEn son aydınTonyalı tarafından düzenlendi; 10.08.2017, 01:35.KUPA TAYYİP ERDOĞANDA
Yorum
-
İlk olarak aydınTonyalı tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
Umarım hepsi böyle değildir!
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Yorum
-
Forma Sponsorumuz Nike ve Ürünleri | Yeni Sezon Formalarımız Tanıtıldı
Çubuklu formanın altına bordo veya mavi şort kombini yapmaktansa beyaz şort iyi gitmez mi? Bir tek ben mi bu kombinasyonu çok yakıştırıyorum birbirine
En son Cagdas Topal tarafından düzenlendi; 10.08.2017, 08:27.
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum