Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• UEFA kuralları Portekiz'in de formasının değiştirilmesine yol açmıştı

Barcelona da geçmiş sezonlarda kendi liginde tam parçalı giyerken, şampiyonlar ligi formalarının sırtı düz başka formalarla çıkmıştı maçlara. Aynı kurala kendi liginde tam çubuklu giyip UEFA liglerinde sırtı düz forma giyen takımlar da olmuştu.

https://twitter.com/afs_ist

Yorum

• İlk olarak a f s tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      UEFA kuralları Portekiz'in de formasının değiştirilmesine yol açmıştı

Barcelona da geçmiş sezonlarda kendi liginde tam parçalı giyerken, şampiyonlar ligi formalarının sırtı düz başka formalarla çıkmıştı maçlara. Aynı kurala kendi liginde tam çubuklu giyip UEFA liglerinde sırtı düz forma giyen takımlar da olmuştu.

Galatasaray'ın formasının kollarında renk farkı yok,aynı şekilde Portekiz'inde.Bence Uefa Futbolcu adının yukarıya yazılmasını istediği için kollardaki renkler iptal ediliyor.Ensenin altı sarı ve Garenta reklamı olduğu için izin vermemiş olabilir. Şöyle düşündümumarayı Sarı yapsalar yukarıda boyalı alan sarı olduğu için karışma ve iyi okunmama durumu olabilir.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
      KUPA TAYYİP ERDOĞANDA

Yorum

• İlk olarak aydınTonyalı tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Galatasaray'ın formasının kollarında renk farkı yok,aynı şekilde Portekiz'inde.Bence Uefa Futbolcu adının yukarıya yazılmasını istediği için kollardaki renkler iptal ediliyor.Ensenin altı sarı ve Garenta reklamı olduğu için izin vermemiş olabilir. Şöyle düşündümumarayı Sarı yapsalar yukarıda boyalı alan sarı olduğu için karışma ve iyi okunmama durumu olabilir.

GS formalarin kollarında ton farkı var bir tarafı açık bir tarafı koyu

Yorum

• İnternet sitesinde stoka yükleme yapmayan ve "Tükendi' krizine neden olan TS-Club Koordinatörü Zafer Çalışkan istifa etti.

Hasan Tuncel
          Hakan KULAÇOĞLU: "Sabırlı, sistemli ve ekonomik, tüketen değil üreten bir Trabzonspor oluşturmak."
          Murat

Yorum

• İlk olarak My tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            İnternet sitesinde stoka yükleme yapmayan ve "Tükendi' krizine neden olan TS-Club Koordinatörü Zafer Çalışkan istifa ettHasan Tuncel
            erdemli bir davranış
            TRABZONSPOR
            iyi ki varsın Eren Bülbül...
            İyi ki varsın Arslan Kulaksız...

Yorum

• arkadaşlar alanlardan ricamdır ... mutlaka benim gibi göbekli arkadaşlar vardır ... allah için 1,88 boy 106kg hangi bedeni almak lazım ... bütün forum fit değildir herhalde xl alıyorum bazen çul giymiş gibi oluyorum l alıyorum streç filme sarsalar daha iyi yardım lütfen
              En son Ozan Gözaçan tarafından düzenlendi; 14.07.2017, 16:27.
              Biz Trabzonsporluluğu Sizden Öğrenecek Değiliz...

Yorum

• İlk olarak Ozan Gözaçan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                arkadaşlar alanlardan ricamdır ... mutlaka benim gibi göbekli arkadaşlar vardır ... allah için 1,88 boy 106kg hangi bedeni almak lazım ... bütün forum fit değildir herhalde xl alıyorum bazen çul giymiş gibi oluyorum l alıyorum streç filme sarsalar daha iyi yardım lütfen

bu tablodan bi ölçülerinize bakın isterseniz XL daha uygun gibi duruyor kilonuza göre ama bilemedim

Yorum

• İlk olarak Ozan Gözaçan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  arkadaşlar alanlardan ricamdır ... mutlaka benim gibi göbekli arkadaşlar vardır ... allah için 1,88 boy 106kg hangi bedeni almak lazım ... bütün forum fit değildir herhalde xl alıyorum bazen çul giymiş gibi oluyorum l alıyorum streç filme sarsalar daha iyi yardım lütfen
                  Hocam.gecen seneki forman neyse bir beden buyugunu al kalip guzel cul gibi durmaz😀

SM-G800H cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Yorum

• gf.jpg

Bilmiyorum gerçek mi ama Osmanlıspor'un iç saha formasıymış.

Re-za-let.
                    BordoMavi.Net - Erzurum - Ankara - Çanakkale - Trabzon

Yorum

• İlk olarak İsmail Sezgin tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Mutlu yıllar diyeyim o zaman. Sana sürpriz bize de sürpriz oldu ama en azından güzel sürpriz
                      Sağolasın kardeşim. Aynen
                      Onca nimet varken, kul hakkı yemeyin!

Yorum

• İlk olarak Faruk BERBER tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        [ATTACH]13584[/ATTACH]

Re-za-let.
                        Osmanlı temalı hediyelik eşya gibi Eminönün'de 10€'a turistler kapışır
                        "...Gelen Karadeniz'den Dalga Dalga Fırtına..."

Yorum

[ATTACH]13584[/ATTACH]

Re-za-let.
                          Türkiye Cennet Mahallesi Ligi

KUPA TAYYİP ERDOĞANDA

Yorum

• İlk olarak SixtyOne_61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

bu ikisi katalog mu?

birine mavi birine kırmızı logo basmışlar formalarına, bizim beyazla kıyaslayın mesela veya çıkan çubuklularla

Beyaz forma katalog bizim gibi formaya baskı yapmışlar herhangi bir şey yok. Çubuklu formayı katalogda görmedim. Ancak kırmızı beyazın arasına mavi geçiş olması nike işaretinin mavi olması hazır kalıp izlenimi verdi bana. Antalya'nın orada maviyi isteyerek kullanmış olması çok mantıklı durmuyor.

Yorum

• Antalyaspor'un formaları katalog.Hepsi katalogda var.

KUPA TAYYİP ERDOĞANDA

Yorum

[ATTACH]13584[/ATTACH]

Re-za-let.
                                Bkz: Forma olayını çok yanlış anlamak.
                                ( inşallah amatöre giderler.)
                                O beğenmediğiniz, ötekileştirdiğiniz küçük şehrin, hepinizi korkutan büyük sevdası.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X