IMG_5837.JPG
Güzel yapmislar bunu mavi agirlikli bordaya cevirebilirmi biri rica etsem?
siyah olan kisimlar mavi
siyahtan maviye olan gecis beyaz
turincu bordo
simdiden tesekkürler
“ Bu bizim sözlerimiz bitmez uşaklar bitmez. Şikeci Fenerbahçe, onlan kim dalga geçmez”
[ATTACH]13514[/ATTACH]
Güzel yapmislar bunu mavi agirlikli bordaya cevirebilirmi biri rica etsem?
siyah olan kisimlar mavi
siyahtan maviye olan gecis beyaz
turincu bordo
simdiden tesekkürler
Yıllardır dikkat çekmeye çalıştığım konulardan biri; katalog özel meselesi değil doğru tasarımı doğru renklerle buluşturmak mesele.
Doğru tasarım size özel renklerle biranda 'özel' oluyor zaten. Mesele o renklere yakışan doğru tasarımı uygulamak.
Trabzonsporumuza en uygun tasarım Aston Villa diye algıda seçicilik yaptığımız parçalı forma ve çubuklu. Bu modelleri beyaz ile rahatlacak şort ve çorapla kombin etmek, hepsi bu.
Yıllardır dikkat çekmeye çalıştığım konulardan biri; katalog özel meselesi değil doğru tasarımı doğru renklerle buluşturmak mesele.
Doğru tasarım size özel renklerle biranda 'özel' oluyor zaten. Mesele o renklere yakışan doğru tasarımı uygulamak.
Trabzonsporumuza en uygun tasarım Aston Villa diye algıda seçicilik yaptığımız parçalı forma ve çubuklu. Bu modelleri beyaz ile rahatlacak şort ve çorapla kombin etmek, hepsi bu.
Haklısın abi.Beyaz şort formayı öne çıkartıyor.Ama Trabzon'a gelen deplasman takımı beyaz forma giydiği için hakem beyaz şort giymemizi istemiyor.Tff yönetimi her yönüyle insanları futboldan soğuttu.
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Shakhtar Donetsk'in forma tasarımları güzel oluyor. Her sene onları takip etsek bile olur.
Beyaz formamız da bu bu kesim üzerine daha şık bir tasarım olsaydı, uyumlu bir set yakalamış olacaktık.
Yönetim çubuklu ve parçalı nasıl olsa çok satar taraftar beyaza fazla yüklenmez diye üzerine çok düşmedi anlaşılan. Forma kalıbı konusunda yetkilileri uyarmıştım 'ne fark eder ki?' deyince bazı şeyleri söylemek ile söylememenin fark etmediğini anladım.
En son a f s tarafından düzenlendi; 11.07.2017, 22:59.
Yorum