Bu ilk ziyaretinizse, önce bağlantıya tıklayarak SSS bölümünü kontrol etmeyi unutmayın.
Mesaj göndermeden önce kayıt olmanız gerekebilir: devam etmek için önce kayıt linkine tıklayın.
Mesajları görüntülemeye başlamak için, aşağıdaki seçimden ziyaret etmek istediğiniz forumu seçin.
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri
Bende düzelttim nasıl olmuş
Yani nasıl ne zaman gelmiş
Bugün gelmiş işte. Ben sıcakta arabadan inmek istemedim bizimkiler gitti geldi yok daha gelmemiş dediler eve geldik oturduk yarım saat sonra sürpriz yaptılar. Gecikmiş doğum günü hediyesi diyelim. Yanlış bilgi verdiğime üzüldüm
Bugün gelmiş işte. Ben sıcakta arabadan inmek istemedim bizimkiler gitti geldi yok daha gelmemiş dediler eve geldik oturduk yarım saat sonra sürpriz yaptılar. Gecikmiş doğum günü hediyesi diyelim. Yanlış bilgi verdiğime üzüldüm
Mutlu yıllar diyeyim o zaman. Sana sürpriz bize de sürpriz oldu ama en azından güzel sürpriz
Almanya'da asgari ücret saat başı 8,50€ o da sektörden sektöre değişiyor. Misal bir kuaför ayda 1000-1100€ arası alır, her gün 8 saat çalıştıklarına rağmen. Yani hesap hemen hemen aynı yere çıkıyor.
Gesendet von iPhone mit Tapatalk
ama maalesef sizin dediğiniz yere çıkmıyor.. yani bizim formalarımız bayernin formalarından daha ucuz değil kesinlikle daha pahalı.. üstelik onlar bayern biz ise trabzonspor.. bu farkı da atlamayalım..
Attan inip eşeğe bindik!
okay gudubetinin bizde oynadığı sürede bir tane bile kupa kazanamamışız!!! toplam 6 senede sıfır kupa!
ama maalesef sizin dediğiniz yere çıkmıyor.. yani bizim formalarımız bayernin formalarından daha ucuz değil kesinlikle daha pahalı.. üstelik onlar bayern biz ise trabzonspor.. bu farkı da atlamayalım..
asgari ücret ne olursa olsun kumasin fiyati heryerde ayni
okadar ucuzlatabildiler demek
"Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."
Ey zengin olan, bütün hamdler kendisine ait olan, ey yoktan yaratan ve tekrar iade edecek olan, ey çok acıyan ve (dostlarını) çok seven rabbim! Beni helalinle haramından ve fazl-u kereminle senden başkasına muhtaç olmamdan müstağnî kıl! (AMİN)
Yorum