Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Osmanlispor'un formasi müthis. Gercek ise, tabi. Sahsen hosuma gitti.

Gerci fake'dir. Spor Popo Süper Ligte muhtesem Arial font zorunlulugu var. Böyle özel fontlara izin yok.
    En son Gümüshaneli61 tarafından düzenlendi; 14.07.2017, 19:19.

Yorum

• Yorum

• Osmanlı ne la. İ.Melih Ankara fantezilerini bitirdi sıra spora geldi. Böyle gereksiz bir kulubun varolmasi bile saçmalık.

LG-D855 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
        Trabzonspor'un yaptığı transferlerin kampa yetiştiği, tarihte ilk defa görüldü.

Yorum

• formalarımızı taraftar giyince moralim bozuldu.
          bence kimseye bakmadan gidip alın. denemeyin bile
          futbolcularda görsek yeterli.
          olabildiğince küçük beden alın.
          YaŞaSın CuMhUrİyEt YaŞaSıN TrAbZoNsPoR ilelebet..

Yorum

• İlk olarak Fatih Çelik tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Osmanlı temalı hediyelik eşya gibi Eminönün'de 10€'a turistler kapışır
            LÜtfen Fatih bey,atalarımızın estetik,uyum,ölçü-oran duyguları gayet gelişmişti
            Bordo Mavi bayrağım kanatlansın sonsuza.
            Genç, yaşlı, erkek, kadın; verdik omuz omuza.

Yorum

• İlk olarak beratika tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              LÜtfen Fatih bey,atalarımızın estetik,uyum,ölçü-oran duyguları gayet gelişmişti
              Neo-Osmanlı tüm bunları altın varakla çözdü. Artık bunlara gerek yok. Bas altını bas altını...
              "...Gelen Karadeniz'den Dalga Dalga Fırtına..."

Yorum

• İlk olarak kanforfi tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Şu formadan çıkarsınlar işte
                İlk olarak nakzo tarafından gönderildi
                Hami bir kupa maçına çıktı maç trabzonda o maçta elenmiştik akhisardı rakip heralde muhammet forvet oynuyordu ve hamının saha kenarından verdi taktik kulaklarımla duydum muhammet hadi daaaaaaaa ....

Yorum

• 1.90 boy 75 kilo. L beden tam oldu. İnternetten alacaklar için yararlı olur belki.
                  Eğo ime asin Trapezunte..

Yorum

• Parçalı formayla birlikte iki üç şey daha sipariş ettim. Bakalım ne zaman gelir. Tahmini teslimat süresi 10 yazıyordu ama o kadar da değildir.
                    Ola Toivonen #9

Gylfi Sigurdsson #23

Yorum

• Nike 'ileride aynı tasarım kalıbını nasıl zenginleştirebilirim?' sorusunu da çözerek ilerliyor:

https://twitter.com/afs_ist

Yorum

• Bu tasarım kendini en güzel bizim renklerimizde gösterdi. Tasarımda sizi özel kılan biraz da doğru renkler. Nike giyen milli takımlar aynı kalıbın farklı renklerini giyiyor çoğu kez.

https://twitter.com/afs_ist

Yorum

• https://twitter.com/afs_ist

Yorum

• 1.86 boy 80 kiloyum M beden sipariş verdim. Bakalım nasıl olacak?[emoji4]

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
                            Teşekkürler ADMIN!!!

Yorum

• Antalyaspor'un formasına katalog değil diyenlere gelsin.
                              Sporting Gijon

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
                              KUPA TAYYİP ERDOĞANDA

Yorum

• şu formadaki ince küçük detaylar ve kumaşa bir bakın. üstelik genoa gibi bir takıma yapılmış. ben şahsen nike'ı istemiyorum. bizi iplemiyorlar, bu seneki formanın güzel olmasının sebebi renklerimiz. nike bize ve 50. yıla özel hiçbir şey katmadı formaya.
                                oysa şu formadaki armanın altındaki yazılara bir bakın. markanın amblemine bir bakın. enfes iş çıkarmışlar. bize neler yapmazlar. ben LOTTO, MACRON, NEW BALANCE, UNDER ARMOUR gibi bizi benimseyecek bize değer verecek markaların formalarını istiyorum.

bu da macron'un yaptığı formalardan;
                                vitoria sc

bu club brudge'e

şimdi bizim bu kulüplerden neyimiz eksik ki şu değeri görmüyoruz. demek ki değer görmek için nike'ı bırakıp bu markalardan biri ile çalışmak gerekiyormuş. en kısa sürede bu işi halledip seneye yukardaki markalardan biri ile anlaşmamız gerekir.
                                PLK-L01 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
                                En son Emrah Erata tarafından düzenlendi; 15.07.2017, 22:05.
                                Kim demiş haram nedir bilmez Hayyam? Ben haramı helalı karıştırmam:
                                Seninle içilen şarap helaldir, Sensiz içtiğimiz su bile haram.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X