Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak trabzonsporkits tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    yazdı mı ?
    tr.jpg

Bu foto geldi, parçalı yok demek ki.

10 gün içerisinde gelecekmiş parçalı forma.
    En son Faruk BERBER tarafından düzenlendi; 11.07.2017, 19:31.
    BordoMavi.Net - Erzurum - Ankara - Çanakkale - Trabzon

Yorum

• İlk olarak Faruk BERBER tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      [ATTACH]13513[/ATTACH]

Bu foto geldi, parçalı yok demek ki.
      Faruk abi ne zaman geleceği ile ilgili bir şey biliyor mu acaba?
      Eğo ime asin Trapezunte..

Yorum

• İlk olarak CinarTS tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Faruk abi ne zaman geleceği ile ilgili bir şey biliyor mu acaba?
        Mesajımı editledim kardeşim. 1 hafta & 10 gün içerisinde geliyormuş.
        BordoMavi.Net - Erzurum - Ankara - Çanakkale - Trabzon

Yorum

• İlk olarak Faruk BERBER tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Mesajımı editledim kardeşim. 1 hafta & 10 gün içerisinde geliyormuş.
          Eyvallah abi. Bekleyeceğiz artık
          Eğo ime asin Trapezunte..

Yorum

• IMG_5837.JPG
            Güzel yapmislar bunu mavi agirlikli bordaya cevirebilirmi biri rica etsem?
            siyah olan kisimlar mavi
            siyahtan maviye olan gecis beyaz
            turincu bordo
            simdiden tesekkürler
            “ Bu bizim sözlerimiz bitmez uşaklar bitmez. Şikeci Fenerbahçe, onlan kim dalga geçmez”

Yorum

• İlk olarak Sinan Karadeniz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              [ATTACH]13514[/ATTACH]
              Güzel yapmislar bunu mavi agirlikli bordaya cevirebilirmi biri rica etsem?
              siyah olan kisimlar mavi
              siyahtan maviye olan gecis beyaz
              turincu bordo
              simdiden tesekkürler

Yorum

• O zaman bakirkoy ts clubtaki bilgi dogru galiba ptesi gelecek demslerdi

SM-G800H cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Yorum

• Maltepe Park AVM de ki TS Clup mağazası temmuz sonu açılacakmış.
                  bekliyoruz.

Yorum

• Yıllardır dikkat çekmeye çalıştığım konulardan biri; katalog özel meselesi değil doğru tasarımı doğru renklerle buluşturmak mesele.

Doğru tasarım size özel renklerle biranda 'özel' oluyor zaten. Mesele o renklere yakışan doğru tasarımı uygulamak.

Trabzonsporumuza en uygun tasarım Aston Villa diye algıda seçicilik yaptığımız parçalı forma ve çubuklu. Bu modelleri beyaz ile rahatlacak şort ve çorapla kombin etmek, hepsi bu.
                    https://twitter.com/afs_ist

Yorum

• Forma Sponsorumuz Nike ve Ürünleri | Yeni Sezon Formalarımız Tanıtıldı

İlk olarak a f s tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

Yıllardır dikkat çekmeye çalıştığım konulardan biri; katalog özel meselesi değil doğru tasarımı doğru renklerle buluşturmak mesele.

Doğru tasarım size özel renklerle biranda 'özel' oluyor zaten. Mesele o renklere yakışan doğru tasarımı uygulamak.

Trabzonsporumuza en uygun tasarım Aston Villa diye algıda seçicilik yaptığımız parçalı forma ve çubuklu. Bu modelleri beyaz ile rahatlacak şort ve çorapla kombin etmek, hepsi bu.
                      Haklısın abi.Beyaz şort formayı öne çıkartıyor.Ama Trabzon'a gelen deplasman takımı beyaz forma giydiği için hakem beyaz şort giymemizi istemiyor.Tff yönetimi her yönüyle insanları futboldan soğuttu.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
                      KUPA TAYYİP ERDOĞANDA

Yorum

• Herşeyimiz sorunlu ya Formalar çıksın deriz tek tek çıkar. Sonra satışa çıkmalarını bekleriz. Başka bir kulüpte böyle şeyler varmı acaba?

Yorum

• Hollanda formasında Aslan armasının bayan takımı için dişi aslan kullanıldığını fark ettiniz değil mi?

Yorum

• İlk olarak a f s tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Hollanda formasında Aslan armasının bayan takımı için dişi aslan kullanıldığını fark ettiniz değil mi?

Evet zaten aynı logo kullanırsa feministlere katlanılmazdı

Yorum

• bugün ben de gördüm.
                              acaba cevizlide ki kapatılacak mı?

dün cevizlideki tsclup ta sordum forma ne zaman gelecek diye 1-2 hafta içinde dediler.

İlk olarak DNA-TS tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Maltepe Park AVM de ki TS Clup mağazası temmuz sonu açılacakmış.
                              bekliyoruz.
                              YaŞaSın CuMhUrİyEt YaŞaSıN TrAbZoNsPoR ilelebet..

Yorum

• Shakhtar Donetsk'in forma tasarımları güzel oluyor. Her sene onları takip etsek bile olur.

Beyaz formamız da bu bu kesim üzerine daha şık bir tasarım olsaydı, uyumlu bir set yakalamış olacaktık.
                                Yönetim çubuklu ve parçalı nasıl olsa çok satar taraftar beyaza fazla yüklenmez diye üzerine çok düşmedi anlaşılan. Forma kalıbı konusunda yetkilileri uyarmıştım 'ne fark eder ki?' deyince bazı şeyleri söylemek ile söylememenin fark etmediğini anladım.

En son a f s tarafından düzenlendi; 11.07.2017, 22:59.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X