Bu forma alınır valla sadece 100.000 bu forma satar.
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri
Daraltma
X
-
Trabzonspor'un klasik formasi yok deniyor ama bu formanin benzerini eski sampiyon takim giyiyor. Parcali kollar mavi. O donem formalar sadeymis. 80 ve 90'lar cok bozdu, sonra rengi de kaybettik. Bu forma orjinale yakin bir forma gayet guzel oluyor renklerimize.
Yorum
-
İlk olarak Mehmet Fatih Silik tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleYa bu formanin arkasi bana 2004-2005 formasinin arkasini hatirlatiyor...Yoksa yaniliyor muyum? Daha mi önceki sezondaydi...
Dejavu oldum valla...
Harika bir forma ama gercekten! Cok cok begendim! Emegi gecenleri kutluyorum!
Yorum
-
İlk olarak the_storm_boy tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleUzun uzun yazmaya gerek yok ben demistim diyorum tahminlerimle 😎💙❤
SM-G920F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Yorum
-
inşallah yanılıyorumdur ama armalar yine yapıştırma gibi duruyor 2011'deki formaları armaları da böyleydi 2 yıkamada armalar gitti
Bu arada manken de önemli o forma bizde Kucka'da durduğu gibi durmazEn son samet aslan tarafından düzenlendi; 08.07.2017, 09:21.Ben Size Torunlarınıza Anlatabileceğiniz Bir Hikaye Yazdım, Nasıl Anlatacağınız Size Kalmış !!!
Şenol GÜNEŞ
Yorum
-
İlk olarak Yavuz KÜÇÜK tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBu forma katalogda var mı?
The Revolution Jersey olarak geçiyor.
Ama bizim formamıza yakadaki mavi şerit ve kolların altındaki mavi şeritlerle iki ufak detay eklemişler. Güzel de olmuş.
Ekran Alıntısı.jpgEn son Murat' tarafından düzenlendi; 08.07.2017, 10:05.
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum